Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Jak najszybciej wydostać się z rooka ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142911)

MIRLON 07-08-2007 10:09

Jak najszybciej wydostać się z rooka ?

Witam.

Proszę was o pomoc.Mam FACC.Gram już 20 chopkiem a nadal przechodzę rook w ślimaczym tempie.A jak już go przechodze to z kilka gp i nędznym eq.Szukałem na forum poradnika ale nie są one dokładne.Powiedzcie mi jak przejść najszybciej rook z dużą ilością kasy.Chce na mainie zostać Sorecerem

Pozdrawiam....

P.S. Kiedyś trzeba spać....moglibyście powiedzieć co w tym przypadku robić

Ashael 07-08-2007 10:44

^^

Postaram Ci sie pomoc;)

Na pierwszym lvlu idz do kanalow miasta i nie zabijaj narazie ratow gdyz jest to nieoplacalne... Narazie zbieraj martwe raty i sprzedawaj je u Toma (hi>sell xx rats>yes>bye). Uzbieraj jakies 40 gp i kup mace:) Wtedy mozesz isc zabijac raty ale zbieraj jeszcze dead rats tak do 100 gp;) Pozniej powinienes miec juz 2 lvl, jesli nie, idz szybko nabic :p Pozniej wyjdz z miasta i idz wypelniac proste questy na eq (jesli masz lepsze eq to sprzedaj gorsze ;)). Biegaj glownie na trolle i orki i zbieraj caly loot a pozniej sprzedasz go u Obi'ego. Gdy nabijesz 8 lvl, sprzedaj cale eq a na mainie kup lepsze(sorcowi nie jest potrzebne super, extra eq;)) To chyba all:)

Przepraszam za bledy w pisowni ale pisze aktualnie na niemieckiej klawiaturze:D Pozdrawiam

zoliax 07-08-2007 12:59

Tylko dla roleplayerów: wpław. :P

Do 3,4 poziomu nie radzę wychodzić z miasta tylko bić szczury w kanałach(a właściwie raczej chodzi tu o zdobycie lepszych skillów). Potem, po zdobyciu broni 15/16 atk. niewiele się zmienia. Możesz wtedy bić:
Trolle po zachodniej stronie rzeki-dla expa i kasy, są one jednak b. często zajęte
Wilki po stronie wchodniej w tunelach i w jaskini na skraju wyspy-dla szybkiego expa, jednak bez kasy; niestety są również często zajęte.
Niedźwiedzie po stronie zachodniej-w jaskini-dla expa bez kasy; potrzeba jednak konkretniejszych skillów.
Orki po wschodniej stronie w tunelach i po stronie zachodniej-dla expa i kasy; skille jak wyżej; na balaced z dobrą bronią i tarczą da się bić pojedyncze(odnowa HP redukuje straty).
Szkielety po stronie zachodniej w tunelach, przy grobach na północnym-zachodzie i w grobach po stronie wchodniej-tylko dla kasy, zbierając loot; łatwo o śmierć, jedak zbierając i sprzedając wyposarzenie z nich łatwo zdobyć ~1,5k na 8lvlu. I jeśli chodzi o tunele to radzę uważać na poison spidery, które łatwo spotkach w czasie ewakuacji, gdy szkielety pokażą nam co potrawią. ;]

OldSlayer 07-08-2007 13:59

A ja ci polecę coś innego, jak już wyjdziesz to graj i nie zmieniaj postaci, a rooka ja przechodzę tak do 5lvl na ratach a później na trollach/spiderach w 6-7h przejde

Apticer's 07-08-2007 14:10

Najszybszy, ale bez kasowy sposób na przejście rooka - wolfy/bugi. Exp dobry, ale kasy praktycznie nic. Ja na pacc arena praktycznie tylko na wolfach (1-3 lvl raty) przeszedłem rooka w 1h20min w godzinach 1:10-2:30. Znacząco szybciej już się raczej nie da.

piotrek259 07-08-2007 14:17

Zeby miec duzo kasy to najlepiej bic szczury od 1 do 8 lvl. Wtedy wychodzimy zawsze z 1000+ gp, nawet odliczajac koszty zakupu eq. Nie sluchaj sie tych noobow co ci kaza z miasta wyjsc. Jako dowod podam ci fakt ze rookstayerem od 1 do 19 lvl siedze na ratach + bugach pod al dee i mam w tej chwili niespelna 20k kasy. xD Niektorzy na mainie nie potrafia tyle zarobic nawet... A lvl zrobilem w 4 dni ;p Na szczury pod al dee to naprawde malo kto chodzi (nooby chodza na szczury pod rynkiem tam gdzie sa questy na rapier i combat knife a wyzsze lvle wychodza z miasta i szukaja jednego trolla przez 15 minut...) Gwarantuje ci exp szybszy niz na minotaurach i rotwormach nawet z lf ktorych jest garstka i sa oblegane przez noobów. I mowie to jako ex-owner 32 rookstayera i aktualny 19 rookstayera. Wiec jak chcesz to nie wierz mi (i pchaj sie jak noobek na mino xD) ale o rooku duzo wiem. I ten update paradoksalnie dal jeszcze wieksza korzysc expa na ratach bo nooby sie pchaja do mino hell i rot hell 8o A jesli chodzi wam o wolfy to na facc area jest ich tyle co kot napłakal :P

Ashael 07-08-2007 14:27

^^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek259 (Post 1590497)
Zeby miec duzo kasy to najlepiej bic szczury od 1 do 8 lvl. Wtedy wychodzimy zawsze z 1000+ gp, nawet odliczajac koszty zakupu eq. Nie sluchaj sie tych noobow co ci kaza z miasta wyjsc. Jako dowod podam ci fakt ze rookstayerem od 1 do 19 lvl siedze na ratach + bugach pod al dee i mam w tej chwili niespelna 20k kasy. xD Niektorzy na mainie nie potrafia tyle zarobic nawet... A lvl zrobilem w 4 dni ;p Na szczury pod al dee to naprawde malo kto chodzi (nooby chodza na szczury pod rynkiem tam gdzie sa questy na rapier i combat knife a wyzsze lvle wychodza z miasta i szukaja jednego trolla przez 15 minut...)

Sam jestes n00b;) Kto normalny expi do 19 lvla na ratach:D A pozatym nie odpowiedziales koledze na pytanie: Gdzie expic SZYBKO i zarabiac na tym sporo kasy:) Oczywiscie mozna siedziec na ratach do 8 lvla ale jesli chcesz nabijac 8 lvl z 2 dni to prosze bardzo...;) Pozdrawiam

piotrek259 07-08-2007 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashael (Post 1590517)
Sam jestes n00b;) Kto normalny expi do 19 lvla na ratach:D A pozatym nie odpowiedziales koledze na pytanie: Gdzie expic SZYBKO i zarabiac na tym sporo kasy:) Oczywiscie mozna siedziec na ratach do 8 lvla ale jesli chcesz nabijac 8 lvl z 2 dni to prosze bardzo...;) Pozdrawiam

No k.... odezwal sie wielki znawca. Ja z toba w ogole nie bede nawet zaczynal rozmowy jesli ty myslisz ze na ratach sie robi 8 lvl w 2 dni to wlasnie pokazales swoje noobstwo. Bedzie pouczal 32/19 lvl rookstayera jakiś noob co nigdy nie mial na rooku 9 lvl :D

Btw jaki miales najwyzszy lvl na rooku dzieciaczku mój?

Ashael 07-08-2007 14:38

^^

Obraza = ban;)

Pozatym potwierdzilem twoja ''genialna'' (:D) teorie8o Naprawde zaluje takich ludzi ktorzy nie znaja definicji nooba:) jednym slowem: zal.pl

Btw: Na rooku najwiekszy lvl to 17 a jaki miales najwiekszy lvl na mainie, malutki?

piotrek259 07-08-2007 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashael (Post 1590544)
Obraza = ban;)

Pozatym potwierdzilem twoja ''genialna'' (:D) teorie8o Naprawde zaluje takich ludzi ktorzy nie znaja definicji nooba:) jednym slowem: zal.pl

Jestem zdania ze ludzie ktorzy na rooku nie osiagneli nigdy nawet 9 lvla nie powinni komentować postów z nim związanych
Cytuj:

Btw: Na rooku najwiekszy lvl to 17 a jaki miales najwiekszy lvl na mainie, malutki?
Tutaj gadamy o rooku wiec nie odwracaj kota ogonem, podaj nick swojego chara na 17 lvlu.

Ashael 07-08-2007 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek259 (Post 1590553)
Jestem zdania ze ludzie ktorzy na rooku nie osiagneli nigdy nawet 9 lvla nie powinni komentować postów z nim związanych

Tutaj gadamy o rooku wiec nie odwracaj kota ogonem, podaj nick swojego chara na 17 lvlu.

Ja osiagnalem wiekszy wiec moge komentowac:)

Nick: Uitachi-ruler on Inferna (xD) Z rooka wychodze na 20 lvlu poniewaz Inferna to enfo ;)

piotrek259 07-08-2007 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashael (Post 1590557)
Ja osiagnalem wiekszy wiec moge komentowac:) Pozdrawiam

Sratatatata a mdw to moja postac xD

Dopoki nie podasz nicku chara na 17 lvl nie biore powaznie twoich postów
Cytuj:

Nick: Uitachi-ruler on Inferna (xD)
Usuń na chwile hiddena i sie zaloguj zeby pisalo online. Mniej wiecej na minute.

Fremen 07-08-2007 14:47

1. Zebrać 80gp ze ciał szczurów. Kupujemy mace, linę, wooden shielda, leather legsy.
2. Z tym eq dobijamy 2lv.
3. Idziemy na bear room quest. Bierzemy iteamy. Możemy pójść w stronę carlin sword questa, by na tamtejszych wolfach wbić 3lv.
4. Udajemy się na zachód rooka aż do jaskinii z pająkami i bugami. Po drodzę zabijamy snake. Zanim dojdziemy do ps i
bugów powinniśmy wbić 4 lv.
5. Idziemy na na niższe piętro. Bodajże -3. Lejemy wszystko dopóki ilość HP nie zejdzie poniżej 50. Wychodzimy i idziemy na północny wschód zachodniej części rooka, w stronę wieżyczki. Po drodze wybijamy wolfy. Regenerujemy HP i z powrotem do jaskini pająków. I tak w kółko. Co prawda kasa z tego zerowa. Ale lepiej i tak zarobić kasę na mainie, niż zbierać to na rooku.
Bez tłumów spokojnie wychodzimy rooka w półtorej godziny.

Z PACC sprawa wygląda inaczej. Do 3 punktu jednak wszystko wygląda tak samo.

Cytuj:

Nick: Uitachi-ruler on Inferna (xD) Z rooka wychodze na 20 lvlu poniewaz Inferna to enfo ;)

Ta wypowiedź to już komedio-dramat..

piotrek259 07-08-2007 14:50

Cytuj:

Z rooka wychodze na 20 lvlu poniewaz Inferna to enfo
Teraz to ja juz nawet mam watpliwosc czy ty umiesz grac na mainie. (skoro swiadomie sobie zabierasz mane/zycie nie wychodzac z rooka)

Ashael 07-08-2007 15:01

^^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek259 (Post 1590576)
Teraz to ja juz nawet mam watpliwosc czy ty umiesz grac na mainie. (skoro swiadomie sobie zabierasz mane/zycie nie wychodzac z rooka)

Przeczytaj dokladnie posta w ktorym pisze ze WYCHODZE z rooka, tylko ze na wyzszym lvlu bo Inferna to nie rook zeby siedziec z dupa na wyspie noobow;) Pozatym nie odzywaj sie, skoro grasz na rooku ktore jest noob-pvp to co ktos taki jak ty moze wiedziec o mainie??:D

piotrek259 07-08-2007 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashael (Post 1590605)
Przeczytaj dokladnie posta w ktorym pisze ze WYCHODZE z rooka, tylko ze na wyzszym lvlu bo Inferna to nie rook zeby siedziec z dupa na wyspie noobow;) Pozatym nie odzywaj sie, skoro grasz na rooku ktore jest noob-pvp to co ktos taki jak ty moze wiedziec o mainie??:D

A po co wychodzisz na wyzszym lvlu skoro najlepiej jest wyjsc na 8? Poza tym, na mainie tez mam calkiem sporo postaci. A z tym noob-pvp to zes przy.ebal maksymalnie bo wielu 200+ lvli gra na non-pvp i to nie znaczy ze nie umieja grac.

Ashael 07-08-2007 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek259 (Post 1590617)
A po co wychodzisz na wyzszym lvlu skoro najlepiej jest wyjsc na 8? Poza tym, na mainie tez mam calkiem sporo postaci. A z tym noob-pvp to zes przy.ebal maksymalnie bo wielu 200+ lvli gra na non-pvp i to nie znaczy ze nie umieja grac.

Juz raz popelnilem ten blad i wyszedlem na pvp-enfo na 8 lvlu a za 2 godz znow bylem mieszkancem rooka. Mozesz se grac na pvp a na enfo sie widac boisz a co do noob-pvp to nie mowie o 200lvl+ tylko o takim noobQ jak TY a nie non-pvp tylko noob-pvp (rook) z tego co mi wiadomo to na rooku nie ma 200lvl+:D

Ancient900 07-08-2007 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek259 (Post 1590497)
Zeby miec duzo kasy to najlepiej bic szczury od 1 do 8 lvl. Wtedy wychodzimy zawsze z 1000+ gp, nawet odliczajac koszty zakupu eq. Nie sluchaj sie tych noobow co ci kaza z miasta wyjsc. Jako dowod podam ci fakt ze rookstayerem od 1 do 19 lvl siedze na ratach + bugach pod al dee i mam w tej chwili niespelna 20k kasy. xD Niektorzy na mainie nie potrafia tyle zarobic nawet... A lvl zrobilem w 4 dni ;p Na szczury pod al dee to naprawde malo kto chodzi (nooby chodza na szczury pod rynkiem tam gdzie sa questy na rapier i combat knife a wyzsze lvle wychodza z miasta i szukaja jednego trolla przez 15 minut...) Gwarantuje ci exp szybszy niz na minotaurach i rotwormach nawet z lf ktorych jest garstka i sa oblegane przez noobów. I mowie to jako ex-owner 32 rookstayera i aktualny 19 rookstayera. Wiec jak chcesz to nie wierz mi (i pchaj sie jak noobek na mino xD) ale o rooku duzo wiem. I ten update paradoksalnie dal jeszcze wieksza korzysc expa na ratach bo nooby sie pchaja do mino hell i rot hell 8o A jesli chodzi wam o wolfy to na facc area jest ich tyle co kot napłakal :P

No jak zostawiasz bota na noc na ratach to ja sie nie dziwie..

piotrek259 07-08-2007 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashael (Post 1590636)
Juz raz popelnilem ten blad i wyszedlem na pvp-enfo na 8 lvlu a za 2 godz znow bylem mieszkancem rooka. Mozesz se grac na pvp a na enfo sie widac boisz a co do noob-pvp to nie mowie o 200lvl+ tylko o takim noobQ jak TY a nie non-pvp tylko noob-pvp (rook) z tego co mi wiadomo to na rooku nie ma 200lvl+:D

Ale jest 102, powiedz mu ze jest noobem

A poza tym jak nie umiesz grac na enfo (padasz w 2 godziny) to po cholere sie męczysz?
Cytuj:

No jak zostawiasz bota na noc na ratach to ja sie nie dziwie..
Na noc nie zostawiam. Jak ide spac to wylaczam kompa.

@down:
Nie odpowiadajcie na ten poniższy post!!! Przecież to typowa prowokacja...

MIRLON 07-08-2007 15:32

Boot? Co to jest ? wiem że słyszałem o nim troche i wiem że robi taką wielką furrore.Jakie ma zastosowania,gdzie go pobrać i jak to coś obsługiwać ?

Jak narazie mam 3 lvl i 200 gp ale wytłumaczcie mi co to jest ten bot ?

Ancient900 07-08-2007 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek259 (Post 1590665)

Co za różnica.. Wybijasz 'n' lvl na bocie i jesteś z tego dumny, że oszukujesz innych i samego siebie.

Ashael 07-08-2007 19:53

Cytuj:

A poza tym jak nie umiesz grac na enfo (padasz w 2 godziny) to po cholere sie męczysz?

@down:

Skoro twoja ''inteligencja'' nie jest w stanie pojac tego ze:

non-pvp = non-pvp
rook = noob-pvp (mowi sie tak na rook ze wzgledu na duza ilosc poczatkujacych graczy, nie ja to wymyslilem ;))

Po chuja siedziec na rooku i nabijac 19 lvl na ratach(na bocie) skoro to jest po prostu monotonne:D Lubie enfo bo jest tam po prostu ciekawie a dla twojej ''inteligencji'' Tibia jest tylko gra, a gadasz jak od tej gry zalezaloby twoje zycie...8o A moze ja lubie sie meczyc bo mam przy tym zabawe i nie placze jak padne na racie tak jak ty ;)

PS: Nie bede odpisywac na twoje dziecinne posty gdyz jest to spam i informacja na cale zycie z Tibia: Tibia jest tylko gra...

RedCard 07-08-2007 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ancient900 (Post 1591154)
Co za różnica.. Wybijasz 'n' lvl na bocie i jesteś z tego dumny, że oszukujesz innych i samego siebie.

ta, a Ty zarywasz nocke, i masz wkope w dzien, niewyspany, etc...to jest gra, nie ma porównywania "oszukujesz innych i siebie" co tu oszukiwac, jakies pikselki, zastanów sie co piszesz " p r 0''!
!

Boty boty, co was to interesuje, sami nie macie i zazdrosc ; > kija was obchodzi co kto robi, i "oszukuje samego siebie", wez sie zastanow zanim napiszesz cos bo smieszne to sie robi.

juran_se_spychowa 07-08-2007 21:43

Kaj jest chaziok a w nim brauza i firecok ?:P ślązak

Idz i exp...koniec

kamykal 07-08-2007 21:48

Cytuj:

@down:

Nie napisałeś, że nie używasz bota napisałeś tylko, że na noc wyłączasz komputer czyli przez cały dzień możesz byc na bocie i tak zdobywac te lvl'e.

Ashael 07-08-2007 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek259 (Post 1591334)
To nie informacja a oklepany gejowski cytat ktore kazdy no-lifer powtarza a sam gra po 8 godzin dziennie.

W ogole to wsadz sobie w dupe swoja madrosc zaczerpnięta na podwórku z rozmow o tibii przy kopaniu pilki przed blokiem rodziców wspolnie ze swoimi mhrocznymi kumplami z gimnazjum.

@RedCard
Popieram w 100%.

Milego bana za obrazanie;)

Capality 07-08-2007 23:34

NIE CZYTAŁEM CAŁEGO TEMATU(SPAMU NIE CZYTAM)!!

Ja popieram gościa który mówi, ze najlepiej na szczurach bić lvl, PONIEWAŻ:
-Szybciej zabijesz 5 szczurów niż jednego orca
-często z nich leci kasa
-Pod rynkiem są zajęte, ale pod Al Dee jest po prostu miodzio!! Tam ludzi chodzą tylko na Robaki(Bugi) wiec szczury olewają

Zyphiel 08-08-2007 01:13

Cytuj:

Ja osiagnalem wiekszy wiec moge komentowac:)

Załamię się. Czy wiesz, że na rooku rośnie Ci 5 many/5 hp na lvl, podczas gdy na mainie miałbyś 30 many/5 hp jako mag, i 15 hp/5 many jako knight? Nie tylko nie nadajesz sie na pvp enfo, w ogóle nadajesz się tylko na Celestę (bo tam dużo podobnych do Ciebie)

Spyhardzik 08-08-2007 01:16

Jak najzybciej ?? Wbic 8 lvl inne metody sa raczej nie skuteczne :/

Kto.lubi.ser.wedzony. 08-08-2007 04:54

...

Ja to w 2h robie >,<

X(

1. Idz na raty zbieraj sellaj zbieraj sellaj zabijaj zbieraj sellaj ... kup new EQ !
2.Idz na wilki or trole !!
2.2 Idz na sale treningowa zeby look. z czym dajesz rade !!
3.Kup NAJLEPSZE EQ PO MALEJ CENIE LUB ZROB ALL FACC QUESTY !!!!!!!!!!!!!
4.Wbijasz 8 lvl na MINOSACH or ORCACH !! (traolach ; s jak n00b jestes albo bojba xD )
5.[masz duzo czasu] sellasz EQ po HOLENDARNYCH cenach [malo] sellasz po normalcych dajesz kase do banku potem idziesz na maina (Proponuje Thais !! rOx!!)

Jak cos dot. Thais to prv !! :evul::evul::evul:

@RedCard

Ty noob czy noobka ? BOTOW UZYWAJA noooooby !!!! Ta gra to rozrywka a nie wyscig >,,< MYSLISZ WOGLE ??

OMGx10.000

Barniakos 08-08-2007 10:45

bij spidery/wolfy/bugi.. ja przechodze rooka troche nieco ponad 2 godzinki

piotrek26111 08-08-2007 12:30

Cytuj:

Ty noob czy noobka ? BOTOW UZYWAJA noooooby !!!! Ta gra to rozrywka a nie wyscig >,,< MYSLISZ WOGLE ??
Botow nie uzywaja geje. Ta gra jest po to zeby sie w niej bawic a nie nudzic przy wbijaniu lvla.

Uther92 08-08-2007 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek26111 (Post 1592088)
Botow nie uzywaja geje.

Czyli noob to synonim słowa gej...acha.

Ashael 08-08-2007 14:47

^^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zyphiel (Post 1591687)
Załamię się. Czy wiesz, że na rooku rośnie Ci 5 many/5 hp na lvl, podczas gdy na mainie miałbyś 30 many/5 hp jako mag, i 15 hp/5 many jako knight? Nie tylko nie nadajesz sie na pvp enfo, w ogóle nadajesz się tylko na Celestę (bo tam dużo podobnych do Ciebie)

Nigdy nie grales na enfo, wiec nie wiesz ze tam madrze jest wychodzic na wyzszym lvlu i ubijac male lvle. Chyba ze wolisz odwrotnie;) Pozdrawiam

@edit: Twoj post niedotyczy tematu. Spam??

MIRLON 08-08-2007 18:42

Normalnie gorący temat :)

Z waszych porad ustawiłem się następujące czynności:

- Na początku zbieram raty(po 5 bo tyle tylko capa)i powtarzam to 10 razy.
- Uzbierane tym sposobem 100 gp oddaje do banku.
- Wykonuję quest rapier i doublet i daje czadu na ratach do 3 levela.
- Ubijam kilka ratów abym uzbierał 200 gp
- 300 gp wydaje na: mace(40gp),rope(50gp),lopate(10gp),plecak(10gp)
- Wykonuje quest banana
- Ide ubijać bugi do 5 levela
- Expie w tajemnym wyjściu podziemnym z miasta do 6 levela
- Wykonuje quest Mino hell i Bear room
- Uzyskany z tych questow loot(czyli:carlin sword,wedka,strzaly)sprzedaje
tak zeby uzyskać 350 gp ze sprzedaży.
- Tym sposobem mam jak dotąd 540 gp nie licząc kasy z lootu.50 gp wydaje na legion helmet.Pozostałe 490 gp obstawiam do banku.
- Teraz do 8 levela ubijam kolejno:bugi,snake,wolf,spider,trole,orci,skeleton y
- WYCHODZĘ NARESZCIE Z TEGO GŁUPIEGO ROOKGARDU

Myślę że jest to dobry sposób ale możecie go poprawić.Chce wyjść z roka w ciągu jednego dnia i z dużym gp(min.2000gp)bo chce zostać sorcem.

Musiałem stworzyć nowego chopka bo tamten mi dednal.

Acha...wyjasnijcie mi co to są te tzw.boty

Barniakos 09-08-2007 15:35

Nigdy nie kupowałem liny, bo zawsze ją znalazlem w deadach trolli. Co do legion helmeta, to też go nie kupowałem bo przecież można go otrzymać za prezent, który się dostaje w plecaku koło questa z chain armorem.

Fremen 09-08-2007 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MIRLON (Post 1592870)
- Teraz do 8 levela ubijam kolejno:bugi,snake,wolf,spider,trole,orci,skeleton y

Broń Boże Orci i Trole.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00.