![]() |
Kto chce fajny awatar??
Jesteś znudzony awatarem? Mam jeden fajny na składzie ale nie jestem pewien, czy modkowie się nie będą czepiać bo jest troszku zboczony, jak ktoś chce niech pisze a ja wyśle na PW, zeby nikt inny nie odgapił:P
|
ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Ja chce
Ja chce bo muj jest zrombany :(
|
ja byłem 1
|
Cytuj:
|
Ja tesh!!
Ja chce awatar (ruchomy ma się rozumieć ) Związany z tibią!!
Może być krótka walka czy coś takiego!!! :mag: versus :wiking: albo :flaga_pl: versus :swe: albo :cyclops: vs (nie lubie sie powtarzać :P) :berserk: Da się zrobić?? |
Cytuj:
"Poprostu Marek Powraca" |
Mi... plosie
|
może byś zaprezentował co potrafisz a nie utrzymujesz wszystko w tajemnicy ;)
She_devil przecież tobie nie potrzeba nowego avataru ;) masz całkiem spoko obrazek :P |
Cytuj:
|
Tylko go pokaż bo i tak mi sie mój podba :P
|
no i gdzie ten awatar? zwycięzca nie zmienił tutaj go nie widać.. chciałbym zobaczyć o co się toczyły (roz)boje :P
She_devil nie wiem czemu ale przypominasz mi pewną starją znajomą, Toroj z IŚ... może to jednak ty?? :P |
Jak tylko gokufan go 'założy to zobaczysz'. w drodze mój pierwszy profesjonalny rysunek:D
|
Cytuj:
Chyba nie... |
Jest drugi avatar, taki jajcarski, kto da więcej!
|
Moi, moi... MOI !
|
JA tez chce!
|
She_Devil: Goku zwolnij swój, bo nie chciał, więc są dwa na składzie, she devil, który wolisz(jak teleturniej)
Ten co gokufan zwolnił(nie jest brzydki, niewiem czemu mu się niespodobał) I drugi, gorszy |
Pierwszy...
|
i ja
To i ja chcem jakis fajny :D moze byc jakis Elf jak masz :D
|
jak she devil chce pierwszy to ja chce ten drugi : P
|
możesz i ten pierwszy, bo widzis zja nie lubie zboczonych avatarków.
|
thx
to chce pierwszy : P |
ja chce oby 2;p
|
FRI AVATAR PLZZ :p :p :p :p :p :p :p :p :p
spoko spoko ja rozstrzygne problem UWAGA MOWIE!!!!! poprostu mi daj jakis i bedzie gitesiarsko |
Kurde, troche za dużo was, no cuż poszukam coś jeszcze, a tylko 1 awatar mi został(ten gorszy, niezboczony), kto chce??Teraz to juz kto pierwszy to...
Sprzedane! |
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Aha ten avatar, co go właśnie Goku używa, to o ten chodziło w 'aukcji':]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31. |