![]() |
Strajk (Harmonia, 25.06.2007r.)
Film dla ludzi o mocnym sercu...
Nie pisze o czym bo po co psóć zabawe. http://www.megaupload.com/?d=BIE2D62I http://www.***********.com/998224501.html |
UPTADE !! WON !!
19:36 Dragonreds [153]: co o duzo mniejsze 19:36 Betiks [87]: ;p 19:36 Szatanx [41]: xd 19:36 Dragonreds [153]: ALE NIE PODDAJMY SIE!!!11 19:36 Chimi-chimi morrios [112]: BEDA DO DUPY 19:36 Adam Szlosowi [32]: BU 19:36 Dragonreds [153]: walczmy z tym 19:36 Dragonreds [153]: WALCZMY Z KNIGHTAMI 19:36 Adam Szlosowi [32]: battle 19:36 Dragonreds [153]: !!! 19:36 Adam Szlosowi [32]: battle 19:36 Alian [70]: WALCZMY O SWOJE 19:36 Dragonreds [153]: nie bojmy sie ich 19:36 Dragonreds [153]: pokazmy co potrafimy ;"( 19:36 Draxximox Nessy [62]: blokujemy all knightow ? 19:36 Adam Szlosowi [32]: oh noŁ 19:36 Dragonreds [153]: wiem ... 19:36 Draxximox Nessy [62]: xD 19:36 Dragonreds [153]: lezka az w oku sie Filmik Spox WALCZMY O SWOJE. Pozdrawiam Alian. |
po 1: napisz tym co nie wiedza ze w ten 2 link trzeba wpisac s p e e d y s h a re
po 2: az smutno mi sie zrobilo ze to sciagnelem xD widac ze tylko noobom na non pvp moze przyjsc cos takiego do lba :D |
Wlaczmy o swoje! Sorki roxorz 4ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
filmik fajny ;] pozdro |
hah, wyszedł wam ten film :D
|
"...A wtedy dobry Cipsoft z powodu strajku na Harmonii odwołał Update..."
Zal.br 21:08 Pogromczyni Swiatla [225]: UPDATE SUXXXXXX Niepopłaczcie sie...Myślicie że jak przejdziecie przez srodek depo z krzykiem "update suxx" to cos zmienicie? |
sorry, ze pytam ale jak sie sciaga na mega upload?
|
nie podoba sie? to nie graj. pochodza po tibia i pogadaja glupoty i mysla ze sa fajni :confused:
|
Dokładnie, nie podoba się to przestań w to grać i zajmij się czymś innym.
|
HAHAHAH co za typy xD i tak wam to nic nie da ;p
|
Cytuj:
Size: 1141 kB Stats: 2 Hits O RLY? won stąd bucu :S @ film: 21:32 Chmurena [105]: a zdziwie cie 21:33 Chmurena [105]: mam 24/28 pro evul xD nie no.. dla Was to fun, dla mnie śmieszne, ale ciekawe kiedy się tu zjawią osoby, które popiszą swe zdania na zasadzie "żaal.. -,.-" itp :P |
Sorki protestują bo boją sie ze palki i knajci beda lepsi :D zal mi sie robi harmoni
|
Ludzie to nie było robione, żeby Cip Soft odwołał update, tylko po to żebyśmy się troche pośmiali... Troche normalności _/
Widzicie, że głupoty nieziemskie na tym filmie, normalni wiedzą, że to zabawa. Narazisko i pozdro dla tych normalnych :P |
biedny 153 ms nie poekspi =( plauczmy wrzyzcy =(( :(
|
Jak już strajkować to na ulicy, a nie pod ziemią. Fajny filmik.
PS: Pozdro dla strajkujących pielęgniarek! |
hahaha i co jak nagracie taki filmik cip~ odwola upd ??
|
Cytuj:
MAuahaha film zajebisty (podnosci szczeke z podlogi) |
Cytuj:
Film lekko śmieszny @down invisible W! :< |
lol .
|
Jakaś dziwna moda na strajki ostatnio... ;p
|
No fajny ten strajk szkoda że mnie niebyło też bym postrajkował może jestem palem ale też mam druidka ;)))
Pozdro |
Tak to sie smiali z knightow ze male hity i w ogole, a teraz sami pokrzywdzeni i placza. Tylko smuci mnie ze bedzie teraz duzo noobow-knightow reprezentujacych moja profesje. ;p
|
Cytuj:
|
Mi odpowiada ze będzie update... a sorcowie/druci sa nie zadowoleni bo juz nie będą rządzić w pvp na serwach ;)
|
@up
zgadzam sie w 100 % z toba @topic wiekszosc ludzi raczej nie czytala wypowiedzi tego tam kolesia z cipsoftu wiec nie wie ze obniczyli te hity zeby razem chodzic na hunty tak jak to bylo kiedys w tibii, a nie teraz wyskakuje super evul pro MDW 3 sd i demon spi... nie ktozy moze tego nie pamietaja ale jak by na jeden dzien odpalili tibie 7.6 a pozniej ta po updacie nie zauwazylibyscie wiekszej ruznicy w hitach sorca/druta |
@up
"Ruznicy" Czy na tym forum niepowinni dawac banow za ortografie? |
Cytuj:
@Filmik. Filmik moim zdaniem rozesmial niektorych forumowiczow. Niektorzy forumowicze niewiedza co to zarty. Dlaczego se niepoexpi? Bedzie Bic Dragony !!! |
Cytuj:
|
@up
To był żart? Moim zdaniem to banda 14 latków którzy teraz płaczą w domu po kątach dla nich tibia to życie bez tibi nic nie potrafią zrobić nudzą się bez niej dlatego płaczą.......... ---- Żal !!!!!!!!!!!!!!! K**** nie rozumiecie tego że was ulepszyli wcześniej ,a teraz będą ulepszać nas. Zachowujecie się jak banda noobów .. Płaczecie dlatego ze knightów ulepszą -.- Pomyślcie nad sobą idioci-.- woleli byście żeby knight zawsze był najgorszą postacią... Samoluby .. Dobrze że was pogorszą chociaż nie będziecie bić z sd w demona 1200+ Albo na serverze PVP z sd w człowieka 600+ to była przesada.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ciebie niech ulepsza. Bedzie git xDDDDDDDDDd Niewiem czy ktos placze. Ale 3/4 osob ogladajacych ten filmik wie ,ze to bylo dla jaj. a 1/4 osob zawsze sie znajdzie zeby dopierdolic jakimis komentami dotyczacego tego temau >.< Pozdrawiam. |
A dobra przesadzacie... knight w chwili obecnej przed update na tibii 7.92 musial siedziec przed kompem 2-3 razy wiecej nzi mag zeby wbic tyle samo expa (czego przykladem jest MDW i Seromontis...) a jakby zostawili pierwsze zalozenie z test servera to sorc by byl rony knightowi i by musial grac tyle samo co knight zeby wbic tyle smao expa... wiec no coment do magow ogulnie kawalek im obcieli i wielki problemy...:baby:
|
Xaremon ty już gdzieś sie też żaliłeś w innym temacie ty pajacu z 50 tym lvlem.
PRZECIEŻ PISALI ŻE SORC/DRUID ODCZUJĄ ZMIANY NA 70-80 LVLU TAK NAPRAWDĘ. Aż mi się odechciewa komentować tego co napisałeś bo już nie mam siły jak patrze na te debilne posty ... N/c Zgadzam się z kolegą u góry.. //Edit: Dodam jeszcze jedno. Nikt wam nie każe grać dalej w tibie. Jak coś się nie podoba to W Y P I E R D A L A Ć |
Cytuj:
|
Mdw Z Blokerem Na Demonach! Lol
Znalazłem ostatnio filmik jak Mateusz Dragon Wielki z kolegą expili na Goromie!! W 4h loot zawodowy ^^ Powiem tyle MPA było;p
:)http://www.s p e e d y s h a r e.com/775666222.html:) |
Wy jesteście serio jacyś ograniczeni (niektórzy).
Ile razy mam powtarzać, że mi zwisa, że sorc będzie po Update gorszy. Zrobiłem kurwa jakiś denny strajk, żeby troche śmiesznie było. Polska to jest taki kraj gdzie ludzie pierw coś powiedzą, a potem się zastanawiają. |
Cytuj:
A co do filmiku widac ze wam sie nudzilo^^ |
o kurwa ale nooby :o
niby h lvle a zachowuja sie jak 9-cio letnie dzieci neo, które dostały nową klawiaturę pod choinke.... zal.. |
Cytuj:
idz bo cie bo jebne ty qwra osle pierdolony nawet jak nasz pogorsza to gdy knight lub pall zostanie z trapowany to nie sadze zeby sie tego trapa wydostal a zrozum ze wy bedziecie miec teraz czary jak qrwa na Otsie... Pierdolony CipSoft |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:04. |