![]() |
Najgłupszy Nick
Jesli morzecie to podajcie nick który was rozśmieszył
Moim zdaniem najsmieszniejsze były: -Radosny Tranzwestyta(galana) -Rolnik Armagedonu(eternia) o kurde to ja -Miś bez oka(eternia) -Bols najlepszy jest [zmieniony nick](eternia) |
Could not find character
Character Radosny Tranzwestyta does not exist. I co...? :( Chciałem z nim pogadać... |
dobry nick
wedlug mnie dobry nick to byl (gosc dostal bana za nick) Bezlitosny Pedofil czy jakos tak :D
|
na Novej "Jas bez Malgosi"
|
byl taki nick na titani ru***aj barbi az sie zgarbi
|
na aldorze spotkalem kolesia "Pepiko robi za friko" :D
|
antica - antyczny pazur
|
Cytuj:
-Ej Noobie to muj monster- nick postaci na Azurce |
Banuj (Calmera)
Nudzimisie (Calmera) Losowe Imie (Calmera)(to byl moj char ale skasowalem :P) |
Ja widziałem gościa o imieniu : Durex - Musisz sprobowac 8o 8o 8o (Xantera)
Chodzi też sobie gościówa o imieniu Lachociog. :D (ale to chyba facet jest i też Xantera) |
A wg mnie to nagłupsze i najbardziej po***e nicki wymyśla Dj Faraon.Między innymi:
-Rh- Eternia -Wojownik Rolnictwa-Eternia -Wojownik Farmerstwa-Eternia -Ursus Diver-DaN00bia -Rolniczy ziomek-Galana A tak Btw dj faraon to jetseś :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Szczurochlast bagienny Je*olak lesny nizinny Kuba miotacz kiszonki itd... *-b :D |
Na***any paragraf <-----< moje mobilne depo na ruku :D
|
Serwer Antica:
Tylko on tam stoi |
RE:UP
A tak apropo, jest to "Imię" jednego NPC w Morrowindzie:D A z innych Garnek zupy Niezidentyfikowana zupa Robiesobieuhy I kilka moich postaci, do testowania profesjii Pogromca czosnku(obecnie na emeryturze) Garlic slayer(Antica, postać założyłem żeby zobaczyć bubble:D) Duch Hopkirka Grzegorz Brzenczyszczykiewicz (a'la "Jak rozpętałem II wojne światową") Btw Taki temat już był, i to całkiem niedawno |
A to na Isarce:
Krzywozgryz (mój kumpel) Madakupajana (ja :D ) Jak se przypomne to dopisze |
dj faraon wymysla najlepsze nicki ja tak mysle np:
-ursus driver ja mam tez swego uhmakera: -tajny agent skupu rzywca jesli ktos sie hce smiesznie nazwac dam wam pare propozycji: -zbycha kornikowa -franio rozrzutnik -obesrany filc -antyposlizgowy filc -dziurawy kondon -zgwalcona ryba -zgwalc barbie -barbie dupodajka |
:)
Ja widzialem nick
Suczka from burdel(muj kolega) |
Aurea
Edek wladca kredek 8o 8o 8o
|
Moja obecna postac Sir Prymas wczesniej nazywała się: Na h*j mi nick (Valoria) ale musiałem zmienić :(
|
Narkotyki
Na chmierze jest spotkalem Marihuana pliz :p
|
jak chodzi o smieeszne nicki to naprzyklad:
zul zul zbiera na wino notoryczny zjadasz kapusty leb do noszenia rzeczy dupa biskupa "twoja stara" <------ to mnie rozbroilo hefajstos lord of ogorek <------ to ja ale delete :) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :tongue: :baby: X( :evul: :confused: :berserk: |
YayamiOmate :D:D
|
Cytuj:
znamy sie! to ja rozj****** ci raty pod ab :D :P muj nick: Tomek czarny mag pamiętasz? wracając do tematu widzialem gościa ktory z nickiem "twuj stary ma goryla" czy coś tagiego |
:D ciekawe te nicki tez dam takie jakie widzialem:
Pijaczka-wody-klozetowej (chimera) Dark kiszka (eternia) Pijaczka jest the best :P Zapomnialem widzialem tez bardzo dobry nick :P Serowe Skarpety(inferna) |
Najświeższy nick jak zobaczyłem:
-Ja wiem 8o tak jest taki nick ale nie pamiętam na jakiej krainie:) |
Niezle nicki 8o
Ja na rooku widzialem goscia "Po co mi nick" :] (Dolera) I mam tez kumpla "Kupa jeza jest nieswieza":D(Chimera) Zakaprov (lev 18) :miecz: Pacera |
Isara :P
-Noi Co Sie Gapisz ? -Hauhauhauhau... -Notoryczny porzeracz kartofli Noi i tyle wiecej nie pamietam ale napewno widziałem ;) |
Więc tak:
|
Ja widzialem nicki:
> "niedo**bany kut*s"<elysia>:D > "guwnatus" <elysia>(mój nick :)) > "buehehehehe" <elysia> |
Cytuj:
Pewnie pomyliłeś mnie z kimś innym, o podobnym nicku. |
A oto co ja widzialem:
-Zamknij morde poncki - Azura - Podstawka na zelaSko-Azura Jak mi sie cos przypomni to dopisze |
ja widzialem na ruberz
-pier**le te imie -zatarlem motor dzis i nie jestem pewien na jakim to bylo swiecie ale w rooku -zejdz bo przelecisz |
ja widzialem nicki: tajemniczy parcelek (galana) -----> :baby: taki
glupi nick (galana) rura nie do rozjechania (isara) |
Pewnie nie smieszne ale
Morderca Zabojcow - [moj uh-maker] :P Sir karus pogromca siwych - kumpel eee.... to tyle :p |
Hehe...
Ja widziałem na Lunarze Bob Budowniczy zafsze da rade 8o 8o :D
|
ksieza na ksiezyc
|
-Dotknij Moja Pi*de [eternia]
-Mansturbator [chyba delate] [lunara] -Bodzio Kielbaska [eternia] -Do***a [eternia] -Krol Swiata hyhyhy [inferna] -Nie Zabijaj Mnie [inferna] -To Tylko Uhy [eternia] -Bartek Pogromca Krolikow 53 elite żeterniaś :] |
...
Jeszcze widzialem
-Ku**sy zassajcie :D -Garnekzupy -Za***isty joe Moi kumple :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:53. |