![]() |
Biezace Wydarzenia
Skoro wojna sie skonczyla nie widze sensu kontynuowania poprzedniego tematu.
Piszcie tutaj niusy z Kyry, wasze opinie na temat tego serva, luzne gadki zwiazane z kyra itd pzdr |
ja slyszalem ze abo sprzedaje chara i kupuje go xeretza!!! pamietacie go?? w ogole ciekawe jak to bedzie z tym PA kurde planuje zaczac nowego chara ale jak szwedzi maja mnie wywalac z rotow na darce za szybkie pgowanie to wole isc na non pvp;/;/ w ogole mysle ze niedlugo bbedziemy miec nowy war ale hehe w tych samych skladach bo jakze inaczej w ogole wiecie jaka plote slyszalem?? hehe norf i mesmeroo dali listy na siebie szwedom zeby ich przyjeli do guildi ale lamy coooooo;p mam jeszcze pare niusow w zanadrzu ale narazie to tyle zobaczymy jak sie temat rozkreci!!!!111oneone :):)
jakas dziwna ta kyra a wy co sadzicie;p;p |
Ale ma swoj urok :D:D
|
Wyjebać Grozzmo! Tyle...
|
Nie znam szczegolow tej akcji bo bylem na dworze, ale z tego co Grozzmo napisal na tibia.com to sam sie wyjebal heh ;p
|
Dochodzą mnie słuchy że Quel Metu lata wszędzie i zabija każdego, nie wiem czy to prawda ale naprawde dużo osób mi już to mówiło :evul: no ale wkoncu mamy "better kyra" ;P
|
|
No to Hop XD
|
No to hop xD
Twoje zdrowie zenek xDDDDD Widzialem cie juz gdzies...hmm...robileś za Modela?; O XD |
|
@up
xD Popoludniowa drzemka mniemam. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja tam alkoholu nie widze xd
|
Cytuj:
no chyba ze ktos ma jaja i popija browarkiem to jest dopiero jazda = D |
Cytuj:
|
Tzw turbocola? Jabol + cola? ;D
|
ZENNNNNNUUUU$$$$$$$$$$$$$$
xD No to Hop ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmmmm po h*j cola do Jabola? ; ] zgodze sie na turbopiwo ; ] tzn spirytus(wodka jak kto woli) rozrobiony z browarkiem ; ] |
Dobra skończcie z tym tematem.Nie wiadomo czy sie chwalicie czy zalicie. ;p
Joim i jego tatuaz http://s16.photobucket.com/albums/b7...t=DCFN0002.jpg xD |
Sprobuj Jabola + Cola nawet dobre :p
Najlepsze do tego jest "Jabłuszko Sandomierskie" |
Gedd:
http://photobucket.com/mediadetail/?...2FDSC00312.jpg Tutaj wygląda normalnie Znalazłem też fotke Joim Hagana (hahaha): http://s16.photobucket.com/albums/b7...t=PIC00156.jpg On to ma fryzure ala lata 80' |
Kiedys slyszalem ze Gedd ma taka fajna fotke - byc moze niektorym sie i on podoba, ale ja nie jestem gejem wiec nie mnie oceniac. Wyglada normalnie.
Co do Joima~, to ma ryj jak kazdy nerd z Ibizy. Dodatkowo z tego co zaslyszalem zrobil sobie tatuaz - to musi byc parodia. xD |
pawlos ty sie tak nei smiej bo jakbym wkleil twoja fotke jak masz zgona i jestes caly obrzygany to by dopiero bylo smieszne ;) :p pozdro ;)
|
Cytuj:
|
Widze ze sami koneserzy :)
|
Odnośnie picia jak chcemy się pożądnie się narąbać i chcemy mieć troche inne dośwaidczenia i odczucia pewnym sposobem jest tak zwany mózgojeb.. zmieszać wino (najlepsze staropolskie, lub jakieś inne słodkie) piwo, wódke i ogólnie wszystko co ma procenty plus red bulla - jak chcemy troche zaszpanować i być extrawaganckim to moża dodać oliwke (tanie sa te ze słoika) pić szklankami od herbaty..koniecznie duszkiem. i tak dużo szklanek sie nie wypije.. Fakt minusów jest więceej niż plusów takiego picia ale to zależy od imprezy, towarzystwa, humoru i osoby która to pije
żeby nie było że poza tematem - a na kyrze nic się nie dzieje... pozdro Gedd i czekam w październiku |
Cytuj:
Na kyrze bez zmian - no moze powrot Joima do 99 lvla XD |
Joim jest z hiszpanii ale chyba nie z Ibizy :P
Co do sposobu na ekonomiczne zajebanie się, to ja w tamtym roku przetestowałem sposób "po trochu wszystkiego", a mianowicie pierw przepijałem Spolice/Sobieskiego (nie pamiętam) jakimś winem (tak z 5-6 kielonków) następnie wypiłem 3 piwa w tym na końcu karpackie super mocne (9% browar) no i była gleba, a na drugi dzień zarzygałem drzwi do łazienki bo niezdąrzyłem dobiec w pewnym momencie hehe. Ja w ogule odniosłem wrażenie na moich małych doświadczeniach, że po mieszaniu alkoholów bania bardziej wchodzi |
|
No i z czego sie qrwa cieszysz...oni tak tam qrwa wszyscy wygladaja.. Ziejesz z tego jakbys sam byl nie wiadomo jakim wyjebanym madafakerem a zapewne masz jeszcze gorzej zjebany ryj ..
Nara,ponioslo mnie. |
Po co Dawaliście linki do jego Photobucketa? : P
@up UAehuahueahueahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twój ryj już widziałem :)) |
Ja dałem zdjęcie zenka, ale nie śmialiśmy się z jego ryja, tylko z hoop coli.
Śmianie się z czyjegoś ryja jest na poziomie przedszkolaka ;f. Panie kileros, wielki obrońco zenka... Joim wygląda normalnie |
Olik... Czy ja Bronie Zenka? Może raz napisałem "Macie coś do Zenka?" ale to bardziej tak dla jaj xd
@Edit Ja się z niego nie śmieje ;) |
Buuuu :p:d
|
Ale kajdan na szyi ma jak Snoop Dog i 50Cent razem wzięci...
|
Cytuj:
|
Oj juz wiecej Joima nie zabije po juz sobie wyobrazam jak placze po dedzie >,<
CO do picia to jednak wodka popijana browarem roxuje ;] |
Arcticuz hacked i rooked:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1779131 a Pelego założył nową gildię: [GUILD]We Ride[/GUILD] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24. |