![]() |
World of Naruto
To jest darmowa gra mmorpg 2D .....gra zostala stworzona podst. anime "naruto".
Gra warta poswiecenia czasu ....... POLECAM !!!!!!!!!!!!! :cup: www.worldofnaruto.dbv.pl |
To jakiś żart ?
|
Rozumiem, ze zapomniales dodac linka. >.>
|
Zagralem. Totalne gówno. Osobiscie jezeli chcecie gre 2d naruto to na byondzie jest dużo.
|
Lol! Moze bys napisal cos wiecej o tej grze a nie ze jest super! Jak cos to daj jeszcze ss'ki :p
|
WoN z takim opisem! Ni to linka ni to screena nie ma.
|
Str4t0s sam jesteś gówno......
|
@up:
Typowa reakcja głupiego dzieciaka. @Topic: Już po screenach mi się niepodoba. |
ok jak ci sie nie podoba to nie ja tylko zachecam do grania w to......
a to takiej slabej grafiki nie ma .......jesli porównywac grafike tego i tibii to sa podobne ......lecz z malym wyjatkiem won ma lepsza grafike...... |
Grałem w to kiedyś u kolegi. Według mnie gra jest fajna i wciąga.
|
Jesli ktos jest fanem anime "naruto" to ta gra powinna byc dla niego ciekawa z wielu powodów.......
|
Ten post napisałem z myślą o grze a nie o Naruto. Tzn: nie o tematyce ale o innych.
|
Cytuj:
Jeżeli ktoś szuka naprawdę dobrych mmorpg w świecie naruto to jest dużo na www.byond.com http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif (wystarczy się zarejestrować i ściągnąć BYOND, a na games.byond.com w zakladce anime można znaleść ogromne ilości gier naruto. @down : Przeprosiny przyjęte. |
Zareklamowałem tą grę ponieważ gra nie jest kiepska i uważam że niektórym może sie spodobać jesli tobie sie nie podoba no trudno.....kazdy ma swoje zdanie a i przepraszam za swoj poprzedni post w ktorym cie przezwalem ......
a i moim zdaniem na Byondzie jest gorsza grafika ........ale o tym sie niechce kłócić ........ Ja nie zmienie swojego zdania gra jest warta uwagi ...... |
Cytuj:
|
Bardzo lubię Naruto ale ta gra to totalna porażka :baby:
|
ja w to gram mi sie ta gra podoba ............:p
|
Hehe zdjecia smieszne xD. Podoba mi sie! Ale moglbys cos wiecej o tej grze napisac. Sa jakies profesje i takie tam podobne albo mozesz dac link do jakiegos poradnika czy suc? :)
|
serv od 2 dni off.........
|
Ok jesli chodzi o gre to są profesje takie jak w anime .....czyli :
Genin,Chunin,Jounin,Sannin,Kage Jesli chce sie zostac geninem trzeba zdac oczywiscie test ....test sklada sie z 5 pytan o aniime i o grze do tego dochodzi 4 jutsu ktore musisz umeic jako student.......... Jesli sie zda 1 test na genina jest sie w jakims teamie .......i wykonuje sie wraz z swoim teamem misje .......... A jesli chodzi o offline ja i dzis i wczoraj gralem w WoN'a wiec niewiem czemu u ciebie jest offline ......moze zmien w ustaweniach gry na port i ip takei jakie sa na stronce............ Gra sie dopiero rozwija ale juz jest ciekawa ........ AA jeszcze PORADNIK powiem administatorowi zeby zrobil na stronce ......x) |
Cytuj:
|
A jakie sa teraz podane na stronce ????
Z resztom w tej chwili jest offline ...... Server IP: 88.156.99.18 Server Port: 1582 Jesli ktos chce wiedziec wiecej o grze niech pyta !!!!!! |
a mi cos takiego wyskakuje:( http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...7a4251e50.html
|
Hm.........Gdzie wgrales Library files do windowsa tam gdzie jest pokazane na stronie ?????????
jak nie dziala sprobuj moze zrobic nowe konto jak bedziesz mial dalej taki sam problem napisz dragonowi1801 na PW on jest adminem gry moze ci pomoze ..... |
Cytuj:
|
Tera też off...
|
Zenuś no niewiem czy w tibi jest lepsza grafika ..........
tam przynajmniej jets jakas (moze i daremna) muzyczka....... teraz jest offline ale przedtem byla on ........ |
Cytuj:
|
Mnie tego nie pytaj.......ja hosterem nie jestem tylko graczem ktory reklamuje gre .............Niewiem tyle co admin gry jak chcecie sie spytac czegos wiecej to pytajcie sie dragona
|
Co mogę powiedzieć do twórców tej gry?
World of Naruto z neta Jak ktoś się nie skapnął wychodzi WoN z neta To coś w stylu lubię Danio lub Dzieci Neo |
Cytuj:
|
nic .....
ale co moze grafika tibi jest lepsza od grafiki won'a ????chyba sie mylisz ...... Malkowicz ta gra to z pewnością nie "dno" jak to ty ujołeś .........no ale cóż każdy ma swoje zdanie ...............dla mnie ta gra jest dobra ponieważ jest wiele związanych rzeczy z "Naruto"....... |
...
Znów offf
kiedy bęndzie pogadaj z hosterem |
sry za doubel post
Super gierka tylko niewiem ka sie nauczyć jutsu i jak isc na test na genina? Plx help @cloud jaki ty masz nick w grze? |
Hmm...
Wydaję mi się że gra może się spodobać osobom które oglądały Naruto bądź są w trakcje oglądania (dzieci Jetix się nie liczą :P) Chociaż ja sam wolę oglądać serial niż grać :) |
Cytuj:
|
Ja mam nick w grze "Cloud" jak co to pisac na stronie PW jak sie co i ajk robi ............event na genina zostal skonczony przedwczoraj.............a jesli chodzi o jutsu to pisze na stronie jak grac..........
Dolor masz racje z tym ze ci ktorzy oglądają bądz oglądali "naruto" lepiej skumają o co chodzi w grze .......a jesli chodzi o online czy offline ......hoster tej gry przygotuje nowego clienta moze dlatego ........ |
Cytuj:
|
Czemu mnie o to pytasz .ja hosterem nie jestem .........xD
Serwer jest czesciej online wieczorem bo hoster jest wieczorem .........ehhhh |
?
Kiedy bęndzie kolejny event na genina i dasz jakieś itemki. Mój nick to Sasuke Ucicha95
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:35. |