Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Pk guild (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=136837)

Thuygioshok 30-06-2007 00:15

Pk guild

Chciałbym zwrócić sięz prośbą, o założenie nowej pk gildi dla poprzednich członków ormo. Prawie każdy z Kupy się nie loguje, a ktoś musi rządzic w Venore ;p Kolega mi podsunął nazwe "Time To Error". Jest ktoś zainteresowany?

btw. notop nie wejżdzaj w ten temat z twoją ironią:p

@down
Bobek o ile powstanie taka guildia, to też o nim pomyśałem ;d

Doom Terror 30-06-2007 02:22

Jak będzie parę osób to wbije na noobcharze,mam nawet typa do pojechania bo sie wozi jak narąbany ;]

notop 30-06-2007 04:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1521215)

btw. notop nie wejżdzaj w ten temat z twoją ironią:p

venore....jakbysmy tylko mogli...tz jakby tylko moglo sie ZOMO zalogowac to by waz z tamtad wyrabalo tak szybko ze tylko kurzyloby sie,wszytskimi miastami na facc-landzie rzadzi zomo !
a co do nazwy zarabista:Dtiusa wezcie do siebie on tera jest jak ja tylko maker runkow;p

Filush 01-07-2007 00:28

A no, weszliśmy do Time to Error, ale na razie nie przewidujemy poważnych akcji. Musze skończyć coś kodzić - wtedy wszystko ruszy z miejsca .

Co do Ormo, to oni zawsze gdzieś tam są ... ;)

Thuygioshok 01-07-2007 11:20

invit dla Sqar Wizion blz

gienkos 01-07-2007 17:19

Gildia ZOMO nie rządziła, nie rządzi i NIGDY nie bedzie rządziła Venore jak i nnym miastem na serwerze arcania poniewaz nie zorganizowali zadnego open battle.. nie walczyli z ormowcami wiec poco gadac ze Zomo rzadzi?? jak oni chca rzadzic to niech sobie rzadza NorthPortem prosze bardzo NORTH PORT JEST WASZE!!!!!!!! bo thais i carlin to tak zwane miasta noobów to czyli nooby rzadza tymi miastami :D a venore rzadzi i rzadzic bedzie byłe ORMO, niestety ta gildia juz nie istnieje ale zawsze duch ormowski zawsze bedzie unosil sie nad tym miastem !B)

Szefie :) 01-07-2007 20:44

Powstala juz gildia Time to Error i posiada ona bylych Ormowców. Ta gildia rzadzi teraz Venore

notop 01-07-2007 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gienkos (Post 1524753)
Gildia ZOMO nie rządziła, nie rządzi i NIGDY nie bedzie rządziła Venore jak i nnym miastem na serwerze arcania poniewaz nie zorganizowali zadnego open battle.. nie walczyli z ormowcami wiec poco gadac ze Zomo rzadzi?? jak oni chca rzadzic to niech sobie rzadza NorthPortem prosze bardzo NORTH PORT JEST WASZE!!!!!!!! bo thais i carlin to tak zwane miasta noobów to czyli nooby rzadza tymi miastami :D a venore rzadzi i rzadzic bedzie byłe ORMO, niestety ta gildia juz nie istnieje ale zawsze duch ormowski zawsze bedzie unosil sie nad tym miastem !B)

po co robic open jak wy nigdy neiwyjdziecie nwet do tego opena...was w veno niema kiedy my kichniemy ..rzadziliscie...jasne
gdyby babcia miala wasy bylaby dziadkiem

Thuygioshok 02-07-2007 00:24

OMG! Ja z kumplem wymyśliłem nazwe to chyba mi się należy invit -.-'

Filush powiedz coś -.-'

WYMYŚLIŁEM NAZWE TO MI SIĘ INVIT NALEŻY

A ZOMO TO BANDA FRAJERÓW CO OKAZALI ZABIJAJĄC ORMO MAIN CHARAMI ;S
sr za capslock ale w*****a mnie, że wymyśliłem nazwe a mi invit nie chcą dać

Filush 02-07-2007 01:29

Spokojnie, nikt nie powiedział, że takiego invate nie dostaniesz. Po prostu nie dalem msg żadnemu vice jeszcze (sam nie mam pacc) oraz byłem najebany w 3 dupy z Bukslem i innymi xD

Invate bedzie na dnaich... (jak nie rano)

Pozdr ;)

Medivh Shady 02-07-2007 01:36

po co robić jakieś śmieszne open battle na ktore przyszlo by mase 10 lvl + , jak juz powiedzialem zomo mialo inne cele czyli lvl 50+ , a venore hm.. nie musze miec gilid aby tam panowac -.-

Thuygioshok 02-07-2007 16:03

Taaaa... Właśnie main charami wjechaliście do Venore i ubiliście Ormo -.-'
A co do Zomo, wszyscy wiedzą, że to wasze noob chary to nikt was nie ubija -.-'
Nie wiem czy uważacie, że jak będziecie pkować noob charami to nie będzie się was za PA uważać?

Doom Terror 02-07-2007 21:09

up* tez mnie to nurtuje kiedy wiadomo kto jest kto:confused: no nic,bana mam,aola mam,wiec tylko szkoda bedzie skilli i czasu jaki sie im poswiecilo :p

eloMurarz89elo 03-07-2007 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 1525695)
po co robić jakieś śmieszne open battle na ktore przyszlo by mase 10 lvl + , jak juz powiedzialem zomo mialo inne cele czyli lvl 50+ , a venore hm.. nie musze miec gilid aby tam panowac -.-

To czego w takim razie nie poradziliscie sobie z "marnymi" 10 lvlami i musieliscie wejsc na swoje chary z turtli??? A tu wam sie jeszcze 50+ lvle marza

PS
Invite Slayer Suchy plx

Thuygioshok 03-07-2007 21:03

Pamietam Slayer Suchy jeszcze z Ormo =]
Mam już pierwszy cel gildi, tylko czekam na akceptakcje :d o dziwo jest bardzo duży reason, mam nadzieje, że pokażemy kolesiowi gdzie swoje "pro" moze se wlożyć:D

Ciacho1920 04-07-2007 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloMurarz89elo (Post 1529016)
To czego w takim razie nie poradziliscie sobie z "marnymi" 10 lvlami i musieliscie wejsc na swoje chary z turtli??? A tu wam sie jeszcze 50+ lvle marza

PS
Invite Slayer Suchy plx

Zal unj/bana!?-.-

gienkos 04-07-2007 20:30

Drogi Miedivh Shady jesli waszymi celami sa 50 lvl + to czemu nie wejdziecie na main chary i se nie popekujecie... np 100lvl + przeciesz i tak nikt nic wam nie zrobi... moze sie boicie ? :D tylko czego ?? oto i powstało nurtujace wszystkich pytanie! CZEGO SIE BOI DPFT I SE NIE PEKUJE MAIN CHARAMI TYLKO NOOB CHARAMI ?!:D:D:D:D8o:D:baby:

A co do dziecinnych wypowiedzi Notopa to powiem tyle : Masz 27+ lat i dalej grasz w tibie... i jeszcze klucisz sie tu dla ciebie "dzieciakami" na forach internetowych...

Medivh Shady 04-07-2007 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gienkos (Post 1530947)
Drogi Miedivh Shady jesli waszymi celami sa 50 lvl + to czemu nie wejdziecie na main chary i se nie popekujecie... np 100lvl + przeciesz i tak nikt nic wam nie zrobi... moze sie boicie ? :D tylko czego ?? oto i powstało nurtujace wszystkich pytanie! CZEGO SIE BOI DPFT I SE NIE PEKUJE MAIN CHARAMI TYLKO NOOB CHARAMI ?!:D:D:D:D8o:D:baby:

A co do dziecinnych wypowiedzi Notopa to powiem tyle : Masz 27+ lat i dalej grasz w tibie... i jeszcze klucisz sie tu dla ciebie "dzieciakami" na forach internetowych...

prosta odpowiedz , pekujac noobcharami ma sie o wiele wieksza zabawe ;> a mainem nie potrzebuje ekipy aby zabic 100+ lvl

notop 09-07-2007 01:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gienkos (Post 1530947)

oj i tu sie mylisz,noobami pekuje dla zabawy i niemieszam w to main chara(jak ktos mi noba zabije to mowi sie trudno) moze niektorzy tego neirozumieja ale ja niemeiszam suay do zomo,a co do grania w tibie..znam wiele starszych osob i co w zwiazku z tym ze gram?? zaczelem grac jak mailem 20 lat i duzo niegram bo niemam czasu ale regularnie wiec do czgo ten txt byl bo jakos neizorzumialem?;]

gienkos 09-07-2007 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1538751)
oj i tu sie mylisz,noobami pekuje dla zabawy i niemieszam w to main chara(jak ktos mi noba zabije to mowi sie trudno) moze niektorzy tego neirozumieja ale ja niemeiszam suay do zomo,a co do grania w tibie..znam wiele starszych osob i co w zwiazku z tym ze gram?? zaczelem grac jak mailem 20 lat i duzo niegram bo niemam czasu ale regularnie wiec do czgo ten txt byl bo jakos neizorzumialem?;]

ja powiem tak naucz sie pisac...
"neizorzumialem" "neirozumieja" "niemeiszam suay"

:baby:

Filush 09-07-2007 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gienkos (Post 1539293)

Dobra spokoj już, zbieraj siły na pkowanie xD

notop 11-07-2007 08:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gienkos (Post 1539293)

naucz sie myslec to bedziesz rozumial,poztaym pisalem bez swiatla bo jak bys neiwidzial o ktorej wrzucalem posta to sobie zobacz,23+ wtedy ty juz spisz dzieciaczku

Thuygioshok 03-08-2007 19:00

Time To Error się rozpadło nie wiem czemu :<
Ale mam nowy pomysł Dark Purples Faster Tomatoes :>

Filush 04-08-2007 12:22

Time to Error było martwą gildia, nikt nie chciał sie tym zajmowaća logować tym bardziej. A Vice stracili pacc (chyba) i sie rozpadło, nie pamietam już dokładnie... może niedlugo powstanie coś nowego ale wątpie.

Thuygioshok 16-08-2007 22:04

Zrobiłem na pacc koncie pk guild "noob busters"
Byli ormowcy mile widziani.
btw. jeszcze sie z Filushem dogadam, ale w większych akcjach chętnie pomożemy ormo ;> jak bd na to czas of koz

notop 18-08-2007 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1606781)
Zrobiłem na pacc koncie pk guild "noob busters"
Byli ormowcy mile widziani.
btw. jeszcze sie z Filushem dogadam, ale w większych akcjach chętnie pomożemy ormo ;> jak bd na to czas of koz

i tak zomo was zownuje;P

Carlito7 18-08-2007 21:45

Byc moze po wojnie "rzólfiki" beda mogli grac tylko swoimi zomowcami...

Filush 18-08-2007 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carlito7 (Post 1610205)

I to nie, bo na Zomo bedzie czekac Ormo + Noob Busters.

notop 19-08-2007 00:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carlito7 (Post 1610205)

ahhaaha..rozbawiles mnie:D

Thuygioshok 25-08-2007 16:20

Noob Busters disbaned...
Nie zdążyłem nawet rozkręcić gildi, a tu Fear and ****e wywołali wojnę za no reason. Nic nie mogłem zrobić mając 15 20 lvli i 5 -20lvli przeciw 20-85 xS

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:16.