![]() |
Golden bow
Wiadomo już jakieś info na ten temat? bo ja jedyne co wiem to
Golden Bow. It can only be wielded properly by players of level 120 or higher. |
Ja wiem że jest z areny na poziome warlock... podejrzewam że to łukowa wersja Arblesta ^^
|
Cytuj:
|
Golden bow dostajesz na Warlord arena gdy wybierzesz... PREZENT!
|
Wiecie moze cos wiecej o tym luku? Jak sprawuja sie obrazenia, czym ten luk sie w ogole rozni?
|
Słabo udane... bo od lvla jest tylko amunicja. Gdyby ta prawdopodobna broń (bo nie wierze, że taka istnieje) była od lvla, zapewne arbalest też by musiał być.
|
|
Cytuj:
;) Backpack Containing:100 Infernal Bolts, Mastermind Potion, Bullseye Potion, 50x Sudden Death, 50x Ultimate Healing |
http://wiki.hunted.pl/wiki/Golden_Bow
Opis: Ten złoty łuk można otrzymać w nagrodę za przejście areny w Svargrond na najwyższym poziomie trudności, czyli Warlord. Poprostu ta stronka jest zaj*****a, prezentu nie brałem bo kolega brał i panda teddy, to wziolem BP w ktorym było http://foteka.pl/full/be079298e71f9c...417c404a2a.jpg W du** sobie tą strone wsadzcie, najlepiej usunąć a nie zmylać ludzi X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Broń dla Knighta Prezent dla Maga BP dla Pallka |
fajnie :P
ciekawe jakie hity bedzie dawal i czy wogole jest :P:cup:
|
Po przejsciu jest jeszcze jedno pomieszczenie nie liczac trzech poziomow, zaraz to rozrysuje :
****** ****** *-pokoje z nagrodami ______****** _- korytarz ______****** ______****** ______ ______****** ______****** ______****** ______ ______****** ______****** ______****** Pokoj z nagrodami na samej gorze jest wypelniony 12(?) skrzynkami, a w kazdej z nich jest prezent, mozliwe ze ten bow jest w jednym z tych prezentow, narazie nie wiem jak sie dostac do tego ostatniego pomieszczenia ale moze trzeba przejsc wszystki poziomy areny aby dopiero sie tam dostac |
Ewentualnie miec full norsemana. >.<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co to jest zebrać teama i zabić kilka nightmare'ów, Lost Souli, PLaguesmithów i 2 demony ?
|
Na test servie chyba ktoś był już w tym ostatnim pomieszczeniu...A Dark Brozyn się już buja w full norsemanie :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
przecierz on może mieć racje ;/ |
Cytuj:
@topic Losowa zawartość w skrzynce? Raczej nie... |
Golden Bow
Item Class: Two-Handed Distance Weapons Attributes: Atk: 0, Def: 0 Weight: ? oz. Loot value: ? gp. Dropped by: None. Buy from: Players. Sell to: None Notes: This sacred bow has the power to cause a great damage. |
Cytuj:
Napewno może mieć racje....:baby: |
1. Mam full norsemana i nie moglem tam wejsc, zreszta to glupota zeby potrzebny byl outfit zeby otwierac drzwi.
2. Kumpel zrobil wszystkie 3 poziomy i tez nie mógl otworzyc. Prawdopodobnie jakas zagadka albo inny quest do wykonania |
hmmm a moze trzeba zrobic wszystkie 3 areny w 1 dniu, albo zagadac do tego goscia co mu sie płaci zeby wejsc na arene:P
|
Cytuj:
byc moze to next zagadka w stylu PoI |
Cytuj:
|
tzeba zrobic 3 areny i nie brac z zadnej nagrod proste
kthxbye |
Cytuj:
|
...
Cytuj:
|
a jak sie nie weźmie nic na tych 3 poziomach to można drugi raz je zrobić i wsiąść nagrody czy nie??
|
Spidderr@
Pisze się wziął. Duerroz@ Pisze się wziąć. Topic@ Moim zdaniem jakiś quest na przyszłe updaty [-: Emcess. |
Cytuj:
|
Dobre Sorcerereq
:D :D Cytuj: 12:21 Ervick'Druid [20]: SZUKAM PALY NA Desert Quest20+ |
CipSoft zrobił kolejne miejsce, jak np. wysepka ze spike swordem na Rookgardzie, czy skarbiec w Kazordoon (wielu wierzy, że da się tam wejść, ale nikogo tam jeszcze nie było). Osobiście uważam, że na obecną chwilę nie ma tam żadnego questu, jeżeli by był, napewno ktoś by już go rozwiązał.
|
A wg mnie to bardzo ciekawe... Zauwazcie tez, ze w pokoju (?) nad nagrodami, sa 4 statuetki, na ktorych jest napisane, kto ostatnio wykonal dana arene.. na 4 jest napisane "???", czyli to samo, co na tabliczce...
Podsumowanie: Mi się wydaje, ze trzeba cos zrobic (nie, nie wiem przeciez co xD) aby odblokowac 4 poziom areny, gdzie beda byc moze sami silni bossowie... To tylko teoria xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czy ktoś napisał do kolesia, który przyjmuje zapisy na arenie '???'
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:27. |