![]() |
227 lvl MS pada od 37 lvl !!!
|
i po co afkowal ;p
|
Przyznam bez bicia ze jak zobaczylem nazwe tematu to myslalem ze to jakis nastepny haksior :D a tu taka mila niespodzianka:D
|
heh, filmik fajny, ale ten koleś już sobie tą postacią nie pogra ;)
|
nonono xDDD
|
09:44 Knight Zehh [49]: AUYSUAHAHSUHAUSAHUSHUASHUAUHSAHUSHUAHUSAUHSUHAUHSA UHSUHAUHSAHUSASHUAHSA
09:44 Knight Zehh [49]: AUYSUAHAHSUHAUSAHUSHUASHUAUHSAHUSHUAHUSAUHSUHAUHSA UHSUHAUHSAHUSASHUAHSA 09:44 Knight Zehh [49]: AUYSUAHAHSUHAUSAHUSHUASHUAUHSAHUSHUAHUSAUHSUHAUHSA UHSUHAUHSAHUSASHUAHSA 09:44 Knight Zehh [49]: AUYSUAHAHSUHAUSAHUSHUASHUAUHSAHUSHUAHUSAUHSUHAUHSA UHSUHAUHSAHUSASHUAHSA 09:44 Knight Zehh [49]: AUYSUAHAHSUHAUSAHUSHUASHUAUHSAHUSHUAHUSAUHSUHAUHSA UHSUHAUHSAHUSASHUAHSA Jaka radość xd Ale ten Ms musiał wpaść w furie xDD |
Dlaczego nie uciekł z miasta?? Pewnie mu wogóle nie zależało na postaci ;D.
Fajny film, lubie jak noobchary zabijają jakiegoś high =] |
Total Pwnage xDD
|
Heh jak jestes na afku to trudno gdzie kolwiek uciekac.
Cheese nie przejol sie dedem. |
Cytuj:
|
buasehasesuaehasuesaehu. Ja nie moge xd
|
Jak się zabije takiego lvla to jest się pod takim wpływem emocji, że chyba się nie myśli o ucieczce za miasto :D
|
0.0
No niezłe ^^ A mamusia uczyła nie AFKować ^^
|
Ktostam na forum powiedzial, ze Cheese znalazl main chara tego 37 sorc i teraz jest hunted jak i wszyscy jego kumple. xd
|
xd
omfg ale own3d :D
|
haha ;D super akcja, uwielbiam takie filmiki ^^
|
Hahaha :d
pwn3d! |
takich trzeba tepic :D
|
to pech chyba bedzie retired
|
Gratuluje autorowi tematu cierpliwosci,jak ja zobaczylem ten filmik przegladajac tibicams to nawet nie wchodzilem z mysla ze to kolejny pr0 haxi0r
Fart ze trafil na afkera...:p |
Ale miałeś farta o0 pewnie koleś już teraz nie będzie afkował poza pz ^^ No i oczywiście wielkie gratulacje za takiego fraga :p
|
Mi ten link nie dziala :/
o co chodzi? :( |
ekh
Połączenie zostało zresetowane Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas ładowania strony. Moglbys ktos gdzies indziej wrzucić plx? |
Zwracam się z prośbą o zrehostowanie tego filmiku na tibicams.
|
|
Stara dobra mythera..:baby:
|
@2xup dzieki za uploada aczkolwiek wiesz ze nie mozna ukrywac rozszerzenia....
|
Cytuj:
@edit Nice filmik ale ten koles co krecil slabe pvp xd ale PWN'nać 220+ lvl to juz cos :D |
Zazdroszcze mu fraga, piękne :D
|
Cytuj:
|
ASMuheuahruehuaehuehue lol :D:D:D
|
:d
NIce Nice i jeszcze raz nice:D
A tamten pewnie ms to pewnie oszalał ze zlosci:D:D:D:D:D:D:D |
Bardzo fajny filmik :).
Ale zemsta byla slodka :D |
Cytuj:
|
Hmn, a mi tutaj coś śmierdzi pingowaniem, czyli spowalnianiem łącza przez wysyłanie dużej ilości danych dzięki komendzie ping. :)
Cóż, jeśli było tak jak mówie, to gratuluje zdobycia IP tego ms'a :P. |
buahahahahhahahahahhaha
pwn@d!! dobra robota goscia hah gz dla niego |
Cytuj:
|
@up
Tak, tak. I później ten 200+ ms normalnie przybiegł i zabił tego 37? :o edit: Dlaczego miał nie ryzykować? Po update udupili sorców i drudiów, koleś pewnie kończy gre to postanowił zapolować na coś "grubszego".. |
@Noizer
AHuhUAhuA pingowanie? AHuHau widac ze nie grales na mytherze. Jedyny ktory mogl by to zrobic jest jego dobrym qmplem :) rozwieje wasze watpliwosci jeszcze raz Cheese byl na afku i dlatego padl nie zaden ping itp. |
Cytuj:
nie jest ukryte..., a jeśli chodzi Ci o to że w linku nie ma rozszerzenia to sorry skopiowałem taki link jaki mi tam dali... Co do pingowania to bym sie nie zdziwił gdyby pingował go (lub podał ip tego ms'a tamtym) Roger, który potem ubijał tego kolesia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:48. |