![]() |
36rp robi 2ga arene ;)
Tak wiec jako iz jestem desperat postanowilem zrobic moim palkiem (Kaz Ahh)2ga arene
Sadze ze 36lvl ktory zrobil 2ga arene to wyczyn wart zamieszczenia http://tibicams.tibianetwork.net/get/28514 Bardzo zalezy mi na komentarzach tak wiec nie krepowac sie i pisac wasze zdanie Pozdrowienia Scartex |
Gz ;] momentami dramatycznie hehe zajebisty filmik 2 hp rox
|
Haha gz gz
I za wykonanie i za adv hyhy ;]]] a ja się bałem iść na 50 lvl heh ;] |
Całkiem dobrze, tylko nieraz bywało tragicznie, ale i tak mi się podoba.
Btw. Jaki jest rekord? :> |
Gratz ! Nie widziałem jeszcze areny zrobionej przez profesję z mniejszym lvlem. P.S. na Spirit of Fire możesz dostać combo za 537 :D tak jak ja dostałem :D.
|
GRATZ!!! :cup:
Do tej pory nie bylo na tym forum filmiku z mniejszym lvlem ktory wykonal 2gi poziom areny. Wymiatasz. Najlepszy był ten moment: http://img442.imageshack.us/img442/5167/2hproxht9.jpg |
Scartex zawsze wiedziałem że jesteś dobry ale teraz mnie rozwaliłeś wielkie gz dla ciebie :)
tak btw. wczora pisałeś sam ty dobrze wiesz co xD |
Hahaha bardzo fajny film ahhh ten dreszczyk emocji :D wielkie GZ
Ps. "ni chuja nie dam rady" A jednak dałes rade :D |
sądze ze to jest rekord. napewno rekord nerany, ale moze i rekord tibii
Kącówka byla dramatyczna... 0 SSA 0 elven amulet'o i 1/2 zycia ostatniego bossa ;) Btw. na tym jakby water elementalu tez prawie ded 2x bylo black |
jeden z najbardziej kozackich Adv w Szildzie jaki widzialem :D
http://i175.photobucket.com/albums/w...ssonka0249.jpg GRatz wykonania ;) |
Dobry sprzęt i dużo szczęścia.
Czasem dziwiłem się, dlaczego nie piłeś manasów, zaoszczędziłbyś czasu. Zostało na koniec też troszkę explozji. Myślałeś o tym, żeby wrzucić mana shield? Mniej wydajnie mana by się zużywała, ale według mnie, mniejszy stres. Mimo wszystko - gratulacje. |
bezpieczniejsze byloby uzywanie UH'ow.
Czysty fart. Boss djina razem z summonami potrafi wypalic za 1k hp [www.erig.net] a spirit of water bez problemow moglby cie wziasc na strzala;) tak jak mowilem czysty fart chociaz umiejetnosci rowniez nie zabraklo. Gz. |
Cytuj:
oraz ile cali ma twoj monitor? |
na djinnie mialem 1hp!!!!!!!!!11111
tylko ze mi po chwili doskoczyl 1hp!! kto obserwuje HP ten to zobaczy |
z uhami bezpieczniej, o tym ze nie padłes kilka razy decydowały setne sekundy,ale i tak niezły wyczyn,gz
|
Gz
Najlepsza sytuacja była na spirit of water (chyba) red hp => vita -> red hp => vita i tak pare razy z rzędu ;p |
Cytuj:
odp : 17 nastka , 1280/1024 ;) p0zdr0, |
Cytuj:
dostalbym za 400~ wypilbym 2 mf dostalbym znowu za 400 i ded a tak pije 2 mf vita ->2mf vita ... a explozji nie uywalem po to zebym nie mial exhaused ;) |
Jestem pod wrażeniem - 5/5 ^^
|
Nice ^^
Według mnie to co pokazałeś to jest jednak wyczyn. A więc gratuluję Ci, że się udało. W filmie szczęścia i umiejętności nie zabrakło ^^
|
Gratz Kocham filmy hardcorowe.
|
szalejesz i to perfidnie;oo
|
Cytuj:
Cipbot rox !!!l;d |
Wszystko pięknie, super, tylko ze ja ten filmik mialem juz z 2 miesiace temu...
|
fajny film ;p
btw żeby nie robić nowego tematu, wie ktoś może jakie są rekordy zrobienia każdej areny przez poszczególne profesje? |
5 RAZY RED HP
-> 15:37 Kaz Ahh [36]: ni huja 15:37 Kaz Ahh [36]: nie dam rady raczej -> 18 RAZY RED HP -> 15:43 You have found a heroic axe. 8o 8o 8o JESTEM POD WRAżENIEM GRATULACJE DLA CIEBIE Miałeś 23 razy Red hp :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:22. |