![]() |
New blue demon boss on Askara
I went to have a look with some mates, u can stop cam after we leave cause i never got enough people to go and try to kill it :/
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=3727 |
Myslalem ze next Keylogger :S Tyle tegu tu jest ze hohohooh :P
17:05 You see Ghazbaran. to chyba jest nie do zabicia ;o a ile on w domQ tego ma o kurde :o |
Cytuj:
@Topic No raczej by nie blokła przez te deathslicery, jeden zjechał ją do żóltego hp w 5 sec~, to co dopiero 3+ i Ghazbaran? @Mazur Ta, z tym podpisem to żal >.< |
ciekawe ktora ekipa go pierwsza pokona...
|
ostry bossik ;] ciekawe jak silny jest i co z niego leci ;]
i wiedzialem ze znajdzie sie jakis debil ktory odrazy stwierdzi ze to keylog bez sprawdzenia -.- |
Cytuj:
Po 2 nie czaisz sam swojego podpisu bo gosciu po prostu zrobił literówke |
Mi wyskakuje w okolo 100minuty debug...
|
@up
Cancel Trade. |
Jednym słowem nice
daje ss na zachete nie chcesz nie klikaj!! http://img66.imageshack.us/img66/9994/ssqk3.jpg |
mam pytranie, ubili go?? Bo mi się filmik wyłączył. na 110minucie.
|
Niezły : P ciekawe co z niego leci.
|
Cytuj:
2x debuga lapalem bo bylem gotowy na to, ze zobacze jak pada ten nowy boss i co z niego poleci, a tu g...o |
na askarze jest wojna i wroga gildia mass loga zrobila i dupa
|
Cytuj:
down po co mi to jak i tak nie wiem po ile to "wali" ile ma hp ? |
Cytuj:
|
Cos like margaroth :D
Plx new weapons :> |
Cytuj:
|
Zdebugowalo jak zbierali ekipe na statku >.>
Ogladal ktos dalej moze? : f? |
raczej nikt, u mnie tez wywala ;/ aczkolwiek zapowiada sie ciekawie
|
Cytuj:
|
To tak zapowiadało się ciekawie na szczęście udało mi się go obejrzeć do końca i powiem tyle ...STRATA CZASU ...zbierali przez 1h ekipę i nic nie poszli tylko siedzieli w dp ,a zapowiadało się ciekawie ...
|
Możemy mięć tylko nadzieję, że jakiś odważny tim się sbierze i zabije boska... no i nakręci film.
|
Cytuj:
|
Z tego co widzę, to będzie trzeba pujść całym serverem, żeby to uj3bać. Chodzi o to, że po za Ghazbaranem, jest jeszcze jego ekipa + te zasrane deathslicery.
|
@dla wszystki debili którym wyskakuje debug podczas filmu
Wyłączcie TRADE!! jeżeli poczuliście sie urażeni słowem 'debil' to znaczy ze nim jesteście : ) |
:)
Spoko filmik, Gratz, GL !
|
Cytuj:
|
Nie dość, że pewnie ten boss jest lepszy od Morga, to jeszcze ma naprawde kozacką obstawę rodem z pits of inferno + niezniszczalne deathslicery. Na erigu coś psize, że to jest "mistrz ostrzy"(czy cos takiego), ale nie spodziewałem sie, że tu chodzi głównie o te pułapki.
|
Cytuj:
dzieki koles bo wlasnie szukalem odpowiedzi co zrobic z debugiem |
Cytuj:
Skoro to ten hardcorowy demon ciemnośći pr0 mr00k i zn11szcz333ni3 jest taki kozak, co słucha techniawy, chodzi w dresie, jeżdzi oplem i mówi, że każdemu wp1erdoli to czemu na solo nie wyskoczy burak jeden tylko ziomami sie broni. Ciota i tyle :D |
ale z tego tematu syf zrobiliście rzal :<:o
|
Hail
Poczytac na temat tego bosa nie boil. Watpie by szybko ktos go zabil. Na spawnie poza samym Ghazbaranem jest przynajmniej 6 deathslicerow, 4 fury, 6 destroyerow demon i 2 jurgi. Nie wiadomo co i czy cokolwiek Ghazbaran sumonuje. Na test servie byl zsumonowany i nikomu sie go nie udalo zabic, kazdy kto polazl padal na hita. Gazbaran bil za 2000+ z dystansu czyms jak exori hur. sadzac po tytule i opisie samego demona jako mistrz ostrz, bedzie bic kosmiczne mele plus jakies czary z tym zwiazane. Na wiki jest podane ze ma ~60k hp, troche duzo:p Z pewnoscia nie jest latwiejszy niz Morgaroth. A co do lota - loknijcie sobie na sprity nowych broni, na 100% sa jeszcze nieodkryte w grze - zielony miecz wygladajacy jak warlord sword, 2 lub 3 nowe axe i 2 lub 3 nowe cluby. Na bank ktores z nich spada z gazbarana i zapewne sa lepsze niz bron klasy anni. |
#Sir Dark Archeon
Nie mogą być lepsze niż bronie z annihi, pisał o tym Cipsoft, że te bronie nadal będą najlepsze. *Top Strata czasu na filmik ;<. Szkoda, że go nie ubili aew. |
Cytuj:
|
Cytuj:
szkoda ze nie zalatwili go :( |
Bloker (2 jak by 1 padl) - 200ek
Shooterzy (najlepiej cały ekran shooterów) - MS, RP, ED na 150lvl+ (dodatkowo jeszcze pomocnicy na 80) |
@ up
watpie ze by dali rade, chyba ze jakims mega cudem udało by sie blokerowi zlurowac tego bossa bez deathslicerow, wystarczy ze one przyjda i po zabawie |
No to można wziąć jeszcze kilku blokerów, którzy by zexetowali deathslicery i je bloczyli gdzies dalej od Ghazbarana. Najpierw trzeba rozwalić jego towarzystwo. Potem jak będzie cały ekran shooterów to padnie w 10 sekund. Owszem, jest to bardzo dużo roboty, ale nie jest to niewykonalne.
|
poprostu tepaki na asakrze niema ani blokerow ani shoterow wiec skonczcie temat jak tacy madrzy jestescie to idzcie zabic sami
|
3 blokerów, dwóch na szit, jeden (musi mieć wysoki lvl) ze stone skinami na tego niebieskiego ziomka i po zabawie. W czasie kiedy będzie ekipa bić ziomka, dwie osoby do leczenia blokerów deathslicerów i 3 do leczenia blokera niebieskiego demonka. Prosty plan, gorzej z ekipą i chęciami : p.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:36. |