![]() |
Wojna Fridom Fajters vs VU
Jak myślicie kto wygra wojnę?
Fridom Fajters czy Viribus Unitis mój głoś idzię na: VU, ponieważ są zgrani, mają dużo kasy, to VU expi, mają większą siłę rażenia |
to czemu sa dwa glosy na freedoom fighters i zero na vu? chociaz pisz prawde
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak glosowales, to napisales w poscie inaczej niz glos bys oddal. |
Moj glos oddaje na VU. :D Chyba z wiadomych powodow.
|
Freedom, poniewaz..
a co ja bede pomagal VU, niech sami mysla ;P |
Cytuj:
Missclickiem jebnąłem dla FF ;p wiem "gupi" jestem ale to nie moja wina |
Za wczesnie troche zeby oceniac, wiadomo, ze na dzien dzisiejszy to VU jest faworytem, ale ileż było wojen gdzie faworyt dostawal na końcu w dupe? Taki jest urok tibijskich wojen, po paśmie zwyciestw, moze przyjsc kryzys i mozna juz sie z niego nie odbic.
|
Cytuj:
Z takim zgraniem jak wy macie to napewno VU po dupie dostanie. Jak wygracie wojne to msg me. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak to wcześniej Tana Max powiedział: "Biedny Hidek nie dostał TSa?" |
Cytuj:
/Sir hidek |
Cytuj:
1.Pamiętasz rh z hydry jak wu robiło poi? 2.Pamiętasz dentke Deerdka, Intertisa i twoją?Nawet ja wtedy zjebałem. W FG każdy raczej patrzył na siebie(oprócz Hidka^^) O przypomniało mi się jeszcze jedna sytuacja przedstawiająca nasze zgranie. Redeo-bądźcie all o 19 Xxx-ale ja nie będe mógł(bo coś tam), a do tego zaraz spadam Tana Max-to dawaj pass i s*******aj |
Cytuj:
Cytuj:
Byly tez inne smutne historie tego dnia, ale nie napisze ich na forum, bo nie bede oczernial (ex?)kumpli. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wawiernia widac wlasnie jakim jestes dzieciakiem, Hidek moze pisze czasem bez sensu ale nie wymysla bajek ze smokami pogodzil sie ze nie dostal tsa i proboje cos zrobic zeby go dostac, a Ty? Zyj w swiecie basni dalej.. gl |
Cytuj:
A tak szczerze mówiąc po chuj mi ten wasz ts? Nie to nie, płakać nie będę. |
Cytuj:
Próbowalem dostac tego ts'a pierwsze 3-4 dni, a teraz juz nie bede nikogo prosił. Jezeli mnie tam nie chcecie, to spoko, walczcie bezemnie, plakac nie beda ani ja, ani wy. Co do wawierni, moim zdaniem nie jest on dzieciakiem, nie mozesz nazywac kogos dzieciakiem tylko dlatego ze cie nie lubi. |
Cytuj:
Wawierni... "Czyż nie lepiej?" |
Ja dopiero zaczynam gre na tym serwerze i nie jestem obczajony ale w tego co wy piszecie to wojne powinna wygrac gildia VU ;]
|
Cytuj:
|
@Homies
to źle myślisz wbij lv 70+ to VU tobą sie zainteresuje :) zaczynasz tu grę to lepiej jej dalej nie ciągnij idź na inny serwer póki jeszcze możesz. |
jak będzie jeszcze VU
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |