![]() |
Co najczęsciej zabijacie?
Mianowicie jakie potworki najczęsciej zabijacie
Sonda będzie miała tylko 6 opcji i podam tam przedziały między nimi.Czyli np.Od trolla do minotaura :O |
Ludzi :D
|
Ja najczęściej bije cycki :]
|
Cytuj:
sam sie bałes isć na poh bo mówiłeś że za słabo ciśniesz z HMM (po prostu masz niski mlvl) ja tam bije Cyce.. mino guardy... dwarfy ... itd |
Cytuj:
sam sie bałes isć na poh bo mówiłeś że za słabo ciśniesz z HMM (po prostu masz niski mlvl) ja tam bije Cyce.. mino guardy... dwarfy ... itd |
Ja tem elje co mi pod miec podejdzie....chyba ze mnei leje powyzej 70 za kazdym razem to wtedy pomagma sobie runkami.... :]
|
Ja tam poluje w obecnej chwili na elfach arcanistach i przede wszystkim slimach.
Na ds jeszcze nie pójdę bo się boję o moje życie :D |
Ja mam na razie 8 Lvl więc moimi ulubionymi stworkami są WASPY w jaskini koło Ab. Nie mają loota ale wykorzystuję je tylko do szybkiego expowania ;)
|
spok :)
JA ZABIJAM roty i dwarfy :P pasuje ??
|
Ja tam najbardziej lubię węże (choć nie tylko oczywiście). Tych zwykle nikt nie zabija, więc jak się zleci cała kupa (?) to się człowiek bawi. A jak wreszcie wyjdę z tego jednocyfrowego poziomu, to idę na minotaury :)
|
A ja narazie bije miedzy ratami a skeletonami bo jestem na rooku (1 lv ^^) :D
|
Z drugiej strony ciężko, żeby ktoś zaznaczył opcję, że najczęściej chodzi na demony bądź herosów... Wiadomo, że są tacy, którzy chodzą, ale żeby NAJCZĘŚCIEJ... nie wydaje mi się. A mnie to ciężko się zdecydować, bo chodzę sobie na PoH i może rzeczywiście najwięcej to zabiję cyklopów, no ale równie chętnie biję te guardy, dsy, orki lidery, gs jak się czasem trafi...
|
Ja mam wielki sentyment do FireDevili - po prostu je uwielbiam (zabijac i sumonowac), ale najczesciej to chyba ghoule, dsy,slimy. Czasem GS'a.
|
ja najczesciej najmocniejsze to hmm niech pomysle ?? SLIMY
|
Każdy potwór jest dla każdego lvl.Kto chce ten może iść
na silniejszego potwora ,ale musi się liczyć że może stracić życie. |
Yo
Ja chodze z kolegą na zamek koło ab.
Jak 9 palladyn level on 11 knight na zmiane jesteśmy blockerami :) Minotaur Ork Warrior Dwarf Ork Spearman Ork Elf Zerka, minotaur guarda i archera sobie narazie darujemy :-) |
hmmm zalezy kim gram
jak pallkiem to zdecydowanie cyce rulx ale teraz jak przechodze rooka to lubie skele i bugi |
ja cyce, gobliny i trolle...a to nie jest jeden przedzial wiec zaznaczylem cyce :P 8)
|
Ja mam dylemat bo zabijam najwięcej coś pomiędzy opcjami 1 i 2 czyli rat-powiedzmy orc warrior :D 8)
|
Cycki rulezzz
|
cycki najbardzie sie placa bic bo sa slabe, glupie :), i daja duzo expa (no i wystepuja w wiekszych ilosciach)
|
[ALIGN=center]CYCKI THE BEST :P [/ALIGN]
|
eeeeee tam wymiękacie przy mnie Cyclops to najlepszy typ do EXPowania, a jeszcze jak chcecie zarcia to już wogle.... czasem tez GS jest do expowania ale to juz gorsze dla palka 18lvl:P
|
Najlepiej jest na Pohu :)
Ja zabijam glownie cyce i mino guardy, ale jak jest duzo boltow i nie ma lagow to sie idzie na gs-y :D A loota jest tyle ze spokojnie starcza na bolty i jeszcze troche zostaje :) |
Ja akurat nie mam szczęścia do gsów. Na te kilka co zabiłem, to najlepsze, co mi się trafiło to p-armor, a tak to tyle złota, co w przeciętnym rotwormie...
|
Od czasu gdy się ulepszyłem od 9 do 13 pallem to chodzę na:
Cyklopy Pojedyńczy DS Dwarf Soldiery ewentualnie pojedyńczy guard |
Ja Jak mialem Paladyna Tygryss`a To siedzialem na POH`u caly czas... tylko do miasta po syrzaly i itemy sprzedac...
teraz z Moim UKOCHANYM sorcerer`em bije Swampy ale ide teraz Do JASKINI ROTWORNUF |
Ja tam rotwormy nawalam bo maja i duzo kasy i zarcie zostawiaja :P
|
hehe ja z Bzyq`iem ide na rotworny loota zbierac na FS`a zbiera a ja na czary :) wirec idziemy do jaskini to ja nabije duuuuuzo expaaaa :DDDDDD
|
Ja tam bije różne stworki ale lubie bić:roty,dwarfy,soldierki,ds'y,warriory,minoski,gu ardy,cyce,elfy,scouty,beholderki,ghule,skeletony.
|
:)
zalezy od lvl ja teraz zabijam be :D holdery
|
Potworki
Siedzie sobie teraz na pohu i przyszła mi gradka na bicie leederów
jak się nasuną to też zerkery. |
JA bije co mis ię nawinie. Ostatnio próbowałem się z Guardem, ale po staraice 150hp stwierdziłem że musiałbym się kilka razy sklonowac żeby wygrać :D A tak to bij ww, roty,dwarfy,elfy,orc wariory,itp. Czyli między 1 a 2
|
:)
Ja tam obecnie chodze na minocki i cyce
zeby skilla nabic |
Moze inna statystyka: Co nas najczesciej zabija:
Wg strony tibii statystycznie najczesciej nas zabija ...Humans (tak, tak zobaczcie statystyke). Na drugim miejscu jest poison spider (chyba rook na ogol). Na przyklad w ostatnim tygodniu na moim serwerze: death by humans: 4447 death by poison spider 292 total deaths: 9394 Dlatego ludzie to najgorsze potworki ale moze po update cos sie zmieni. |
Oczywiscie Becholdery :)) Fajna plazma sie rorbryzguje :)) :D
|
Ja najczęściej na frost trollach ,slimach ,minotaurach różnie bywa :))
|
Cytuj:
Po za tym po co wogóle ten temat jest? Przecież są statystyki na tibia.com, gdzie pięknie widać, co najczęściej i w jakich ilościach pada. |
Osobiscie palkiem na moim dosc niskim lvlu lubie bic mino guardy, bo jednego zabijam czterema-piecioma strzalami, a loot jest calkiem niezly.
|
od kiedy zrobilem swoim rycerzykiem 14 lvl glownym zrodlem exp dla mnie sa dwarfy wszelkiej masci :-)
najlepszy exp dla rycka do tego nie potrzebny jest pacc ( wiem wiem cycopolis jest lepsze :) ) ale jak nie masz pacc lej dwarfy :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:16. |