![]() |
Zacznij szukać ciepłych skarpetek, bo letni update nadchodzi!
Tak jest, jutro, 26 czerwca w godzinach popołudniowych wszystkie serwery zostaną wyłączone w celu przeprowadzenia aktualizacji. Jak podaje Cipsoft, cała operacja ma potrwać kilka godzin.
Nowy klient w wersji 8.0 jest już do ściągnięcia na oficjalnej stronie gry (tutaj). Bardzo wiele osób będzie próbowało go pobrać w tym samym czasie, tak więc możliwe jest, że mogą wystąpić z tym problemy - należy spróbować później. Lub ściągnąć go z naszego działu download. Zmienione zostało również miejsce, gdzie znajdują się pliki z mapami. Znaleźć je można teraz w katalogu: C:\Documents and Settings\twoja nazwa użytkownika\Dane aplikacji\Tibia\Automap Tak więc, jeśli nie chcecie odkrywać ich na nowo, wystarczy przekopiować wszystkie stare pliki *.map do tego folderu. Pamiętajcie o PACC, można go łatwo zdobyć w przyśpieszonym losowaniu konkursu sms. - 2 lipca losowanie 5 PACC - 28 czerwca oraz 1 lipca, "PACC co 3 dni" Wyniki tutaj. |
fajnie ze to już jutro, tylko szkoda że będą to parę godzin aktualizować bo wtedy jest mniej godzin grania
|
No nareszcie !!
|
Cytuj:
|
ojjjjj tym razem wasz konkurent byl szybszy xD
|
Wcześniej, niż się spodziewałem. Ale tytuł newsa dziwnie brzmi. :P
|
No i jest ten Update,Jak znam świat to jutro zacznie sie skomlenie czemu tak długo i że zrypali :)
|
apokalipsa coraz blizej
zegnaj stara dobra tibia " nie to co sie stanie jest najgorsze , najgorsze jest oczekiwanie na to co sie stanie " |
Cytuj:
|
Fajnie,że tak wcześnie:)
|
Troche szybko jak dla mnie ;p
ale co narzekac bede ^^ |
Yeah! w końcu. Szybko im zeszło.
|
Ja jednak liczyłem ,że update będzie w sierpniu jak powiedział ktoś wcześniej na forum,ale cóż nastał czas zmian....miejmy nadzieje że na lepsze.B)
|
a swiaty??!! no beda cyz nie?! nie ma zadnych przeciekow? nikt nic nie wie:|
|
No i nowY shit wchodzacy w ere Tibi xD , ciekawe jak bede walil moim najtem ^^ .
|
@3up Dowciapny jesteś :)
No to nareszcie będzie jakiś respekt dla druida a nie ;] |
Cytuj:
|
No nareszcie updacik xD - koniec dominacji sorców i drutów. Jestem ciekaw hitów jakie będę po upie zadawać.
|
Nowych Swiatów NIE BĘDZIE!!!!!!!!!! POWTARZAM NIE BĘDZIE!!!!! CO NAJWYŻEJ NON-PVP!!!
Powód: Za dużo dzieci Neo gra na NON-PVP! Wszystkie Non są zapchane gra tam średnio po 900 osób!!!!! Hail Dzieci NEO!! Dziękujemy!!!!! |
Użytkowników czytających ten temat: 125 (zarejestrowanych: 36, gości: 89)
hahahah jutro sie sie zacznie płacz POWER FULL 10-letnich dzieci że "jusz nie bijom z ruszczki,bo sorc suxx ,lepiej grac kngihtem bo wali z AXA o!" ..wprost nie moge sie doczekac.. |
w końcu ale i tak myślę ,że update miał być w Piątek ale coś sknocili:)
Pewnie dlatego Jest nie aktywny Test server:) |
nie kazdy kto gra na no-pvp jest dzieciak neo jak napisal ktos up
|
@swiezak
gejlogger ja jutro na kolonie jade ;(;( |
Cytuj:
|
Wkońcu. Już sie nie mogę doczekać.
|
No ladnie :) Juz nie moge sie doczekac, ciekaw jestem nagrod z areny bo byly zablokowane na tescie. Jutro sie okaze :D
|
Najpierw niech zlikwidują mass kicki a potem się biorą za update...
Luminera kickuje co kilkadziesiąt minut... |
Cytuj:
bez jaj , nikt w to nie uwiezy |
nie rozumiem ...czego wy sie tak podniecacie?...next upadate,next spierdolenie tibi i tyle..."rzal.peel"
|
Jestem ciekaw jak w końcu będą wyglądać te zadawane obrażenia. Przypominan też, żeby nie jarać się tylko dlatego, że jakis rycerz zrobił ss-a z hitem 300, bo i tak (jak mówił jeden z CM) postacie magiczne będą uderzać 3x lepiej.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Foto.jpg. s c r xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ps. przestań się podawać za MDW, bo to żałosne ;s |
Jupi
No to panie i panowie czas strugać strzały , ostrzyć toporki i naoliwiać różyczki
letni up czas zacząć!!! :cup: |
Cytuj:
Btw. Czy tak trudno odstawić tibie na pare godzin? @Topic Wcześniej niż myślałem , ale im wcześniej tym lepiej . :) |
Cytuj:
PS. Cytuj:
Czyżbyś zazdrościł mi levela? Jestem jego 11,5 ownerem.. nie wierzysz? |
Cytuj:
nie rob sobie wstydu |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |