![]() |
Free Itamss o.O
|
___________________nic już niema_____________________
|
@up
Yeee wielkie dzięki za spoil.... |
@2xUp
Dziecko nie podniecaj się rzeczami w tępej grze -.- @Top Jego itemy.Zrobił z nimi co chciał ;-) Gz za hmm ... odwagę ? |
no nic fajno xd (ja osobiscie bym sprzedal all na allegro :>)
ELO |
@Bleejv
nikt niemusi czytac mojego posta ;) |
xys ty skretynialy debilu, jestes tak glupi ze az mi cie szkoda
@topic chyba Maciuś z klanu kierował tą postacią:D |
Pwn3d xd. Jak już wywalił te inne itemy dla graczy to mógł też te mpa z demonką i czymś tam jeszcze. Gratulacje za widowiskowe skończenie z Tibią.
|
"ITSAONLYFUCKGAME"
i nic wiecej nie trzeba pisac... gz! |
@Ametystowec
za co mnie obraziłeś X( za to że podobał mi się filmik i napisałem posta w którym napisałem co wyrzucił sam jestes debilem jak dla mnie że obrażasz ludziX( |
Fajny sposób na skończenie z grą ;]
Gratz ;] |
Peres3201
@Peres3201
po prostu debil, tylko tacy ludzie zostają prawdziwymi ciotami, co nic w życiu nie potrafią zrobić, a uważają sie za nie wiadomo kogo, nawet koła w rowerze pewnie nie umie dobrze napompować |
@xys
nie, to Ty jesteś debilem.... nie spoiluje się filmu, to tak jakbyś nie przeczytał książki a ktoś Ci powiedział jej zakończenie, miło by Ci było? Nie musiałeś tego czytać. |
Ja bym wolał wystawić na Allegro, przynajmniej bym zarobił kilkaset(?!) zł.
|
@Granteon
ale Jego sposób byl efektywniejszy xD |
Zdolowalem sie jak to zobaczylem :O
|
Up :ja też.
Ja bym sprzedał na allegro ,zawsze coś zł masz na rlX(. |
"ja bym to sprzedal na allegro" nie widzałem filmu, wiec nie wiem czy to polak, ale ludzie, jezeli to nie byl polak, musicie uswiadomic sobie, ze (nie w polscie) do nich pacc to jak "mama daj na chipsy" oni nie muszą wspomagać ani zarabiać na Tibii, graja dla zabawy, przecietny holender z wyplaty, w kazdy miesiacu moze jechac na wakacje i kupic samochód, +oplaci za to mieszkanie i bedzie mial co jesc, więc dla tych co "sprzedali by to na allegro" polecam troche pomyslec zanim cos napisza...
|
@up
I spłacie parę kredytów Bo przecież na zachodzie kredyt ma znikome oprocentowanie.. Wiem bo ojciec pracuje w Niemczech heh ;] Pozdro ;] |
Ja bym dal kolegom ale przeciez to jego wiec niech robi co chce
|
Dla wielu tibia to nalug wienc najlepszym sposobem na skonczenie z nim bylo to co wlasnie zrobil.
Gdyby wystawil na allegro?? moglby sie zastanawiac czy "wycofac,niewycofac aukcji a moze za zarobione pieniadze kupie cos na allegro" Oddal kolegom?? moglby poprosic o zwrot a tak to AMBA FATIMA ITEMS NIMA Graty dla tego gracza i powodzenia w RL |
Cytuj:
Myślałem, że wyrzuci te itemy jakimś większym levelem, a to takim pyrtkiem wyrzucał, że nie miał spamu ani nikt się nim nie interesował. Szkoda troche, bo można było to lepiej zrobić. @down to był brazol, a pare postów wcześniej ktoś wyjaśnił, że dla niektórych osób sprzedanie itemów na auckji<cena jej wystawienia. To tak jak sprzedać pudełko zapałek za 10 groszy, a za same wystawienie ich zapłacić 1zł. NON SENS po 2.już lepiej było wyjść tym swoim h levelem, zapakować na siebie więcej stuffu i wyrzucać w środku depo, a nie na -1 dla jakiegoś freda. |
@up
Lepiej zrobić niby jak? :D Miał podkręcać te itemy? @topic Ja bym to osobiście sprzedał na allegro :baby: |
Omg tera każdy będzie pisać, żeby sprzedał to na allegro...
@topic Przecież duużo brazoli gra w tibię, to chyba powinni mieć swoją stronkę typu allegro. @down Dziękuję za podpowiedź : ) |
@up
ebay.com ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:28. |