![]() |
38 Sork vs 39 Master Sork
W tym filmie jest bitwa pomiędzy 38 sorkiem ,a 39 Master sorkiem w kopalni dwarfów.Do bitwy dołancza się osoba trzecia i 39 MS pada.MS włącza skula.
Link: http://rapidshare.com/files/44120637...perb_27999.rec |
xD Nawet sie meczyliscie z nim, najlepsy byl ten koles na koncu xD
|
Ten koles na koncu wymiata :P
|
tradycyjnie - rehost plz ; )
|
Więcej komentarzy please
|
Masz naprawde slabe pvp ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
rehost plx ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do filmu To Cieniutko CI to szlo zeby CI tamten 56 ms(jak sie myle to sory) Nie pomugl to bys padl :D |
jebane nooby jestescie..pewnie stoicie od 9 do 20 pod dp krzyczac "free item blz" gracie od tibi 7,92 i sie plujecie..wy*******ac do piaskownicy !
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Sam grasz od Tibii 7.92 bo tak cynujesz że się uhłeś "lol" Ja gram od tibii 7.4 i wiem jak to jest jak nie było hotkeyów i czary zależały od mlvl i nie było rodów i wandów |
Cytuj:
"krulem" phii:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D I nie badz taki madry bo myslisz ze jak bedziesz naciskac F12 to juz zabijesz kogos? Jest cos takiego jak taktyka? Nie wiesz? Btw. gram od TIbia 6.4 dla twojej wiedzy |
Cytuj:
haahhahahahhahaha wiesz idioto co to irionia?tak wlasnie noob pisze :jestem krulem pvp bo mam hoktkeye " i to byla ironia...zal mi was..naprawde |
Co wy gadacie... nawet jeśli są te hotkeye to pvp gracza jest niezbędne.. przykladem jest Wizav
|
Cytuj:
zgadzam sie z Tentotrix'em,zal mi was a zwlaszcza Prowo'kator'a ktory nie zna podstawowych zasad pisowni oraz irioni,ktorych wiedza jest wrecz niezbedna na tym forum(z reszta jak i na innych forach) ps ten faciu z morgany,100~ lvl,co ty mozesz wiedziec o PvP skoro grasz na noob-PvP,lawl edit: Cytuj:
|
Forum nie sluzy do wyklucania sie...
Autorowi chodzilo o skomentowanie filmiku a nie o to kto wymiata kto jest noobem itd Wiec moze przestaniecie? Idzcie sie klocic gdzie indziej na forum nikt takich rzeczy nie chce sluchac... @top Co do filmu to... kicha ;|| Koles chcial byc twardy i tyle :P:P |
Cytuj:
Jak niewiesz to nie komentuj X( |
eh
Naprawde macie problemy.. Ale nierozumiem tutaj jednego, a mianowicie o co wam chodzi z Pvp skoro sa hotkeye?
pS. film taki sobie |
Cytuj:
|
Cytuj:
Film niezły. Przyjemnie patrzy się jak karcicie tego MS'a. Jeszcze jedno - ja rozpocząłem swoją grę w Tibię w wieku 11 lat. |
Nikt już nie pisze to proszę o zamknięcie tematu :cyclops:
|
nie rapidash
wszystko fajnie tylko czy m?gl byś zamieścić ten filmik gdzieś indziej ? Bo mi rapidash niestety nie wchodzi :-( a chętnie bym go ocenił.Z g?ry dzięki
|
zaRABSITY FILM :d
|
Wybaczcie ... BARANKI boże... odbiegacie już tak od tematu filmu że lepiej byłoby zamknąć temat....
@topic faktycznie końcówka the best XD |
Greetings, wlaczyl skulla, padl i koniec, pvp zalosne, fajnie sie walczy recznie, a aim-bot sux. pozdro.
|
Cytuj:
Wczesniej czary typu sd zalezaly od mlva? Czyli teraz zaleza od lvl? Uświadomie ci pr0 gamerze ze wczesniej czary zalezaly od mlva i lvla a teraz prawie wyłącznie od mlv |
macie tego rehosta:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27999 |
Cytuj:
Ty pewnie bys trafil 100% strzalow z sd w mdw gdyby nie bylo hotkeyów :D Cytuj:
|
niezle pvp !! gratulacje dla ciebie, kondolencje dla kumpla hehe. widze ze na koniec brakowało ci jeszcze wrażeń. P.S szkoda mi tego nooba na koncu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic: nic specjalnego, przeważnie jest tak, że wpada koleś myśli, że ma pacc to już jest wielki boss po czym sam pada :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12. |