![]() |
Water Elemental na Foldzie?
Chodząc przed chwilą po Foldzie zauważyłem kilka dead humanów:
23:59 You see a dead human (Vol:10). You recognize Kwahu Batman. He was killed by a water elemental. 23:53 You see a dead human (Vol:10). You recognize Knight'Maderasso. He was killed by a water elemental. 23:53 You see a dead human (Vol:10). You recognize Kryptman. He was killed by a water elemental. Z informacji (wciąż niepotwierdzonych w 100%) z game chatu wynika, że został gdzieś na Foldzie dodany resp Water Elementala. Mam więc takie pytania: Czy to prawda, że jest nowy resp WE na Foldzie? Czy może WE został dodany zamiast Fire Elementala? Czy zmieniło się coś jeszcze w respawnie na starych lodowych wyspach? (Folda, Senja, Vega) Pozdrawiam EDIT: Dzięki za informacje, temat uważam za ZAMKNIĘTY |
jak już zauważułeś, na foldzie, tam gdzie był przed update fire elemental, pojawił się water elemental. ma dwa respawny. zaraz pod drabinką wejściowąna 3 piętro podziemi, i na samym końcu tej trasy. radze uważać.
Na 25lvl knight skile 51/53 prawie bym dednoł. |
Nie wierze, ze na 25 lvlu przezyles atak water lementala. Bajki tez umiem pisac.
|
@2UP
To cię zdziwię, bo to jest możliwe. Tak samo jak z dragonem. Np. jeden slaby atak przeżyjesz i zdarzysz uciec. To samo z water elementalem. :) |
Ja wiem że nie ma na 100% respu pod drabinką chyba że ktoś zluruje on ostatnio zabił mi kolegę 11 lvl pall i poszłem go zabić i sie okazało się że bp manasków nie wystarczy i padłem ale on jest gdzieś na środku
|
To nie wiadomo gdzie ten water elemental ma respa? Teraz to ja boje się iść :baby:
|
no no trzeba na niego zapolowac se
|
lól
Cytuj:
a jeszcze jaki loot bedziesz mial <hahaha> |
Mój kumpel na nim padł, czy na 60 lvl-u (knight) dam mu rade?
|
Napewno go pokonasz jak będziesz jakby co sie UH'ał ;)
|
Gdzie ja teraz będę trenił :/ Jak mi lurną :o
|
jest to potwierdzone water elemental występuje na foldzie ledwie zdążyłęm uciec ;) znajduje się on pod wejściem z rotami... taka komora jakby ;) ja sie nie zapuszczam.:) zresztą chcecie sobie zdobyć exp lub stracic lvl zapraszam bardzo :)
|
lol na 100 % nie nie ma on respu pod drabinkom co sie złazi od rotów na duł on jest na dole jak fire elemenetar poprostu go ktoś wyciongnoł jakiś wysoki lvl
|
ja myślałem że to jakiś atak na folde :d byłem dziś zobaczyć jakie zmiany są po upie na folda senja vega. Schodzę po schodach idę troszeczkę a tu WE (najwyraźniej ktoś wyciągnął) na początku myślałem że ktoś chodzi na utevo res ina , ale patrze hit za 238 to uciekłem nie zabijałem go bo myślałem że jakiś noobek wejdzie i padnie :P. Po czasie padł 26 knight kilka sorców i drutów w lvl 9 - 19.
|
Mój kolega też tak zrobił i zarobił na tym ponad 25 k
|
To już w końcu nie wiem gdzie on jest. Macie tu mapkę http://img301.imageshack.us/img301/9519/poziom10wl.jpg
Czy chodzi wam o punkt .F ? Bo zamierzam się z kolegami tam wybrać i go pokonać :kat::elf: |
tak gdy zchodzimy na dół w punkcie F może on tam być ale resp ma jeszcze 1 piętro niżej na środku tam gdzie kiedyś fire elementar
|
Cytuj:
|
Macie tu mapki:
http://img301.imageshack.us/img301/2748/poziom24qd.jpg http://img301.imageshack.us/img301/9653/poziom31jr.jpg Chodzi wam o punkt .I czy .F czy może tam gdzie fe się respi??? :wiking::mag::elf: Szykuje wyprawe na we chodz loota nie ma to sama satysfakcja. ;) |
jest on dużo bliżej do miejsca gdzie sie respił fire elementar ale ty go sam pokonasz po co ci koledzy
|
Ubil mi knighta "/
Na poczatku myslalem ze to summon, jak go widizalem przez sciane, ale tak mysle przecierz nie idzie go summonowac i to bylo troche za pozno zdjol mnie po 2 atakach (magiczne). To bylo przy wejsciu na lvl -2 (zaraz nizej zejscie do fe) jak poszedlem po ciallo druidem i zeby go ubic to juz go nie bylo, za to jak wychodzilem byl zaraz przy wyjsciu na powierzchnie. Nieregularne respy? |
tez go spotkalem. Mialem duzo szczescia bo wylapalem 'tylko' 165 hita :cup:
|
kilka dni temu sobie poszedlem na potrenic na Folde na slime, patrze na drabinke, i widze cos niebieskiego lazi na dole, na poczatku myslalem ze Frost Troll, ale jakies takie troche inne schodze i bum, WE :D Dostalem Hita za 30 i wyszedlem :P
|
Cytuj:
|
W sam raz na botterów :D.
|
Cytuj:
A i tak to jest lepsze niż kilka snip nelte (jak sie pisze?). Chodzi mi o te roślinki.Idiotyczny potwór : hity-50~70,leczy sie a co najciekawsze 25expa. |
Dostalem od niego headshota :D ;/;/
Ale on był... pod samymi schodkami jak się wchodzi z piętra "zerowego" (parteru)... Nie możliwe że tak nisko... Znikłby! |
jakie combo max moze uderzyc ten we?
|
Cytuj:
up Chyba 320 |
Można wejść inną drogą. NA dole jest jezioro i dziura. Wystarczy odkopac i wejść. Będziemy wtedy gdzieś koło rotów i mino więc raczej bezpiecznie i łatwo można do senji dojść. :fuck:
|
Wczoraj miałem okazję go spotkac. Na szczęście nie jest taki szybki, więc na 18 levelu gdy go tylko ujrzałem ruszyłem w drugą stronę i nie zadał mi nawet hita.
Gdzie go spotkałem? Na poziomie -2. Najpierw na minosy, potem na dół, w górę i gdzies się włóczyłem. W każdym bądź razie na północnym zachodzie. |
:/
No niestety to smutna prawda i to nie jest wcale jeden water elemental tam sie respi ich okolo 2-4 w miejscu gdzie kiedys 1 fe. kiedys folda byla rajuem dla skillujacych na kazdym poziomie a teraz w kazdym momencie moze nas spotkac niespodzianka:o Dzisiaj spotkalem go na poziomie -1 (!) oczywiscie dead:p
|
Cytuj:
|
pytanie
a wlasnie mam pytanie jak daleko mozna zlurowac te WE czy da sie az pod sama drabinke przy glownym wejsciu do podziemi? wiem ze na poziom -1 ale jak daleko od wejscia
@Rozqurwiator OHOO widze ze Ty cienshki pegie jestesi i dal ciebie tak we to pryszch a tak btw to nie spamuj i nie pisz Co Drugiego Wyrazu Z dóżei litery bo to niewygodnie! |
jest 1 WE pod orcami
Patrzylem Jak moja mlodsza siostra gra weszla
nizej pod orkami i idzie idzie tam tak byl jakby zamorony ice witch i idzie dalej a tu combo po 220 (od WE)i YOu Are Dead (wiecie siora ma 9 lat )X( |
ja radze uwazac w tamtej miejscowce spotkalem sie z tymi WE to nie jest przyjemne 1 jeszcze szybko pada ale jak spotkalem 2 to wjalem na utani hur myslalem ze dedne bo uhy sie skonczyl :(
ehh ten CipSoft zawsze musi cos zepsucX( |
Cóż to nawet ciekawe trzeba teraz bardziej uważać :P
|
ja dla zabawy zlurowałem jednego WE. 2 razy go ropnąłem, do tej wnęki jakby. dalej się bałem bo jest b. szybki i zaczęły mi wchodzić spore hity... maxymalny był 230, a ja mam tylko 26 knighta... 3 uhy i 2 ihy straciłem. ale frajda bo wiele ludzi musiało tam zginąć ;)
|
water elemental takie hity w 59 knighta - wemnie
14:53 You lose 208 hitpoints due to an attack by a water elemental. 14:53 You lose 198 hitpoints due to an attack by a water elemental. 14:53 You lose 197 hitpoints due to an attack by a water elemental. 14:53 You lose 160 hitpoints due to an attack by a water elemental. 14:53 You lose 70 hitpoints due to an attack by a water elemental. 14:53 You lose 20 hitpoints due to an attack by a water elemental. takie slabe to nie jest na samym dole respie sie 5-6 tych gowieniek , ja na 6 stracilem 6 uhow :d na moje lepiej isc na draga wywerne , bezpieczniejsze :D pozdro aha i truje jak cos |
WE respi sie tam gdzie FE(chyba), wiem bo poszedlem z ciekawosci xd szybko padl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:45. |