![]() |
Zomo vs Kupa&Ormo
Można założyć, że wojna kupa z ormo została przegrana :S
Teraz proponuję sprzymierzyć się i rozwalić typków @down żebyś się pytał, a teraz wyjdź blz |
moze mi ktos wytlumaczyc sens egzystencji tego tematu...?
|
@up Mozesz mi wyjsnic sens egzystencji Twojego posta ?
Ta, jestem tego samego zdania. Od tej pory Ormo ma sojusz z Kupa, Mala Hierba i Crystal costam.. A dzisiaj akcja byla w kazz, zajebaslimy kilka osob z Zomo. No ale Haalis i Xilvent nie wytrzymali i zeby tak lagodnie powiedizec idioci zaczeli nas bic . No niestety 2 z nas padlo 130 elder i 110 ellite vs 40 pall to jednak jest pewna przewaga. Ale reszta z nas uciekla smiejac sie w twarz Haalisowi na desercie ;) Szczególy w ulotce dolaczonej do opakowania. |
Hail,Hail,Hail and kill! Let the bodies hit the floor ;)
|
Trza tylko powiedziec wszystkim membersom, że mamy sojusz. Bo u mnie malo ludzi online ostatnio.
Chociaz dzisiaj zajebalismy 44 knighta , 55 palla , 38 master sorca, i paru pobocznych 20 lvli.. - składem : 6 osób z tego 3 osoby mialy chyba powyzej 20 lvla :p (ja , szefo i ktos tam jeszcze) szczescie nam dzisiaj sprzyja ... |
no :) i c legi spadly i znowu mam za co expic!
|
wow straszne ;P zomo bedzie miec darmowe fragi :>
|
@up
Sprostowanie... Zomo to darmowe fragi :D |
Ja jako wasz INFORMATOR ORMOWSKI tez mam cos do powiedzenia. Najliczniejsza gildia na serwerze czyli ORMO wiadomo ze trzyma władze w venore. Celem gildi ZOMO która wypowiedziała nam juz trzecią wojne jest wyzwolenie Venore od naszej władzy B) A ja wam odpowiem tak : NIE UDA WAM SIE WYZWOLIC ORMO od naszej WŁADZY! my tam rządzimy od dawna i tego miasta nie oddamy nikomu B) czy to sie wam podoba czy tez nie. Gildia KUPA która przegrała z nami krwawą wojne najprawdopodobniej razem z nami przeciwstawi sie gildi ZOMO i pomoze nam aby nasza gildia dalej sprawowala wladze w Venore. Czyli jesli KUPa bedzie naszym sojusznikiem to zliczając wszystkie osoby które beda walczyc na OPEN BATTLE bedzie nas ookolo 70+ :D NA KONIEC POWIEM TAK
MARNE SZANSE!!!:] |
omg ale podnieta czlonkow ormo -.- kto powiedzial ze zomo bedzie chcialo open ? oni maja swoja taktyke zabijania ludzi -.- , zreszta sadze ze bedzie im szkoda unjustow na waszych marnyn membersow lvl 7+ -.- . celami zomo sa lvl 50+ zazwyczaj.
|
Taaa, ofiary random pk
|
Cytuj:
|
Mainami jeżdżą po TTT, "boja się opena!!111 beksalalalala!!1"
A sami pls no keal BTW. ZROB KTOS STATY WOJNY I POWIEDZCIE ILE TERAZ JEST, O ILE SA JAKIES FRAGI No, a co do Zomo i tego co robi Dpft to jeden wielki zal :/ Ktoś się będzie bronił, albo go ubijecie i on będzie na was polować, to dacie relog i go ubijecie -.- "Me not PA!!111oneoneonerazdwaczy111!!!!Hey you killied my noob char pay armor!!!111oneonerazdwaczy!111112" @down chodzilo mi o zomo = dpft -.- kumasz juz? |
Cytuj:
|
Kk, bijcie sie ale...ludzi ,którzy nie walcza po zadnej ze stron bic nie musicie...
|
Chcialbym wyjawnic pewną kwestie :
Spojrzcie wszyscy na poprzedni temat Ormo vs Kupa i tam ani razu nie udzielil sie nikt z DPFT, chyba tylko Sua Mea. A juz w temacie Zomo vs Ormo & Kupa nagle zaczął sie wypowiadac jeden z członków DPFT niejaki Medivh Shady.Co to oznacza? juz wam wyjasniam: MEDIVH SHADY jest czlonkiem tej gildi to jasne jak słonce Panie Shady B). A jeszcze jeden dowód który swiadczy o jego obecnosci w tej gildi jest to ze wie jakie gildia ma cele ( 50 lvl +), to na ten temat wszystko, lecz mam jeszcze cos do powowiedzenia. Wczoraj czyli - Piątek 22 czerwiec 2007 roku ( zakonczenie roku szkolnego) w godzinach wieczorncyh gildia ZOMO zaatakowala niejakiego Raya~ dalej niku niestety nie znam. I co tam sie działo? z poczatku go bili.. a potem gdy zaczelem przestawiac ludzmi nie umieli go trapnac.. stawiali poison bomby na niego zamiast za siebie zeby odepchnac,, potem niejaki "Pall goronca woda" zaczął im mowic - "walcie fire bombe za mnie " to oni zaczeli walic ff'y w niego.. i we mnie :D widac jakie ta gildia ma umiejetnosci :D jesli to jest gildia noob charów DPFT to powiem tak POŻAL SIE BOŻE z waszym trapowaniem :D . Jesli chcecie to ORMO moze wam dac kilka lekcji o nazwie " Jak trapnąc czlowieka powyzej 40 lvla+ " Pozdrawiam i przepraszam z góry jesli wystepują w moim poscie jakies błedy ortograficzne itp. |
@up
Ameryki nie odkryles, kazdy wie, ze on ma tam chara. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@ormo jhasne venore juz tydzien temu wyzwolilo zomo wpadlo i nikt niepodskoczyl widzialem to na wlasne oczy ;p cale veno nalezalo do Zomo !! |
Proponuje jutro o 18 open battle na swampach
|
jaki jest sens robienie z wami open jak u was same 7 lvl + , pozatym mamy przekroczony limit unj xD
|
Powiedz mi, po co deklarowaliscie wojne skoro nie macie zamiaru nas zabijać ?
Coś tu chyba nie gra ... Odnosnie tych 7 lvli to powiem tyle, że na tych "siudmyh lewelah" Twoj sorc nawet mógł by sie wyłożyć. Co do przejęcia Venore, jak sie zaloguje o 5 nad ranem i bedzie tylko jakis 16 druid w całym mieście i go zabije to to też bedzie przejęcie Venore ? Btw, ostatnio w kazz dostalibyście po dupskach (pare osob padlo, ale sie wypisalo z ZOMO), no ale niejaki Xilvent i Haalis wkroczyli do akcji. Zabili mi paru Ormowców i poszli za mna i jeszcze jednym członkiem gildi. Oczywicie im ucieklismy.. xD a Haalis biedaczek płakał jak nie mógł do nas wejsc, oj płakał ;( |
Możecie wypisać jakie są fragi??
|
Filu dobrze pisze poco wypowiadac wojne skoro nie chcecie open battle! B) czyzbyscie sie nas bali ?? a mowil tam ktos ze 90 lvle sie wykladali to dajcie chociaz 1 frag 90 lvl od was:D my mozemy sie pochwalic 40+ a wy ? wy to nawet trapnac nie umiecie :]
|
Katah Erinia, Obstrukciorz,~
|
Character Information
Name: Robert Matus of Arcania Sex: male Profession: Druid Level: 21 World: Arcania Residence: Carlin Guild membership: Gangster of the Nce Gangsta Squad Jun 24 2007, 19:14:28 CEST Killed at Level 22 by Hectore ;D |
@up
hahah gz :D My dziś 42 i 27 kina 23~ i jakis 20~ sorc Ormo&Kupa |
To wczoraj:
[CHAR]Van abrex[/CHAR] Jun 23 2007, 22:45:01 CEST Killed at Level 20 by a demon skeleton of [CHAR]Bolec of Arcania[/CHAR] I dziś jeszcze: [CHAR]Sebek-Ziomus[/CHAR] Jun 24 2007, 17:04:41 CEST Killed at Level 9 by [CHAR]Kot Sorcerer Of Arcania[/CHAR] |
@up
To maja byc fragi? Sam zabijam 10x lepszych... |
Thord Shibel
Jun 25 2007, 00:34:01 CEST Killed at Level 17 by Saint Lucas Gonił mnie i Fudi Szefa z grupką 50 lvli ... to go zabilismy :s A przy okazji dorzucilismy pare "fragów" do wojny. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czemu temat jest zomo vs ormo&kupa a wklejacie fragi na jakis noobach?
|
Nie wiem ;s
Może wojna kto więcej ubije? Liczyły by się tylko 20+ albo 30+ Oni się opena boją :( |
Cytuj:
|
Przypomne że my gildia ORMO ubiliśmy też 70lvl (pall swayze), który dostał takie combo że się nie zdążył uhnąc :)
|
Jun 25 2007, 13:18:32 CEST Killed at Level 13 by Valsain La'athriel
and by Anion Velain GZ idioci ze mnie ubiliscie jak z wami chodzilem na openie |
Cytuj:
btw. You have disbanded the Ormo. Ormo zostało zniszczone ;), powód ? - Nie słuchanie sie lidera i ogólny chaos - Zabicie jednego członka Kupy po nawiazaniu sojuszu - Zmeczeni po wygraniu tylu wojen, postanowilismy odejsc póki jestesmy na szczycie Milo bylo, ale sie skonczylo.. DPFT - n/c |
New gildie zróbcie :)
Bez noobków |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:05. |