![]() |
Legendy Aldory!
Jest taki temat o legendach Furory to może coś o legendach Aldory ;d.
|
A dlaczego mnie tu niema?:>
|
wybrałem inny ponieważ widzę że brakuje tutaj mevara jak i seth-drone i paru inny graczy którzy walczyli przeciwko BW :)... wiem nie grasz od początku aldory to po co zakładasz taki temat?;>
|
Masakrowiec, nie gram na Aldorze, ale znam jego name wczesniej niz innych poznalem. W dodatku pamietam jakas jego akcje jak zabil kolesia na UE, co go zaczal atakowac i tak go zapamietałem xDDD
|
Kiper~
//Metek. |
lol zapomniałeś o największych legendach ... gdzie tam Kiperlana? Mevar ale jest Nemtor to spoko były jeszcze del'nabo itp. dużo osób nie potrzebnych jest a potrzebnych brakuje...
np. po ch*j tam Roshar? jak to sprzedany char... i jeden z największych debili świata albo czym zasłużył sobie Sir Native? skillami? widziałem teraz jest jakiś 58+ek co ma skille bliskie 100 na aldorze :P albo Brainn ten tam po co? lub Shael? Wizak? Ron? Myślę, że największymi legendami są Kiperlana, Mevar[Nemtor], Eli, Masakrowiec i inne gwiazdy, których nie pamiętam liczą się ludzie którzy walczą od początku serva a nie którzy kupili chara i zbanowali pod dp carlin... waląc UE. ELO. |
JA głosuję na:
- Friiko Pall - Gloomy Chooper - Masakrowiec Na koniec nieustraszona Kiperlana :) A czy możecie powiedzieć co się stało z jej acc? Widziałem filmy z jej udziałem. Dla mnie Legendą jest gilide: Anima i Siejnik. Siejniki ciężko walczyły z (najpierw z Cursed, a potem z Corrupt). Takie nuubki a miały fragi. Gitez Hail KoD //<v>\\ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kiperlana ;] edit: ho ho bym zapomnial o Royal Mazio :) lub Don Mlaskanoo |
A dlaczego nie ma Mevara?
Pewnie nawet nie wiesz kto to jest. |
#Pan Kracy
Zgadzam się z Tobą :) _____________ -Kiperlana -Royal Mazio -Don Mlaskanoo -Mevar -Wojowniczy Pall -Eli S~ |
Noo Mevar to była legenda, prawdziwa legenda. Postać nie była online około roku a i tak była najlepsza w distance fighting. Gdyby nie delate, może nadal by był liderem tej kategori ;] .
W ankiecie jeszcze nie ma kilku ludzi których napewno pamiętają starsi gracze z Aldory,są to wszyscy Del'Impro. Chyba największy level mieli [CHAR]Adrayen Del'Impro[/CHAR] i [CHAR]Mefi Del'Impro[/CHAR]. Niestety hacki,rooki zmieniły ten stan rzeczy ;/ . Szkoda że w ankiecie nie ma Aldruhna i Paranoika,ale wszystkich ciężko umieścić. Ps. Zagłosowałem na inni,czyli ci którzy wimieniłem wyżej. ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Teraz trochę legend: -Yulop Del'Nabo, Masakrowiec, Nemtor, Eli Stormstiker, Mevar, Kiperlana, Wojowniczy Pall, Wilaggio, są to osoby które najbardziej zapamiętałem :D |
Witam
no no dobry temat ... Cytuj:
Barinn ? Ron montegro ? Sir Native ? Roshar ? Shael Elvenwood ? - sprzedane konto 45487310154098 razy .... a tak wogulę to ja sobie wypraszam ??????????????????? Ald będę wredny :P CZEMU NIE MA ALDRUHNA NAJWIEKSZEJ LEGENDY ALDORY :D:D:D ?? ... no i mnie xD |
Eli Stormstriker, Paranoik i ww o/
to tyle ;d i ja ofc:p |
Herodes Von Dracula
Wojowniczy Pall Kiperlana Pizuka Masakrowiec |
Kiperlana
Gracze , którzy grali na początku Aldory napewno wiedzą kim on był. Może za dobrze na servie nie zasłynął ale był dobry. Po Kiperlanie , Masakrowiec (stary owner oczywiście). |
@Vagraav
Ciebie nie ma, bo po co... Jaka z Ciebie legenda Aldory? (tak, wiem, nie mówiłeś tego poważnie, ale nie mogłem się nie dojebać :P) |
Legenda (łac. legenda - 'opis żywota bądź wydarzenia')... Powinno odnosic sie do osob ktorych juz nie ma na Aldorze.
Dla mnie to napewno z poczatkow w kazo to: Herodes/Ulath Von Dracula to napewno, Kiperlana raczje tez, no i Mevar. Puwizol, Kirvana, Varana(nie pamietam jak to sie dokladnie pisalo), pamieta ktos te osoby ? xD !! Bukiet !! A KTO PAMIETA TEGO PANA xD ? Sporo jest legend, z tych co sa tu wymienione jest ciezko wybrac kogokolwiek. Dla mnie legendami na aldorze sa: Lootownica, Motyl pogromca bobrow, Bukiet, Ron Montegro, Keisuk Cichy oraz Yoshumitru [chodzi tu o ownera z rzeszowa, tego co gral do ~110, no i Nersona :) tego co go zrobil], szacun dla goscia co sie zwał Umyj row... ech... to byly czasy... |
Cytuj:
A czemu nie ma Rethfing'a? Zaczynał grać jak Mevar był jeszcze między low a mid-lvl :P |
Na początek nie wiem co tam na tej liście robi taki brainn albo ron ale jebać już ich.
Legendy które sobie zasłużyły na takie miano to np.Nemtor/mevar-niczym gwiazdor,Kiperlana to był gracz kiedyś mnie zajebał nawet wtedy kiedy go jebał masakrowicz i nemtor to sie trzymał chłopak do końca uh ;p,von dracule byli niezastąpieni też a najbardziej Herodes Von Dracula,Ulath Von Dracula,niezapomnijmy jeszcze o messiahu head reaperze.;] |
A może mi ktoś powiedzieć jaki lv. i dista miał Mevar???
A i ktoś przypomni czasy Black Window i Sacrifice??? |
Cytuj:
Tam masz do ściągnięcia "BlackWidowsFinalVersion War Compilation", warto. |
lol ta ankieta to jakies nieporozumienie powinno sie ja zmienić
JA zacząłem gre na aldorze chyba 14 lutego 2005 a w lutym Mevar dostał delete więc dużo niemoge powiedziec na jego temat ale jednak znam go z opowiadan pozatym wiadomo ze teraz to jest nemtor wiec dla mnie legendy Aldory to ... Eli stormstriker Mevar/Nemtor Kiperlana Herodes von dracula Ulath von dracula Wojowniczy pall Wilaggio Seth-Drone czy jak on tam mial xD Royal Mazio i Don mlaskanoo moze taka mała legenda ale jednak Ron Montegro - chyba jeden z niewielu ktorzy sa w top 20 serwa a nie zostal zrobiony po upie z rozdzkami byl jeszcze kiedys chyba liderem sacrefice i to chyba jest all ktorzy powinni być w ankiecie o reszcie zasłuzonych nie slyszalem albo zapomnialem |
ThX za filmik.
Mi się wydaje ,że legendą może być Fett Carter i cała rodzinka Carterów. A i co się stało potem z Fettem? Bo jak patrzyłem to nie ma zbyt wysokiego lv... A i co było z rodzinką von Dracula??? offtop: Jaki lv. na filmiku miał Nemtor??? Czy to był od początku char Wojtka (Mevara)??? |
Cytuj:
z tego co pamietam to mevar dostal bana za sharing, a kiedy ten sie skonczyl dostal kolejnego za trading |
Dla mnie legenda Aldory sa : Mevar i Kiper oraz Mizzrym Cichy :p a dlaczego ? Trzeba byc kozak zeby do 100 lv rotwormy orac i to bez bota :D
|
I wywalac 30 sorków, którzy zbierali jedzenie :D
|
Kiperlana ,Mevar ,Wilaggio to jest podium według mnie :S
A tuż za ,umieściłbym Cannabi Lolo ,który zawsze pociskał w tym swoim zielonym kubraczku ... :D |
Roshar
Sir Native Eli Stormstriker Shael Elvenwood Masakrowiec Nemtor Maly wizak Brainn Ron Montegro Inny(w poście napisać kto) Nie no szczerze, wiekszosc z nich na tej liscie to jakas pomylka, nawet jezeli sa to moi przyjaciele, bo niby co brainn ma tu do roboty? Na liscie powinni byc Nemtor Masakrowiec(1owner) Kiperlana Ambralith(sp?) Willagio. Krotko gram na servie wiec wiecej sie nie powinienem wypowiadac. Ale najbardziej mnie dziwi co na tej liscie robi Brainn... PS. Nie glosujcie na nemtora tylko dlatego ze ma najwyzszy lvl na Aldorze to jakas bzdura... |
Cytuj:
Niby dlaczego Kiperlana...? Bo zabijala lvle o wiele nizsze od niej? Czy moze dlatego, ze ro*jeb*li ja w trzy dupy "Nemtor i spółka" Nemtor i Masakrowiec to jedyne osoby z tej listy ktore zasluguja na szacunek... Poniewaz to oni ksztaltowali losy dzisiejszej Aldory. Gdyby nie oni, to pewnie do dzis Aldora bylaby "pod okupacja szwedow". |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ze Szwedem sie mozna dogadac, bo tam nie ma cwiercmozgich zakompleksialych dzieci, takich jak polowa CO. //Metek. |
Cytuj:
Lol... To mnie dobiłeś :] Nemtor jest legendą aldory i zawsze nią będzie no i masakrowiec oczywiscie |
Cytuj:
|
Wilaggio
Nie no teraz jak to przeczytalem to myślałem ze umre:D Za co willagio mial by być legenda Aldory ? I który wilaggio , Jak tam co tydzien gral ktos inny i zawsze bylo po kilku ownerow.
Ja uwazam , że legenda Aldory jest Herodes von dracula. Nemtor Masakrowiec Adranaye Del'impro /Your Anubis. |
Cytuj:
Wyjdź w ciszy i zamknij za sobą drzwi ;) |
Cytuj:
//Metek. |
eaverial i medyk...ktoś jeszcze ich pamięta?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:05. |