![]() |
Addon czy eq
Mam następujące eq : Arbalest , Crown Legsy, Boh, B robe, p ammy i odnośnie tego pytanie. Czy sprzedać eq zostawiając Bohy i chodzic w p secie i zrobić jakiś lepszy addon czy dalej all kase przeznaczyć na eq. Jeśli Addon to jaki ? Myślałem nad full warior ale gdy dostałem oferte za dragon claw 1,1kk to dalem spokój .
Ceny Addonów na moich światach : Barabarian 1,3kk Assasin 1,3kk Summoner1,4kk wizard 350k oriental 1,6kk warrior -zależy po ile kupisz Dragon Claw a cena wacha się od 500k- 1kk+ I teraz jaki addon najbardziej pasuje do palladyna? Mogę skołować kase na prawie każdy addon który doradzicie ? Czy lepsze będzie eq? |
Chodz w tym długim płaszczu (tam gdzie jest addon z vialami) ubrany na czarno. Addony sux ; )
|
-po co sprzedawac cos co sie juz posiada ?
-po co paladynowi kupowac lepsze eq niz masz ? Z tego pktu w ktorym startujesz sprzedaz twojego sprzetu za wiele cie do addonow nie przyblizy wiec najrozsadniejsze bedzie po prostu zebranie kasy pozostawiajac na sobie to co masz. |
Cytuj:
|
zostaw eq i zbieraj sobie gs silki na assasina ;) reszte tez mozesz sam zdobyc teraz palkiem wejdziesz wszedzie i zawsze wyjdziesz z zyskiem :)
|
Full hunter/ barbarian rox ;d
|
Barbarian rlz :-)
Polecam quest na addon barbariana ;] |
Ja radziłbym Ci zrobić Citizena(wszystkie addony-bardzo mały koszt), lub Shaman(tu trzeba mieć banutke). Tak w ogóle to nie powinieneś nas się pytać tylko sam wybrać outfit+addony jaki Ci się podoba, a nie innym. Po drugie nie sprzedawaj niczego, tylko zbierz kase.
|
Cytuj:
@topic zostaw takie eq jak masz nie rób zadnego addona ahh i aola kup :) |
Zrób wizarda, ładnie się prezentuje w ciemnych kolorkach albo huntera, też jest ładny i pasuje do paladyna/
|
Lol.
Co to za pojebany świat że full Summoner kosztuje 1,4KK. Na Morganie byś na loozie za 600k kupił, a Dragon Claw za 100-200K, a Full Orientala sprzedaje gość na loterii, a gdyby wykupić wszystkie losy, to wychodzi 1KK, a musiało mu to się opłacać, bo inaczej nie orbiłby loterii, więc cena jest dużo niższa. Współczuję świata. :confused: @down Cytuj:
Jak zrobisz to napisz, to ci powiem GZ Mógłbys chociaż kitu nie wciskać, że cię na to stać... . |
"LOL masz Arbalest i bez aola latasz GZ rozumu
@topic zostaw takie eq jak masz nie rób zadnego addona ahh i aola kup'' Niestety zapomniałem napisać , a ty odrazu z mordą , przynajmniej mnie stać na aola . Wymieniłem tu tylko te addony które mi się podobają. A citzen to już mam zrobiony . |
Ja zrobił bym orientala lub Warriora. Assasin bez addonów jest ładny, tylko kolory musza być dobre. Barbarian i Hunter też ujdą. Summoner i Wizzard jak chcesz(ja bym nie robił). A nad mage nie myślałeś? Bez czapki :D. Nawet ładny jest.
|
Summoner
Ja uwazam ze najlepszym outfitem i addonem jest SUMMONER. Wyglada Super i pasuje do paladyna ;) Jak kupie pacca to na bank go sobie zrobie. Mozesz ewentualnie jescze huntera, ale to zalezy od Ciebie:)
|
Barbarian RoX
Barbarian outfit rox. Z tych co wymieniles do paladyna moim skromnym zdaniem najbardziej pasuje Asassin.
|
Zbieraj sam na addon, bez kupowania itemow, wieksza frajda nawet z latwego addonu ;)
btw. kazdy addon z dobrze dobranymi kolorami jest ladny:) edit: @ a co ma out do voc'a ?-.-" |
Mi do palka, pasuje najbardziej hunter, barbarian i assasin.
|
Cytuj:
blon ja powolutku zbieram na barba bo to jedyny out ktory przedstawia moja postac czyli axe fightera ;) nie ma zadnego innego bardziej odpowiedniego dla "knighta walacego toporem" |
zrob sobie barbarian/assasin/warrior full bo najladniej wygladaja
do palla najbardziej pasuje full hunter |
Peleryna rządzi xd
|
Oki przemyślałem sprawę i postanowiłem co wybrać . Nie będę sellał swojego eq.
Na addon nazbieram od początku. Wybrałem Full summoner addon. Większość składników sam wylotuje a resztę kupię. Dziękuje za udzielanie sie w tym temacie. Pozdro all .~~ I życzcie powodzenia w zbieraniu składników. |
Addon czy EQ... kwestia gustu, ja nie jestem estetą i postawiłbym na EQ.
|
Na palladynie świetnie wg mnie prezentuje sięfull hunter. A i cenowo wyjdzie koło 400k.
|
mam 100% pewnoscie ze kupiles postac na allegro...-.- neo!!11onoene
|
Panie Yuzku przepraszam , że tak powiem ,ale jesteś trochę nie-wy-cho-wa-ny.
Skąd możesz wiedzieć , że kupiłem tą postać na allegro? Czyżbyś codziennie przeglądał każdą stronę z grami na allegro w poszukiwaniu postaci dla siebie? Ja wiem swoje i umiem grać swoją postacią jednak w tym temacie prosiłem tylko o radę nie o głupie komentarze.... Mogę ci powiedzieć że doszedłem do tego ciężką pracą a nie tak jak ty .... Allegro. Przyjemnie ci? |
Cytuj:
|
Kończe assassina.. I wygląda świetnie (jeszcze katanka left)
Polecam. |
OMG ludzie !!! Zastanówcie się... Co dają addony ??? NIC ? Oczywiście, że lepiej eq zostawić :] Kiedys nie mieliśmy addonów i źle nie było... Kto by pomyślał kiedyś o czymś takim xD Nie rozumiem ludzi w dzisiejszych czasach :baby:
|
jeśli można, to wg mnie najbardziej pasuje hunter outfit. osobiście wolę jednak barbariana, do którego już zbieram potrzebne rzeczy. a tutaj zaczynają się problemy, bo takowy wygląd kosztuje 1.2kk. : ) btw. powodzenia w zbieraniu itemów!
|
daj spokój z Addodonami lepiej kup AOL bo padniesz i masz maly problem jak kusza wyleci :D
|
Addony to kwestia gustu niektórzy twierdzą , że to strata pieniędzy a inni , że to świetna rzecz.... Po co mam kupywać aola ? NApisałem w pozyższym poscie , że zapomnialem go wymienić , czytajcie.....
|
Cytuj:
|
Moim zdaniem do palladyna najbardziej pasuje assassin, aczkolwiek ja marze od dawna o full summonerze, po prostu coś pięknego. Stojąc przed depo w summoner cape czujesz sie jak god. Pozrawiam!
Cytuj:
|
Sprzedaj arbelasta i crown legsy reszte zostaw z racji tego, ze po update pallki chodza ze spearami to arbelast juz nie jest tak przydatny:) A addon wizardzik:D
|
Addon
Według mnie zrób sobie citizen nie jest drogi, a bardzo fajny. Jeżeli Ci się nie podoba to rób summoner :mag: albo hunter :lucznik:
|
kup royal spearsy lub rob enchanted spearsy.
sprzedaj arbalesta bo po update jest on malo potrzebny,na pewno na nim zarobisz sporo kaski |
Skoro arbalest
Cytuj:
|
Assasin addon rlz :> B) Zbieraj itemki na niego, dla palka w sam raz.
|
Outfity sa fajne ale...
W sumie outfity sa fajne ale nie ma poco sprzedawac eq. Jezeli mozesz miec prawie kazdy Outfit (jak to napisales) to moze zrob FULL SHAMANA ? full shaman to dosc zadki outfit. Jak masz fundusze i nie podoba ci sie shaman to moze FULL ORIENTAL ? jezeli tez nie bedzie pasowal do twojego paladina to moze zainwestujesz w Soul Stone jeden addon do Maga? jesli nikt nie sprzedaje tego kamienia i ty tez go nie masz, to moze Full Nobleman (300k- nie wychodzi drogo, w porownaniu do innych a tez jest fajny.). A jezeli zaden z tych ci nie odpowiada to zdobadz np.: Full Huntera(bardzo fajny), Full Summoner(tez fajny), Full Beggara(z 2 addonami jest naprawde ciekawy).
No a jesli to ci nie wystarczy to moze postarasz sie i zrobisz Full Assasina lub Full Pirata(jeden z najlepiej wygladajacych). Mozesz tez zainwestowac w Full Knighta(osobiscie mni sie nie podoba), Full Barbarian(jak kto lubi), Full Citzena(prosty, schludny i z piorkiem :) ) A jezeli nic z tego nie zaspokoilo twojego glodu outfitowego to znak ze musisz wykonac FULL DRUIDA (ale z demon dustami to juz wyrzsza szkola latania B) ) Wybor nalezy do ciebie.;) |
Ja bym zrobił full Huntera albo full Wizarda. Ja osobiście mam miecz u warriora bo jest fajny i dosyć tani i nie dużo osób go ma :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:41. |