Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Tgk/Psk (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134615)

albert0 19-06-2007 12:41

Tgk/Psk

Żeby nie robic offtopa na Eiv vs Aliance...

BUNIEK_PSK 19-06-2007 12:45

Bolter a co ty masz niby do mnie jak masz problem ponoc z Mefistem i Skoczem?X(

Emok 19-06-2007 13:30

:D:D:D:D
Nareszcie można spamować gdzie indziej xD

oO Co Dominika na forum robi? :D

Jez17Psk 19-06-2007 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BUNIEK_PSK (Post 1495520)
Bolter a co ty masz niby do mnie jak masz problem ponoc z Mefistem i Skoczem?X(

Bunio on nie ma nic do Ciebie tylko do postaci o nicku ,,Paweł Wielki''. Zgadzam sie z tym ,że za dużo namieszał w tej zasranej wojnie xd...

@Bolter

Powinieneś przyjąć sobie w końcu do wiadomości ,że Paweł i Mefisto to inne osoby. Paweł już padł od was więc czemu ma mieć niby kłopoty ? X(

Pozdro

saperowa 19-06-2007 16:02

(...)

Bywa... =)

Pozdro PsK ^^

albert0 19-06-2007 23:12

Jun 19 2007, 21:47:11 CEST Killed Sebek Golab at Level 84 unjustified

Pozdro PsK ^^

Scroopy 19-06-2007 23:24

Hail TgK ? sure... but PrN is better ! hahaha xDDD

Bolter 19-06-2007 23:29

Wisi mi to co wy otym myslicie pozdro niepisze na tym temacie.

MEfisto~
To ze jestes w Partyzantach nieoznacza ze odrazu umiesz grac :*

Liryczny 19-06-2007 23:39

No i co k***a? MIałem racje, następna osoba ubita za nic -.- jak nooby

Scroopy 19-06-2007 23:46

Jak noob to padl Twoj kolega ;o

Liryczny 19-06-2007 23:50

A mial jak uciec? ciekawe czy ty byś byl taki dobry -.-

Szczuru.pl 20-06-2007 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Liryczny (Post 1496882)
A mial jak uciec? ciekawe czy ty byś byl taki dobry -.-

-[21:40:55] Connected to server (ts)

- Szczuru loguj sie !!

- A co jest?

- Dolne lewe wyjscie z Veno !!

- K biegne !! OOO 84 Ek

- Odliczam!! 3, 2, 1 Dead

-AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA TGK ROX HAHAHAHAHA

Potem zwialiśmy na dragi i jakiś koleś z partyzantów stwierdził że all zginiemy, po czym zrobiliśmy to samo co EiV na poiu HAHAHAHA gz panowie

@Mefisto

Słyszałem, że się chcesz bić o Tibie. Jesteś tego pewny? : > Obyś potem nie żałował : ( I fragi zrobione z partyzantami se w dupe wsadź bo to jest sprawa między TgK a PsK więc won z tym ; /

albert0 20-06-2007 01:04

btw. Naprawde sie nas tak boicie? Rozumiem zeby przyszlo z 7 osób (po 37lv, 44lvl, 23lv, 23lv, 28lv i 64lv), ale 15 +/- ? ^^

Bolter 20-06-2007 02:34

powiem tyle MEfisto mi powiedzial ze Psk nieodpusci zabicia saperowej i poslzismy sobie pekowac a ze Sebek Sie napatoczyl jako 1 na drodze naszych pk charow to tak wyszlo :P

Nierozumiem tylk oczemu Niezeszliscie nie pierdolneliscie ue i ans niezabiliscie gdy mielismy skule :<

A i tak apropo gdybysmy mieli te wasze lv Mefisto gryzl by glebe. I sebek 2 raz XD

albert0 20-06-2007 02:45

Gdyby partyzanci nie mysleli i nie rzucili magwalla przed ciebie, to Mefisto zaliczylbys glebe (podobnie Sebkiem po raz drugi) skoro moj fe sam zjechal cie do malego yellowa xD Newb jestes i tyle :p

Liryczny 20-06-2007 02:51

My sie was boimy? hehe chyba ci sie w bani j***e... Poprostu trzeba kombinowac powoli... Wy zaczeliscie, zobaczymy kto skończy xd tylko ze wam zalezy na maincharach, a nam juz nie;]

albert0 20-06-2007 03:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Liryczny (Post 1497166)
My sie was boimy? hehe chyba ci sie w bani j***e... Poprostu trzeba kombinowac powoli... Wy zaczeliscie, zobaczymy kto skończy xd tylko ze wam zalezy na maincharach, a nam juz nie;]

Tak, tyle ze wszystkie nasze fragi (z wyjatkiem pAWŁA) zrobilismy 2nd charami i wierz mi, ze nam na nich nie zalezy.

ps. i co, zrobicie massloga na np. Wide? No tak, Unitom sie nie udaje, za to psk da rade xD

ps2. nie pierdol ze sie nas nie boicie, bo siedzicie w pz ilekroc was exivuje ^^

ps3. gdybyscie przestali pieprzyc smuty, dalibysmy wam spokoj (patrz: Emok). Teraz jest juz za pozno

Liryczny 20-06-2007 03:16

a co boimy sie? to dlaczego wczoraj z*********lem jak pojebany poza depo i ani bolter ani wida nie wyszedl po mnie, nawet zaden wasz noobchar, pozniej trapowalem z dark eyed punisher typiare po hacku, trzymalem ją w trapie z godzine... i co? przyszedl po mnie ktos od was? NIE (a byliscie online) poza tym mam juz na to wyje**ne. mysl co chcesz swoje wiem i swoje zdanie zawsze wyraże

Liryczny 20-06-2007 03:18

btw. bolter do garniaka mogłeś krawat włożyć, nie mial ci kto zawiązać? xd

BUNIEK_PSK 20-06-2007 03:23

Bolter czuje ze chyba bys poszedl na strzala, no dobra max dwa i bys padl jak szmata:D Fajne foto buhahaha:D:D:D

Liryczny 20-06-2007 03:26

aha wtedy tego nie napisalem nie wiem o jaki c**j ci chodzilo... ale teraz wale śmiało
"Mniej niż zeerooo o.O"

Skrzator 20-06-2007 09:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BUNIEK_PSK (Post 1497184)
Bolter czuje ze chyba bys poszedl na strzala, no dobra max dwa i bys padl jak szmata:D Fajne foto buhahaha:D:D:D

za to ty i wasi koledzy są doskonali. Widziałem fote pawła (mefista) wygląda jak 11 letni dzieciak, który w chuj wie o "dragach" i jestem wielkim fanem fety. Co drugi od was to farmazon.

ader 20-06-2007 09:03

I znowu się za wygląd jeździcie?

Weźcie ten konflikt kuźwa przenieście na szachy albo bierki, czy coś w tym stylu...

Master Vilum 20-06-2007 09:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1497265)

Weźcie ten konflikt kuźwa przenieście na szachy albo bierki, czy coś w tym stylu...

I tak wiemy wszyscy ze (JA) jestem najpiekniejszy xd

Skrzator 20-06-2007 09:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1497265)

Przejdź strone wcześniej zobaczysz kto zaczął (btw. to zdjęcie boltera było robione 3 lata temu).

Bolter 20-06-2007 11:43

Chcecie moje Foto moge wam dac i skoro jestem od Was na 1 Strzla po tym jak widzialem wasze zdiecie wy jestescie na 1 Strzala od Pyra.

I skoro jestem te 0 to mowielm wpadnij an Tgk 1 vs 1 i pogadamy. Pozdro

Liryczny Ciebie niebilismy bo ktos ci pwiedzial ze Ciebie nieruszamy bo byles jako 1 w stosunkach donas normalny ale widze zmeinia ci sie chec.

Cale te wasze psk widze jest gowno warte myslicie ze ćpacie i jestescie kruwa bosami ktorzy wszystkich najebia dawajcie przyjedzcie i pogadamy kto ktogo naklepie >.<

http://img406.imageshack.us/img406/2...500x500ui3.jpg
http://img406.imageshack.us/img406/2...500x500eh2.jpg

Rok Temu Robione.
Dajcie Swoje

Transport
Pieńsku krzyżują się dwie drogi wojewódzkie nr 351 i nr 353. Przez miasto przebiega też linia kolejowa Węgliniec - Zgorzelec.

Pieńsk jest miastem leżącym przy Nysie Łużyckiej oddzielającej Polskę od Niemiec. Warto zobaczyć tam olbrzymie wiatraki (elektrownie wiatrowe) znajdujące się po niemieckiej stronie

Bolter 20-06-2007 12:15

Koncze pisanie z wami czujecie sie mocniejsi przez kabel zapraszam to moj ostatni post tutaj.

*Wube* 20-06-2007 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1497275)
I tak wiemy wszyscy ze (JA) jestem najpiekniejszy xd

Chyba zapomniales o mnie xD

Liryczny 20-06-2007 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1497490)
Chcecie moje Foto moge wam dac i skoro jestem od Was na 1 Strzla po tym jak widzialem wasze zdiecie wy jestescie na 1 Strzala od Pyra.

I skoro jestem te 0 to mowielm wpadnij an Tgk 1 vs 1 i pogadamy. Pozdro

Liryczny Ciebie niebilismy bo ktos ci pwiedzial ze Ciebie nieruszamy bo byles jako 1 w stosunkach donas normalny ale widze zmeinia ci sie chec.

Cale te wasze psk widze jest gowno warte myslicie ze ćpacie i jestescie kruwa bosami ktorzy wszystkich najebia dawajcie przyjedzcie i pogadamy kto ktogo naklepie >.<

Transport
Pieńsku krzyżują się dwie drogi wojewódzkie nr 351 i nr 353. Przez miasto przebiega też linia kolejowa Węgliniec - Zgorzelec.

Pieńsk jest miastem leżącym przy Nysie Łużyckiej oddzielającej Polskę od Niemiec. Warto zobaczyć tam olbrzymie wiatraki (elektrownie wiatrowe) znajdujące się po niemieckiej stronie

Ciebie nie biliśmy i Ty kurwa z takimi tekstami do mnie? To k***a co Jest widoczne na filmie? Kupuj bp sd na vandala, a że Saperowa była przed depo to tylko dlatego mnie nie zaatakowaliście, więc po co mi wkręcasz farmazony, po drugie nie wszyscy tu ćpają, ja nie ćpam od 3 lat przeżutka na picie. BYłem w stusunku do was normalny, No jasne! Byłbym do dzisiaj ale nie zapominaj że zaczeliście zabijać ludzi ode mnie za darmo a gdy pytałem o powód kpiono ze mnie...

Jez17Psk 20-06-2007 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzator (Post 1497262)
za to ty i wasi koledzy są doskonali. Widziałem fote pawła (mefista) wygląda jak 11 letni dzieciak, który w chuj wie o "dragach" i jestem wielkim fanem fety. Co drugi od was to farmazon.

bUAHAHAHHAA JAK 11 LATEK ? DOBRE DOBRE :D:D:D stań koło niego to mu laske na stojąca bez pochylania sie stryrasz. A co do fety to to już przeszłość (kto ma wiedzieć to wie xd ) ;)

Bolter 20-06-2007 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1497671)
bUAHAHAHHAA JAK 11 LATEK ? DOBRE DOBRE :D:D:D stań koło niego to mu laske na stojąca bez pochylania sie stryrasz. A co do fety to to już przeszłość (kto ma wiedzieć to wie xd ) ;)

A co probowales mu na Stojaco ze wiesz? suhahus

Sory mialem juz niepisac tu bb

Czekam na wasze foty zapostowane tutaj

Mefisto.16.Psk 20-06-2007 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1497162)
Gdyby partyzanci nie mysleli i nie rzucili magwalla przed ciebie, to Mefisto zaliczylbys glebe (podobnie Sebkiem po raz drugi) skoro moj fe sam zjechal cie do malego yellowa xD Newb jestes i tyle :p

Po pierwsze sam puscilem tego m wala no to wyjdzie cwaniaki mainami mi to nie przeszkadza acha 6:5 Ancient marrip dolaczyl do grona.

Mefisto.16.Psk 20-06-2007 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzator (Post 1497262)

haha ale padlbys jak szmata :S. Widzialem Twój ryj troche zasyfial i 160 cm hmm. No i te oromne uszy oi skrzacik

GHAUSHAUSAHSUAHAUSHAA8o

Bolter 20-06-2007 14:30

Pawel, Mef , Skocz ,Liryk dajcie anm Foty tutaj zapostujcie zobacyzmy ^^

albert0 20-06-2007 14:33

@Mefisto/Paweł/ćpun czy chuj-wie-kto

Nic nie bylibyscie w stanie zrobic gdyby nie Partyzanci, wiec nawet nie probuj tego zaliczac do WASZYCH fragow ^^

SeQ_PL 20-06-2007 14:55

Śmiech na sali. Psk po huj wyzywacie ich ze sa nikim na rl itp.? Wszystko powinno zamknac sie w swerze tej jebanej gry a nie przenosic sie na rl. Retardy ;)

Szczuru.pl 20-06-2007 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1497826)
haha ale padlbys jak szmata :S. Widzialem Twój ryj troche zasyfial i 160 cm hmm. No i te oromne uszy oi skrzacik

GHAUSHAUSAHSUAHAUSHAA8o

Skrzat ma jakieś 180 cm więc zamknij jape. A kiko na strzała? i to od Pawełka Wafelka? ahahaha jak tak twierdzisz to spróbuj tego strzała :D Wy macie łatwiej bo chyba wiecie jak do Wawy trafić a my do Pieńska nie za bardzo ; / chyba że łódkami popłyniemy to nas z Nysy Łużyckiej odbierzecie HAHAHAHA

Kozi_the_pall 20-06-2007 16:05

panowie nie moj temat, ale sobie go czytam i uwazam ze kultura obowiazuje w kazdym temacie
jedni wjezdzaja na drugich ze sa taca a tacy na rl. a ja mam pytanie: jakie to ma znaczenie jak kto wyglada na rl?
niech jedna ze stron zmadrzeje, a najlepiej obie przestana w koncu wjezdzac na siebie na rl.
pozdrawiam

Szczuru.pl 20-06-2007 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozi_the_pall (Post 1498041)
panowie nie moj temat, ale sobie go czytam i uwazam ze kultura obowiazuje w kazdym temacie
jedni wjezdzaja na drugich ze sa taca a tacy na rl. a ja mam pytanie: jakie to ma znaczenie jak kto wyglada na rl?
niech jedna ze stron zmadrzeje, a najlepiej obie przestana w koncu wjezdzac na siebie na rl.
pozdrawiam

Jakbyś czytał uważnie wszystkie posty to byś wiedział, że jestem przeciwnikiem rozwiązywania spraw tibijskich w rl. Ja mówie tylko, że osoby o przeciwnym poglądzie należy nawracać ; )

Kozi_the_pall 20-06-2007 16:32

ja nie mam nikogo konkretnego na mysli a tym bardziej cieszy mnie ze rozrozniasz gre od rl

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:04.