![]() |
Pk guild
Chciałbym zwrócić sięz prośbą, o założenie nowej pk gildi dla poprzednich członków ormo. Prawie każdy z Kupy się nie loguje, a ktoś musi rządzic w Venore ;p Kolega mi podsunął nazwe "Time To Error". Jest ktoś zainteresowany?
btw. notop nie wejżdzaj w ten temat z twoją ironią:p @down Bobek o ile powstanie taka guildia, to też o nim pomyśałem ;d |
Jak będzie parę osób to wbije na noobcharze,mam nawet typa do pojechania bo sie wozi jak narąbany ;]
|
Cytuj:
a co do nazwy zarabista:Dtiusa wezcie do siebie on tera jest jak ja tylko maker runkow;p |
A no, weszliśmy do Time to Error, ale na razie nie przewidujemy poważnych akcji. Musze skończyć coś kodzić - wtedy wszystko ruszy z miejsca .
Co do Ormo, to oni zawsze gdzieś tam są ... ;) |
invit dla Sqar Wizion blz
|
Gildia ZOMO nie rządziła, nie rządzi i NIGDY nie bedzie rządziła Venore jak i nnym miastem na serwerze arcania poniewaz nie zorganizowali zadnego open battle.. nie walczyli z ormowcami wiec poco gadac ze Zomo rzadzi?? jak oni chca rzadzic to niech sobie rzadza NorthPortem prosze bardzo NORTH PORT JEST WASZE!!!!!!!! bo thais i carlin to tak zwane miasta noobów to czyli nooby rzadza tymi miastami :D a venore rzadzi i rzadzic bedzie byłe ORMO, niestety ta gildia juz nie istnieje ale zawsze duch ormowski zawsze bedzie unosil sie nad tym miastem !B)
|
Powstala juz gildia Time to Error i posiada ona bylych Ormowców. Ta gildia rzadzi teraz Venore
|
Cytuj:
gdyby babcia miala wasy bylaby dziadkiem |
OMG! Ja z kumplem wymyśliłem nazwe to chyba mi się należy invit -.-'
Filush powiedz coś -.-' WYMYŚLIŁEM NAZWE TO MI SIĘ INVIT NALEŻY A ZOMO TO BANDA FRAJERÓW CO OKAZALI ZABIJAJĄC ORMO MAIN CHARAMI ;S sr za capslock ale w*****a mnie, że wymyśliłem nazwe a mi invit nie chcą dać |
Spokojnie, nikt nie powiedział, że takiego invate nie dostaniesz. Po prostu nie dalem msg żadnemu vice jeszcze (sam nie mam pacc) oraz byłem najebany w 3 dupy z Bukslem i innymi xD
Invate bedzie na dnaich... (jak nie rano) Pozdr ;) |
po co robić jakieś śmieszne open battle na ktore przyszlo by mase 10 lvl + , jak juz powiedzialem zomo mialo inne cele czyli lvl 50+ , a venore hm.. nie musze miec gilid aby tam panowac -.-
|
Taaaa... Właśnie main charami wjechaliście do Venore i ubiliście Ormo -.-'
A co do Zomo, wszyscy wiedzą, że to wasze noob chary to nikt was nie ubija -.-' Nie wiem czy uważacie, że jak będziecie pkować noob charami to nie będzie się was za PA uważać? |
up* tez mnie to nurtuje kiedy wiadomo kto jest kto:confused: no nic,bana mam,aola mam,wiec tylko szkoda bedzie skilli i czasu jaki sie im poswiecilo :p
|
Cytuj:
PS Invite Slayer Suchy plx |
Pamietam Slayer Suchy jeszcze z Ormo =]
Mam już pierwszy cel gildi, tylko czekam na akceptakcje :d o dziwo jest bardzo duży reason, mam nadzieje, że pokażemy kolesiowi gdzie swoje "pro" moze se wlożyć:D |
Cytuj:
|
Drogi Miedivh Shady jesli waszymi celami sa 50 lvl + to czemu nie wejdziecie na main chary i se nie popekujecie... np 100lvl + przeciesz i tak nikt nic wam nie zrobi... moze sie boicie ? :D tylko czego ?? oto i powstało nurtujace wszystkich pytanie! CZEGO SIE BOI DPFT I SE NIE PEKUJE MAIN CHARAMI TYLKO NOOB CHARAMI ?!:D:D:D:D8o:D:baby:
A co do dziecinnych wypowiedzi Notopa to powiem tyle : Masz 27+ lat i dalej grasz w tibie... i jeszcze klucisz sie tu dla ciebie "dzieciakami" na forach internetowych... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"neizorzumialem" "neirozumieja" "niemeiszam suay" :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Time To Error się rozpadło nie wiem czemu :<
Ale mam nowy pomysł Dark Purples Faster Tomatoes :> |
Time to Error było martwą gildia, nikt nie chciał sie tym zajmowaća logować tym bardziej. A Vice stracili pacc (chyba) i sie rozpadło, nie pamietam już dokładnie... może niedlugo powstanie coś nowego ale wątpie.
|
Zrobiłem na pacc koncie pk guild "noob busters"
Byli ormowcy mile widziani. btw. jeszcze sie z Filushem dogadam, ale w większych akcjach chętnie pomożemy ormo ;> jak bd na to czas of koz |
Cytuj:
|
Byc moze po wojnie "rzólfiki" beda mogli grac tylko swoimi zomowcami...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Noob Busters disbaned...
Nie zdążyłem nawet rozkręcić gildi, a tu Fear and ****e wywołali wojnę za no reason. Nic nie mogłem zrobić mając 15 20 lvli i 5 -20lvli przeciw 20-85 xS |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:16. |