![]() |
Publcizny test server
Otworzyli test server dla graczy z PACC :D
|
Dlaczego tylko dla pacc ? ;/ zawsze było tez dla facc...
|
Nie mogę wbić... Nawet char listy nie ładuje :confused:
|
Po 10 minutach oczekiwania sie zalogowalem ...
|
chyba coś skopali bo chcą dać klienta 8.02 do ściągnięcia i otworzenia testa. dlatego nie działa ci chyba test serv.
|
Cytuj:
|
"Sorry. Internal error. Closing connection."
też to macie? :confused: |
nom szkoda że dla pacc ;(, tak chciałem sprawdzić czy dam ds'kowi rade na 26 lvlu, buuu;(
|
Kurde nieumiem sie polaczyc... Internal Error...X(
|
Jedno pytanie po co ten Test Server?
Będą poprawki? czy co? |
możliwe ! pewno coś zepsuli:]
|
Kod:
Public Test - A warning? http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1718692 :confused::confused: |
zrozumiałem słowo keylogger i hacked ale reszta to dla mnie czarna magia:p, tłumacz proszę!
|
Teraz pozostaje pytanie co oni znowu wymyslili ze chca odrazu zmieniac
|
dajcie znac, jeśli uda Wam się zalogować!
ja mam caly czas error, ekhm :confused: |
a ściągnąłeś klienta?
|
Ten Tutor to się chłopak osrał, lekko mówiąc.
Jedno mnie dziwi, czemu pod TS'a by robili nowy klient?, jakieś zmiany? na rl tibi? |
Szczerze to mi coś tu śmierdzi, nie wpominając już o atakach na Luminere w tym samym czasie. Może jedno z drugim nie ma wiele wspólnego a ja jestem przewrażliwiony, ale lepiej być uważnym..
|
Coś mi tu śmierdzi...
Zresztą zawsze był inny link. Jakoś download.tibia.com oś tam dalej a tera jest download.cipsoft.com.tesserwer.exe mimo, że mam pacc powstrzymam się jakijś czas |
@Gatho Gokhinin
Masz racje, lepiej być uważnym. Dużo ludzi na forum tibia.com pisze, że nie możę się zalogować na ts. :(:( |
O KURWA!
Z tego co zrozumialem ten klient to moze byc keylogger!! |
Ok, zalogowałem się na Testere ;)
21:26 Craban the Beginner [300]: For your information: We have not changed anything about the game that you will see. This is merely a technical test |
@up
Szybszy :D 21:26 Craban the Beginner [300]: For your information: We have not changed anything about the game that you will see. This is merely atechnical test dla waszeg info :P |
Takl jak juz pisałem link jest nieco podejrzany. jeżeli tam byłby keylogger to hack na skalę globalną :)
|
Cytuj:
probowalem sie zalogowac... bo jakism czasie wkoncu chary sie wyswietlily wybralem i pisze ze niemam pacca.. jak ja mam caly czas pacc na tibi rl od jakiegos roku~~ wiec wtf? |
Eh nie chce nic mowic... ale przy kazdym niusie jest "Yours Cip Soft albo Cya in Tibia"
|
@UP
LOL!! Dokładnie w każdym innym Cytuj:
|
jak by sie okazalo ze to key logger i masa ludzi by miala hacka lacznie zemna...
to co by cipsoft zrobil wtedy... |
link do nowej tibi
http://download.tibia.com/tibia800***** link do testu http://download.cipsoft.com/tibiatestserver802***** czemu inny mirrior? hack plx? |
@taziu
jesli by to byl kelogger to ja tez bym mial hacka ale gdby wszystko wrocilo do normy zrobili by cofke dnia |
A inna ikonka? News o test serwerze zawsze miał ikonę szarych trybików, a nie młotka.
Wygląda podejrzanie, ale skoro podają msg z tego testa..... |
Czy zalogował się ta ktoś ?? Jeśli tak to prosze napisać co za zmiany wprowadzili.
ps. Może zmieniaja dmg magów bo jest troche zalosne przy innych profesjach Ja nie moge sie zalogowac wyskakuje mi bląd 10061 :/ |
Cytuj:
|
Testa nadal nie chodzi :(
P.S Jak ktos sie boi to niech sobie passy zmieni , bo na testa wchodza stare.. |
@Cielakmateusz
Nie przeklinaj:p @Taziu Moze by cofke servow zrobili? @Topic Ten klient jest bardzo podejzany pisze enter test itd. plus jeszcze w newsie na tibia.com nie ma "See you in tibia" albo cos w tym stylu... A i jeszcze Luminera zostala zaatakowana. |
Czytajcie moja wypowiedz... sa 2 rozne mirrory wiec to na bank hack. Nowa tibia i test tibia sa na ROZNYCH serverach
|
Jestem przekonany , że to hakerzy...
Ten God zbyt dużo pisze , a poza tym robi straszne błedy po angielsku |
Testera działa, ale Testa nie.
Nic nie zmienili, tylko jakieś zmiany technicze. |
Jak widać zdesperowani sorcererzy są zdolni do wszystkiego :p
|
Jakby zrobili cofke to przestaje grac...
Uwaliłem kolesia i zarobilem na nim Bohy , wbilem 2 lvle i teraz ma sie to jebac??!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:39. |