Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Zomo vs Kupa&Ormo (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=135067)

Thuygioshok 21-06-2007 14:55

Zomo vs Kupa&Ormo

Można założyć, że wojna kupa z ormo została przegrana :S

Teraz proponuję sprzymierzyć się i rozwalić typków

@down
żebyś się pytał, a teraz wyjdź blz

Bartholomew 21-06-2007 15:11

moze mi ktos wytlumaczyc sens egzystencji tego tematu...?

Filush 21-06-2007 18:10

@up Mozesz mi wyjsnic sens egzystencji Twojego posta ?

Ta, jestem tego samego zdania.

Od tej pory Ormo ma sojusz z Kupa, Mala Hierba i Crystal costam..

A dzisiaj akcja byla w kazz, zajebaslimy kilka osob z Zomo. No ale Haalis i Xilvent nie wytrzymali i zeby tak lagodnie powiedizec idioci zaczeli nas bic .
No niestety 2 z nas padlo 130 elder i 110 ellite vs 40 pall to jednak jest pewna przewaga. Ale reszta z nas uciekla smiejac sie w twarz Haalisowi na desercie ;)

Szczególy w ulotce dolaczonej do opakowania.

Doom Terror 21-06-2007 19:34

Hail,Hail,Hail and kill! Let the bodies hit the floor ;)

Filush 21-06-2007 20:59

Trza tylko powiedziec wszystkim membersom, że mamy sojusz. Bo u mnie malo ludzi online ostatnio.

Chociaz dzisiaj zajebalismy 44 knighta , 55 palla , 38 master sorca, i paru pobocznych 20 lvli.. - składem : 6 osób z tego 3 osoby mialy chyba powyzej 20 lvla :p (ja , szefo i ktos tam jeszcze)

szczescie nam dzisiaj sprzyja ...

Szefie :) 21-06-2007 22:27

no :) i c legi spadly i znowu mam za co expic!

Medivh Shady 21-06-2007 22:52

wow straszne ;P zomo bedzie miec darmowe fragi :>

Thuygioshok 21-06-2007 22:58

@up
Sprostowanie...
Zomo to darmowe fragi :D

gienkos 22-06-2007 16:34

Ja jako wasz INFORMATOR ORMOWSKI tez mam cos do powiedzenia. Najliczniejsza gildia na serwerze czyli ORMO wiadomo ze trzyma władze w venore. Celem gildi ZOMO która wypowiedziała nam juz trzecią wojne jest wyzwolenie Venore od naszej władzy B) A ja wam odpowiem tak : NIE UDA WAM SIE WYZWOLIC ORMO od naszej WŁADZY! my tam rządzimy od dawna i tego miasta nie oddamy nikomu B) czy to sie wam podoba czy tez nie. Gildia KUPA która przegrała z nami krwawą wojne najprawdopodobniej razem z nami przeciwstawi sie gildi ZOMO i pomoze nam aby nasza gildia dalej sprawowala wladze w Venore. Czyli jesli KUPa bedzie naszym sojusznikiem to zliczając wszystkie osoby które beda walczyc na OPEN BATTLE bedzie nas ookolo 70+ :D NA KONIEC POWIEM TAK

MARNE SZANSE!!!:]

Medivh Shady 22-06-2007 16:52

omg ale podnieta czlonkow ormo -.- kto powiedzial ze zomo bedzie chcialo open ? oni maja swoja taktyke zabijania ludzi -.- , zreszta sadze ze bedzie im szkoda unjustow na waszych marnyn membersow lvl 7+ -.- . celami zomo sa lvl 50+ zazwyczaj.

Nacpany_Wlodek 22-06-2007 17:34

Taaa, ofiary random pk

Szefie :) 22-06-2007 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 1503011)
omg ale podnieta czlonkow ormo -.- kto powiedzial ze zomo bedzie chcialo open ? oni maja swoja taktyke zabijania ludzi -.- , zreszta sadze ze bedzie im szkoda unjustow na waszych marnyn membersow lvl 7+ -.- . celami zomo sa lvl 50+ zazwyczaj.

Hmm.. dlaczego w 3 osobie mowisz ;p wszyscy wiedza ze masz tam chara..

Thuygioshok 22-06-2007 22:46

Mainami jeżdżą po TTT, "boja się opena!!111 beksalalalala!!1"
A sami pls no keal

BTW. ZROB KTOS STATY WOJNY I POWIEDZCIE ILE TERAZ JEST, O ILE SA JAKIES FRAGI

No, a co do Zomo i tego co robi Dpft to jeden wielki zal :/
Ktoś się będzie bronił, albo go ubijecie i on będzie na was polować, to dacie relog i go ubijecie -.-
"Me not PA!!111oneoneonerazdwaczy111!!!!Hey you killied my noob char pay armor!!!111oneonerazdwaczy!111112"
@down
chodzilo mi o zomo = dpft -.- kumasz juz?

Ciacho1920 23-06-2007 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1503911)
No, a co do Zomo i tego co robi Dpft to jeden wielki zal :/

Dpft taki zal ze ttt niema co wychodzic z pz:baby:... mysl co mówisz:baby:

Poyeman 23-06-2007 19:32

Kk, bijcie sie ale...ludzi ,którzy nie walcza po zadnej ze stron bic nie musicie...

gienkos 23-06-2007 20:15

Chcialbym wyjawnic pewną kwestie :

Spojrzcie wszyscy na poprzedni temat Ormo vs Kupa i tam ani razu nie udzielil sie nikt z DPFT, chyba tylko Sua Mea. A juz w temacie Zomo vs Ormo & Kupa nagle zaczął sie wypowiadac jeden z członków DPFT niejaki Medivh Shady.Co to oznacza? juz wam wyjasniam: MEDIVH SHADY jest czlonkiem tej gildi to jasne jak słonce Panie Shady B). A jeszcze jeden dowód który swiadczy o jego obecnosci w tej gildi jest to ze wie jakie gildia ma cele ( 50 lvl +), to na ten temat wszystko, lecz mam jeszcze cos do powowiedzenia.

Wczoraj czyli - Piątek 22 czerwiec 2007 roku ( zakonczenie roku szkolnego) w godzinach wieczorncyh gildia ZOMO zaatakowala niejakiego Raya~ dalej niku niestety nie znam. I co tam sie działo? z poczatku go bili.. a potem gdy zaczelem przestawiac ludzmi nie umieli go trapnac.. stawiali poison bomby na niego zamiast za siebie zeby odepchnac,, potem niejaki "Pall goronca woda" zaczął im mowic - "walcie fire bombe za mnie " to oni zaczeli walic ff'y w niego.. i we mnie :D widac jakie ta gildia ma umiejetnosci :D jesli to jest gildia noob charów DPFT to powiem tak POŻAL SIE BOŻE z waszym trapowaniem :D . Jesli chcecie to ORMO moze wam dac kilka lekcji o nazwie " Jak trapnąc czlowieka powyzej 40 lvla+ "

Pozdrawiam i przepraszam z góry jesli wystepują w moim poscie jakies błedy ortograficzne itp.

SnoziSF 24-06-2007 12:44

@up
Ameryki nie odkryles, kazdy wie, ze on ma tam chara.

Medivh Shady 24-06-2007 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gienkos (Post 1505898)

Spojrzcie wszyscy na poprzedni temat Ormo vs Kupa i tam ani razu nie udzielil sie nikt z DPFT, chyba tylko Sua Mea. A juz w temacie Zomo vs Ormo & Kupa nagle zaczął sie wypowiadac jeden z członków DPFT niejaki Medivh Shady.Co to oznacza? juz wam wyjasniam: MEDIVH SHADY jest czlonkiem tej gildi to jasne jak słonce Panie Shady B). A jeszcze jeden dowód który swiadczy o jego obecnosci w tej gildi jest to ze wie jakie gildia ma cele ( 50 lvl +), to na ten temat wszystko, lecz mam jeszcze cos do powowiedzenia.

Wczoraj czyli - Piątek 22 czerwiec 2007 roku ( zakonczenie roku szkolnego) w godzinach wieczorncyh gildia ZOMO zaatakowala niejakiego Raya~ dalej niku niestety nie znam. I co tam sie działo? z poczatku go bili.. a potem gdy zaczelem przestawiac ludzmi nie umieli go trapnac.. stawiali poison bomby na niego zamiast za siebie zeby odepchnac,, potem niejaki "Pall goronca woda" zaczął im mowic - "walcie fire bombe za mnie " to oni zaczeli walic ff'y w niego.. i we mnie :D widac jakie ta gildia ma umiejetnosci :D jesli to jest gildia noob charów DPFT to powiem tak POŻAL SIE BOŻE z waszym trapowaniem :D . Jesli chcecie to ORMO moze wam dac kilka lekcji o nazwie " Jak trapnąc czlowieka powyzej 40 lvla+ "

Pozdrawiam i przepraszam z góry jesli wystepują w moim poscie jakies błedy ortograficzne itp.

straszne :> jeden ziom uciekł , pozatym trapować masą ludzi w tym 7 lvl itp to nie problem ;>

notop 24-06-2007 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1501678)
@up
Sprostowanie...
Zomo to darmowe fragi :D

jakos te 70-90 osobki co padly od ZOMO niemoga tego powiedziec;]
Cytuj:

Spojrzcie wszyscy na poprzedni temat Ormo vs Kupa i tam ani razu nie udzielil sie nikt z DPFT, chyba tylko Sua Mea. A juz w temacie Zomo vs Ormo & Kupa nagle zaczął sie wypowiadac jeden z członków DPFT niejaki Medivh Shady.Co to oznacza? juz wam wyjasniam: MEDIVH SHADY jest czlonkiem tej gildi to jasne jak słonce Panie Shady . A jeszcze jeden dowód który swiadczy o jego obecnosci w tej gildi jest to ze wie jakie gildia ma cele ( 50 lvl +), to na ten temat wszystko, lecz mam jeszcze cos do powowiedzenia.

Wczoraj czyli - Piątek 22 czerwiec 2007 roku ( zakonczenie roku szkolnego) w godzinach wieczorncyh gildia ZOMO zaatakowala niejakiego Raya~ dalej niku niestety nie znam. I co tam sie działo? z poczatku go bili.. a potem gdy zaczelem przestawiac ludzmi nie umieli go trapnac.. stawiali poison bomby na niego zamiast za siebie zeby odepchnac,, potem niejaki "Pall goronca woda" zaczął im mowic - "walcie fire bombe za mnie " to oni zaczeli walic ff'y w niego.. i we mnie widac jakie ta gildia ma umiejetnosci jesli to jest gildia noob charów DPFT to powiem tak POŻAL SIE BOŻE z waszym trapowaniem . Jesli chcecie to ORMO moze wam dac kilka lekcji o nazwie " Jak trapnąc czlowieka powyzej 40 lvla+ "

jakbys mial do dyspozycji 4 HMM 2 SD i 1 m wala tez bys niewiedzial co rzucac...

@ormo

jhasne venore juz tydzien temu wyzwolilo zomo wpadlo i nikt niepodskoczyl widzialem to na wlasne oczy ;p cale veno nalezalo do Zomo !!

Thuygioshok 24-06-2007 16:12

Proponuje jutro o 18 open battle na swampach

Medivh Shady 24-06-2007 17:42

jaki jest sens robienie z wami open jak u was same 7 lvl + , pozatym mamy przekroczony limit unj xD

Filush 24-06-2007 18:59

Powiedz mi, po co deklarowaliscie wojne skoro nie macie zamiaru nas zabijać ?
Coś tu chyba nie gra ...

Odnosnie tych 7 lvli to powiem tyle, że na tych "siudmyh lewelah" Twoj sorc nawet mógł by sie wyłożyć.

Co do przejęcia Venore, jak sie zaloguje o 5 nad ranem i bedzie tylko jakis 16 druid w całym mieście i go zabije to to też bedzie przejęcie Venore ?

Btw, ostatnio w kazz dostalibyście po dupskach (pare osob padlo, ale sie wypisalo z ZOMO), no ale niejaki Xilvent i Haalis wkroczyli do akcji. Zabili mi paru Ormowców i poszli za mna i jeszcze jednym członkiem gildi. Oczywicie im ucieklismy.. xD a Haalis biedaczek płakał jak nie mógł do nas wejsc, oj płakał ;(

Hectore 24-06-2007 19:03

Możecie wypisać jakie są fragi??

gienkos 24-06-2007 19:35

Filu dobrze pisze poco wypowiadac wojne skoro nie chcecie open battle! B) czyzbyscie sie nas bali ?? a mowil tam ktos ze 90 lvle sie wykladali to dajcie chociaz 1 frag 90 lvl od was:D my mozemy sie pochwalic 40+ a wy ? wy to nawet trapnac nie umiecie :]

Wiatrak 24-06-2007 19:56

Katah Erinia, Obstrukciorz,~

Hectore 24-06-2007 20:45

Character Information
Name: Robert Matus of Arcania
Sex: male
Profession: Druid
Level: 21
World: Arcania
Residence: Carlin
Guild membership: Gangster of the Nce Gangsta Squad

Jun 24 2007, 19:14:28 CEST Killed at Level 22 by Hectore ;D

Thuygioshok 24-06-2007 20:53

@up
hahah gz :D
My dziś 42 i 27 kina 23~ i jakis 20~ sorc
Ormo&Kupa

Hectore 24-06-2007 23:43

To wczoraj:

[CHAR]Van abrex[/CHAR]
Jun 23 2007, 22:45:01 CEST Killed at Level 20 by a demon skeleton of [CHAR]Bolec of Arcania[/CHAR]

I dziś jeszcze:
[CHAR]Sebek-Ziomus[/CHAR]
Jun 24 2007, 17:04:41 CEST Killed at Level 9 by [CHAR]Kot Sorcerer Of Arcania[/CHAR]

Kaskader'ek 25-06-2007 01:15

@up

To maja byc fragi? Sam zabijam 10x lepszych...

Filush 25-06-2007 02:04

Thord Shibel

Jun 25 2007, 00:34:01 CEST Killed at Level 17 by Saint Lucas

Gonił mnie i Fudi Szefa z grupką 50 lvli ... to go zabilismy :s A przy okazji dorzucilismy pare "fragów" do wojny.

Szefie :) 25-06-2007 08:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1508879)
Thord Shibel

Jun 25 2007, 00:34:01 CEST Killed at Level 17 by Saint Lucas

Gonił mnie z grupką 50 lvli ... to go zabiłem :s A przy okazji dorzuce pare "fragów" do wojny.

sam?...:(:(

Hectore 25-06-2007 08:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kaskader'ek (Post 1508810)
@up

To maja byc fragi? Sam zabijam 10x lepszych...

Omg to wklejaj swoje fragi też, a nie masz jakieś pretensje, ja wklejam te o których wiem...

Kaskader'ek 25-06-2007 11:38

Czemu temat jest zomo vs ormo&kupa a wklejacie fragi na jakis noobach?

Thuygioshok 25-06-2007 12:27

Nie wiem ;s
Może wojna kto więcej ubije? Liczyły by się tylko 20+ albo 30+
Oni się opena boją :(

Hectore 25-06-2007 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kaskader'ek (Post 1509261)
Czemu temat jest zomo vs ormo&kupa a wklejacie fragi na jakis noobach?

To zobacz sobie gildie NCe Gangsta Squad... oni też nam wypowiedzieli wojnę, dlatego ich zabijamy.

Ludek'ziom 25-06-2007 14:25

Przypomne że my gildia ORMO ubiliśmy też 70lvl (pall swayze), który dostał takie combo że się nie zdążył uhnąc :)

Thuygioshok 25-06-2007 14:28

Jun 25 2007, 13:18:32 CEST Killed at Level 13 by Valsain La'athriel
and by Anion Velain
GZ idioci ze mnie ubiliscie jak z wami chodzilem na openie

Filush 25-06-2007 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefie :) (Post 1508948)
sam?...:(:(

Racja, sorka. Oczywiscie Szefo był ze mna ;)

btw. You have disbanded the Ormo.

Ormo zostało zniszczone ;), powód ?

- Nie słuchanie sie lidera i ogólny chaos
- Zabicie jednego członka Kupy po nawiazaniu sojuszu
- Zmeczeni po wygraniu tylu wojen, postanowilismy odejsc póki jestesmy na szczycie

Milo bylo, ale sie skonczylo..

DPFT - n/c

Thuygioshok 25-06-2007 19:31

New gildie zróbcie :)
Bez noobków

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:05.