![]() |
Wojna
tutaj piszcie o nowej wojnie
temat na tibia com http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1710077 |
Oliq, Uczestniczac w wojnie moglbys napisac wiecej szczegolow na jej temat
np Reason, na tibia.com jest slabo to opisane , przeciwko komu dokladnie jest wypowiedziany war etc. Z gory thx |
nie wiem dokladnie jak to bylo wiem, ze najpierw padl galt'ar potem, chcieli PL chcieli bic abo i kogos, potem jeszcze bili gedda chyba ;p skaldky jeszcze nie pewne ani nic nnego nie jest wiec wstrzymajmy sie z dyskusja jeszcze ;>
|
Ok thx, Czekamy na info =)
|
Bitchboysy sie nudzily wiec zabili Galtara tymsamym wypowiedzieli wojne, sklad zapewne taki sam jak ostatnio. Mam na mysli czolowych graczy bo oczywiscie dojdzie pelno nowych, ktorzy sie wyexpili. Zobaczymy co to bedzie
|
Dzis takze zostalem Zaatakowany z nieznanego mi powodu lol
Musialem spierdzielac z mino miasta do thais -.- Chcial bym chociaz wiedziec za co mnie biliscie w 5+? Solanix Sarius'ek Galt'ar Natasha JInxz kto z was mi na to odpowie? bo dalej tych co mnie bili wymieniac nie bede lol |
Nie tylko ciebie bili... :|
|
elo,
ta wojna miała się już zacząć dzień wczesniej gdyż Herineey próbował mnie zabić wrac z Veritasem (hail veritas pvp) gdy biegłem na demone. Ale cóż nie wyszło im a Xolorian musial dac loga na demoni i mu wyjebali mfy. Dlatego Galt'ar nastepnego dnia padl a wyczekany byl moment zeby wiecej ktoś stracił akurat padło na niego. A po tym jak Galt'ar padł to jeszcze mnie chcieli ubić na demoni gdy biłem wrl się zalogował Veritas i Appiah (tutaj znow hail pvp veritasa) i nie udało im się ;P to tak w skrócie o co poszło |
Proste. Po Updacie Abo i reszta nie maja szans wygrac z Zenkami wiec wojne trzeba zaczac wczesniej, zanim sorce i przede wszystkim druidzi nie beda oslabieni.
|
Cytuj:
Abo jest wielki [przynajmniej w moim mniemaniu] a Zenek to zwykle Pa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A będą 2 guildie czy będzie się bić kilka guildii? Czy może ludzie w ogóle bez? :p
Niedługo ten serwer rozwalicie (nie wiem w jaki sposób), co chwile wojny :P Niedługo to nie będzie trzeba martwić się o paymenty, bo nie będzie się opłacać płacić paymenta na kilka dni :P |
Cytuj:
Narazie niby Favoured Few Vs Beach Boyz...ale mozliwe ze Xolorian z No Fear joine w trakcie :] chociaz po ostatniej akcji Zenka ch*j wie ..wiec zobaczymy ;] |
jak juz No Fear jest w wojnie razem z Beach Boys.
wczoraj padł Xorian of Zygus od nich. :) /og'thun |
a dzis Valerious, Beliar i Globeus od was, acha i jeszcze Waderiigon
|
^ + Xenofax
a BB zabili Julianka |
No my dojebalismy [char]bataten[/char] [char] tokito of zygus[/char] [CHAR]julianek[/CHAR], [CHAR]rozetta[/CHAR], [CHAR]valerino[/CHAR] i [CHAR]shackal hunter[/CHAR] i ustawilismy sie na OB ale nie wyszli
pozdro |
Jinxz Galt'ar i Szycha Te'be dzis nad ranem poszli ubic Govona chyba im cos nie wyszlo i padl Jnxz by Galt'ar i szycha te'be :cup:
|
@Olik
Gz ubicia Shackal Hunter, on jest hunted od połowy FF |
@up
Wyjdz i zamknij za soba drzwi. Kogo to obchodzi czy on jest hunted? I Widac ze jestes zajebiscie poinformowany skoro nie wiesz nawet po jakiej stronie on walczy... i czyj to jest "noob char" Ale pominmy to... Naprawde Olik, Gratuluje ubicia 80rp ktory jest naprawde niezniszczalny i naprawde jest czego gratulowac "Bo on jest hunted od polowy ff" napewno przejdzie to do histori kyry "jesZsCzE rAzZ GraTz!1!!1one!one!!" Tak Tak! Nawrzucaj mi Mrs Szwagiereczek |
Nie zamierzam nigdzie wychodzić ponieważ to forum publiczne a ja nie łamię żadnych zasad. Nie zamierzam też nikomu wrzucać nie po to tutaj jestem. Nie wiem w ogóle o co Ci chodzi i dlaczego po mnie jedziesz ale dobrze wiem czyj to jest char i przez kogo jest hunted. Oczywiście przyznam, że zabili więcej naszych kumpli i bardziej znaczących ale zabijając akurat tego jednego wyświadczyli nam przysługe. Ponaddto Favoured Few wzięło się za organizacje i podejrzewam, że to będzie koniec friend killingu, no chyba, że jakiś ziomek będzie zbyt szybko expił lub ewidentnie pomagał przeciwnikom. Serdeczne pozdrowienia
|
jutro update, wracamy do czasów kiedy druid był tylko uh makerem :P wiec myślę, że ta wojna będzie bardzo ciekawa, składy sie wyrównają, nie ważni do tej pory gracze staną się kluczowi a i tak naprawdę na chwile obecną żadna ze stron nie wie czy ten update będzie dla nich korzystny czy nie. Pozdro, jutro sie okaże
|
nieznam szczegółów ale ponoć ma się szykować wojna między polakami, niemcami i szwedami jeżeli to prawda to będzie niezła masakra
jak wydajnie expić i skillować |
Walka zaczela sie od proby zabicia przez NF~[CHAR] Blood'Lady[/CHAR]
Lecz FF zrobilo massloga i kilka osob padlo :P Fragi :BB & [GUILD]No Fear[/GUILD] [CHAR]Jinxz[/CHAR] [CHAR]Qrczak Tom[/CHAR] [CHAR]Szycha Te'Be[/CHAR] [CHAR]Xezbeth[/CHAR] [Char]Xarantiel[/char] [char]Myaluanna[/char] Fragi:[GUILD]Favoured Few[/GUILD] [CHAR]Xolorian[/CHAR] [CHAR]Er Struke [/CHAR] [CHAR]Sir Lothrien[/CHAR] [char]Og'Thun[/char] [CHAR]Steiner the slayer[/CHAR] [Char]Asteph[/char] [char]Shoe van'Deamon[/char] Bonus dla NF [char]Archangel'pox[/char] Bonus dla FF |
---- ;/
Double delete plx |
poszlismy zabic bloody'lady czy jak jej tam zrobili mass loga w wyniku czego bylismy w pulapce, mimo tego wywiazala sie walka wynik byl 7;7
|
Mi wychodzi 6:6
|
Cytuj:
Czarnuchu jakie 7;7 wez wyjdz i nie wracaj plxxxx |
6:6 dobry wynik jak na nieoczekiwany masslog
|
Xarantiel
Jun 25 2007, 22:04:17 CEST Killed at Level 130 by Og'Thun and by Xolorian Jinxz Jun 25 2007, 22:13:41 CEST Killed at Level 135 by Pablofon and by Er Struke Qrczak Tom Jun 25 2007, 22:13:26 CEST Killed at Level 148 by Masoj Hunett and by Er Struke Myaluanna Jun 25 2007, 22:15:36 CEST Killed at Level 101 by Abo Tagteamz Shoe van'Deamon byl z nimi na ob nie mowcie zse to nob char Jun 25 2007, 22:12:58 CEST Killed at Level 106 by Abo Tagteamz and by Er Struke Szycha Te'Be Jun 25 2007, 22:05:23 CEST Killed at Level 88 by Og'Thun and by Xolorian Xezbeth Jun 25 2007, 22:14:22 CEST Killed at Level 113 by Pablofon |
To jest 7 fragow od nas mimo iz nie bylismy gotowi na opena, o ktorego wolalismy od dwoch dni, tylko wy wzieliscie nas w pulapke i mimo to duza ilosc z was wycielismy :D
A o ile sie nie myle to u nas padlo 6 osob to jest, 7;6 dla nas ewentuwalnie po 6 Aha i na pochwałe zasługuje waleczny Masoj ktory nie zaliczyl zgona i zdobyl pierwszego fraga w wojnie dla nas HEIL |
Shoe nie był z FF, zalogował się po 2 tygodniach akurat jak byla bitwa a wy go puknęliście. Ładnie sobie poradziliście ale porównując jakość fragów dostaliście ostre baty ale to pewnie dlatego, że Cie nie było.
|
Cytuj:
Było po 6 jednak FF zdobylo lepsze fragi i to oni zostali po bitwie nie to co BB i NF ktorzy podawali logi w poplochu:D |
Cytuj:
Anyway GL dla obu stron :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"tępcze" - jest takie słowo? :o
Zamierzacie się prać od razu po update czy najpierw trochę pozwiedzać, posprawdzać? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
0lik, wypaliłeś się z tą swoją propagandą. FF dało ci znakomity temat (friendly fire [on], jinxz owned by his friends) a ty o tym nie piszesz :/ |
No bo juz ktos o tym napisal o,o, to po co rozkminiac...
Zreszta to nic specjalnego w sumie kazdemu moze sie zdarzyc :p No, a dla nie wtajemniczonych przypomne tylko o co chodzi. Chłopcy z FF szli po govona (85ek) w skladzie jinxz, szycha i galtar (moze ktos jeszcze nie wiem) no i wyparzyli w niego ue combo, jinxz zapomnial zalozyc ssa (albo mu sie skonczyl czy cos w tym typie) i sie wylozyl i govon i jinxz hehe To z masojem to zarty :( gadalem z nim na msnie wtedy i kazal mi cos napisac o nim Hej zaxevo raczej watpie czy bedzie jakis pokoj na jeden dzien zeby mozna bylo pozwiedzac sobie nowe tereny heh lol :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:42. |