Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Exp Palladynem (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=140340)

Shilien 20-07-2007 09:55

Exp Palladynem

Witam :)
Na poczatek powiem ze napisalem 2 posty w temacie "Gdzie expic ze skilami xx/xx..." ale odpowiedzi nie uzyskalem:(
Wiec pytanie : Gdzie najszybciej bede expil 15 lvl palkiem skile 56/38 pacc niemam (kupuje kolo 25 lvla)
Z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi

Ghard Lage 20-07-2007 10:08

Najszybciej na faccu na twoim lvlu to będziesz expić na cycach na pohu (uważaj na archery weź pare uhów na gorące sytuacje i uważaj na gsy).

Edit:
Przypomniało mi się ^^. Możesz jeszcze dobić 20lvl na amazon camp ze spearami (darmowy i całkiem przyzwoity exp) i potem iść na poha z exurą vitą i tak zrób będzie dla ciebie bezpieczniej.

Gr0sz 20-07-2007 10:30

Polecam guardy:) -3 -4 max exp da rade nawet do 20k :) wiec nie maly loot tez jest super:) jedyna wada ryzykowne bijac jednego mozemy wleciec na drugiego;/ ale ja tam smigalem moim palkiem:)
pzdr

Shilien 20-07-2007 10:30

amazon-zawsze zajete od mniejwiecej 10 godziony:(
cyce poh-tez czesto zajete (ja jak mi na palku kiedys nie zalezalo to na 10 lvlu sie bawilem na poh z zerkami, tarantulami, DSami)
wiec moge PoH sprobowac:)
Thx za pierwsza wypowiedz...czekamna wiecej
EDIT : guardy tez myslalem ale co jak sie bolce skoncza?

Tomek18 20-07-2007 11:58

Z zerkami i tarantulami na tym lvlu?????? Przecież on prawdopodobnie nawet bohów nie ma.... Zerk do niego podleci i pada na 2 hity podobnie tarantula....
Z tym lvlem idz do kopalni na soldery tam gdzie jest resp 2, 3 guardów i to powinno ci wystarczyć do 20 lvla nawet 25.

Shilien 20-07-2007 12:30

@up
no widac ze masz 5 lvl -.-
jakbys chcial wiedziec to dla palkow jest pewna taktyka...biegne do temple PoH i na schodki sie wbijam a pod schodkami-2 DSy, zerk, 3 tarantule i schodze,wale,wchodze...:] qumpel mi teraz ma zalatwic 2k throwning starow wiec sprobuje guardy throwbning + shield :) jeszcze 60 skila tylko wbije:)

Drexado 20-07-2007 12:54

Ja bym się 10lvlem nie bawił się z zerkami i tarantulami, wiesz jak to wkurza hlvli, ale też obok zerków są shamany i leadery, z nimi też dajesz se rade?

@Topic
Najlepiej na cycach obok thais, na guardach też warto spróbować [z uhami oczywiście:P]

Shilien 20-07-2007 13:02

wiec zerki sie same luruje a nie shamany i lidery...a 10 lvl sie bawilem bo mialem w dupie ta postac...cyce kolo Thais zawsze zajete...jakby teraz ktos mi podpowiedzial skad palkiem brac kase to BIG THX!! bo juz gdzie expic to wiem:)

LoluU$ 20-07-2007 13:13

ja wiem... 15 lvl na amazon camp ze spearami...

20lvl- bolce (200,300) i e-vita... idziesz na Minotower obok kazzordoon... robisz loota i wuala ! a jak stracisz na archera 3 bolce to ci wyleci 15 ich :] + jak masz O knife to zdzierasz skorki i masz w piz... yy... duzoooo kasy :) pozdro :*

(2 sposób)

kupuj pacc i peniusila tomb -2 do 35 lvla dalej juz bedziesz wiedzial co i jak -.^ (polecam 70-75 skilla i dragi... o ile umiesz na nich expic :P )

mysle ze pomoglem :]

your Loluuś

Shilien 20-07-2007 13:31

@up
tez mysle ze pomogles:) chociaz tomby sux dla palkow!!!!!!!!!
co do sposobu z mino...niezly ale gdzie wysle loota?
myslalem tez o 20 lvlu i dragi z mf i vitka:)
EDIT : dopiero teraz sprawdzilem wiec dopiero teraz Cie wysmieje:D:D na archera MAX 2 belty bo ma tylko 100hp a narazie ze SPEARA max 111 i to w monka ktory ma lepszego defa od archera:) pozdro

Arcymag 20-07-2007 15:14

Cytuj:

tez mysle ze pomogles:) chociaz tomby sux dla palkow!!!!!!!!!
Co jeszcze ciekawego powiesz?
Cytuj:

myslalem tez o 20 lvlu i dragi z mf i vitka:)
Szybciej, chociaż nielegalnie będzie ''tp pls!!!1'' w depo- efekt ten sam
Cytuj:

na archera MAX 2 belty bo ma tylko 100hp a narazie ze SPEARA max 111
no naprawdę, jesteś moim sensei! ZAWSZE trafiasz! NIGDY nie zaliczyłeś ''poof" MÓJ MISZCZU!...

MyGirlIsRocks 21-07-2007 03:21

a moim zdaniem po update to palek to nie palek tylko jakis EK z wlócznia :s

Shilien 21-07-2007 09:29

@up
a czemu ek?? to jest cos lepsze od eka::) TO EST NIEZNISZCZALNE COS CO RZUCA WLOCZNIA:)

nie123 21-07-2007 16:16

:)

Nie chialem robic nowego tematu wiec tutaj napisze co chialbym wiedziec:]
Gdzie mozna expic Pallkiem 34lvl 70 Dist tak zeby bylo 20 k expa/h.
I ile Royal Sparow by zeszło na jakies wiekszy Hunt na dragach czy gs'ach na okolo 5h :]
A i jescze jedno w temacie Gdzie expic ze skillami XX nie pisze bo tam wogole nikt nie che pomoc :/

Shilien 22-07-2007 11:35

ja na Twoim miesjcu chyba wbilbym lepsze skile (cos kolo 75 dista) royal speary tak ze 30-40 (jak uniesiesz) z bp UHow (na wszelki wypadek) jakies manafluidy i bym na PoH sie przeszedl i biegal po calym:) chyba ze niemasz BoH to GSy bedziesz mial spore waste:P ja juz raczej wiem gdzie expic mam:]

Varnio 22-07-2007 12:27

Exp...

Ja osobiście polecam dragi i beho w thais.. lub z uh'ami możesz skoczyć na elf fortece.. PDobry exp jest także na Mount Sternum...Pozdro

Street07 30-07-2007 15:41

Siemka :baby:
Ja tam moim pallkiem od 14 lvl jechałem na Guardach :P zadałeś pytanie "a co jak się bolty skończą" odp jest prosta skończ expić jak ci zostanie only 50 B).
Guardy to dobry exp ale trzeba uwazać weź na wszelki wypadek kilka runek w razie gdyby ktoś próbował coś lurnąć na ciebie :]:p

Andezyt 30-07-2007 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arcymag (Post 1559625)
"myslalem tez o 20 lvlu i dragi z mf i vitka" -
Szybciej, chociaż nielegalnie będzie ''tp pls!!!1'' w depo- efekt ten sam

Rofl.... spadłem z krzesła.

Jeżeli ty na 20 lvlu pallem nie poradził byś sobie z głupim dragiem to nie znaczy że wszyscy dookoła mają stwardnienie rozsiane....

Pozdrawiam,
Andezyt

Misiuuu 30-07-2007 16:10

ja pierdole wszystkie noob druty i sorce przezucily sie palków ja pierdole żeby bać sie draga na 20 lvl omg... strach

chyba zaczne grać sorcem/drutem bo kina czy pall jest teraz jak sorc przed update - maszynka do expa

Arcymag 30-07-2007 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andezyt (Post 1577159)
Rofl.... spadłem z krzesła.

Jeżeli ty na 20 lvlu pallem nie poradził byś sobie z głupim dragiem to nie znaczy że wszyscy dookoła mają stwardnienie rozsiane....

Pozdrawiam,
Andezyt

żal. Dla twojej wiadomości, draga na 20 lvl da się zabić... jakby się chciało to mozna ich zabić kilka... ale prędzej czy później trafisz na takiego który sprzeda Ci duuże combo...

Andezyt 30-07-2007 19:53

@Arcymag

Żal. Dla twojej wiadomości PRZED update, z około 80 dista EXPIŁEM na dragach OD 20 lvla i wbiłem na nich kilkadziesiąt lvli bez napisu "You are dead!". Trzeba po prostu uważać na f-wave, mieć full many, przygotowaną exure vite i uważać na f-wave oraz uważać na f-wave. No ale cóż, jeżeli ktoś tego nie potrafi zrozumieć, to szczerze współczuje i życzę udanego polowania na rotwormach.

Pozdrawiam,
Andezyt

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01.