![]() |
Seks w Tibii
Ano dzisiaj rano przechodzę się po AB, włażę do depo a tam ....
http://marchewka.waw.pl/~piotrek/bunny.bmp czyżby CIPsoft wprowadził rangi atrakcyjności? pewnie trzeba foto wysłać najpierw :D |
Nie rozumiem na czym polega ten rysunek -.-
|
zamiast czachy ma krolika wiec musial sobie na niego jakos zapracowac :P
|
A czy nie mozna tego rysunku powiekszyc?????
|
Tony Wokk- gwazda Playboya ;)
a gdzie tę gazetkę można zakupić? :P |
Cytuj:
|
Nice :D:D btw za co krooliczek:Dczyzby za..:P
|
Mi sie wydaje ze pan p.l zmienil sobie poprostu .spr i zamiast red skulla ma red rabbita:P a zamiast white skulla white rabbita. Widac to po depo ktore tez jest zmienione.
|
http://dobo1337.republika.pl/gery.png
Uhhh nareszcie znalazła się odpowiedź ;-))))) |
nice, nice, nice, good Idea :D
@Hege, a skond ty to wszystko wiesz ??:P </me zagląda do szuflady Hegemmona i znajduje pare ciekawych gazeteg8o> |
eheheh dobre jak sie robi seks;] niech ktos pokaze;]
|
Plz dajcie fake baba gola i chlopak wlaza do jednego lozka i gadaja i seks...
Edit:Oh lol maly zarcik wezcie mi wybaczcie lol. |
Cytuj:
|
lole, lole same lole:D
|
Cytuj:
|
Fajnie ale to jest dobre.
Wiec widać co to jest krulik. 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Krulik, omg krulik! A moze to "zajonc" ?? Wezcie sie ludzie pisac nauczcie bez bledow ortograficznych. Znaczek powinien byc chyba z tej samej strony co zawsze wyskakuje czacha...ale twoj fake wiec ma byc po twojemu ;p
|
Cytuj:
re: któryś post o tibia.spr ... Jak już napisałem, trza wysłać fotę a nie spr przerabiać :D ... (czaszki i tarcze nie są w spr tylko w pic) |
racja racja
tez sie zdziwilem jakie spr..... przeciez to w picu jest ... caly interface
|
WOW.
Sex tylko sex:) |
Cytuj:
|
@dobo
Owned :D Like always ;) @wojtas Cytuj:
I ty na mnie mowiles noobie? Lol -.- |
Cytuj:
Odpiepsz sie odemnie bo jestem dyzlektykiem. A poza tym ty nic nie wiesz o tibi bo nigdy nie przekrocdzyleś 13 lvl. A wszystko co wiesz czyli wiekszosc quest'ow robiles tylko dzieki mnie frendzlu.A mój knight nalał by cie, bo kazda twoja postac to tylko namiastka prawdziwej postaci. :evul: |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. Ja swoim najtem też bym cię nalał, imponuje ci to?:confused: @Topic: Nie ma co nie będę tyle nba forum bo muszę zaaległości nadrabiać :p , a jest co nadrabiać... Btw. A ci imponu8je jeżeli ktoś z takim króliczki8em chodzi? lol:) |
eh, wysłałem swoją fotkę ... ale kurde tylko zielony królik ... ew. czasem biały :( chyba muszę popracować nad sobą :(
@re: up dyslektyk to ten co robi błędy nie tylko przy czytaniu ale też zjada litery przy pisaniu |
=d
KRULIK RULEZ!
ZAJONC RULEZ! Czy jestesi pefien rze tak śe piszę? @Rupevef of Hiberna nie wypowiadaj sie lepiej jak masz forum zagracać -.- Pan na odstrzał :P |
Tak , Tak , Krulikj i Zaionce Rulz.. , A tak do Fakey`a niezle , niezle :D
|
Cytuj:
<edit> co do questów NIEDOKOŃCA się zgodzę;) |
Jezu zaczeło się od Królika a skończyło sie na wyzywaniu.... nie wiem do zego dąży ten świat
ja te jestem dys ten i tamten ale mam nadzieję że się nie odczepiacie... ja sam nie ukończyłem 17 lvl ale rup gra nałogowo spęza chyba 2 godziny w kafejce(dziennie)paranoja(a na maina wychodził 3 miesiące....:D 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
każdy am swoje gówno na patyku...ale bez przesady..ten oskarza tego o to a tamten o tamto....a jaśli chodzi o ciebie rup...pamiętam jak dziś jak dzień w dzień ni zima ni śmiag , nic sie nie powstrzymało by do kafejki dążyć. chodził do 2 ale z jednej go wyp*****li 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Weź się gościu się nie gaś :D Dyslektyk to jest człowiek który robi błedy ortograficzne ;/ A... i nie ma takiego kogoś jak dysortograf ! :D Człowieku najpierw sprawdź w jakimś słowniku, a potem dopiero pisz ! |
Cytuj:
A pozaty to sprawa pomiedzy mna a Dr.Unknow(tak jak prosił bez nazwisk) |
A ja mam pomysl na to :)
W party można trenować nowy skill pt. Sex. White rabbit pojawia się gdy chcesz zgwałcic jedna osobe, a red rabbit jak zgwałciłeś 3 osoby w tydzień :)
|
Cytuj:
X( I HATE :spam: |
zawiedziony
Cytuj:
X( I HATE :spam: |
hehe. DOBRE!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56. |