Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Demon i lol-lvl team (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=143668)

Cielak99 12-08-2007 11:52

Demon i lol-lvl team

Witam.
Ja (34 royal palek , 11 magic lvl , 66 dist) wraz z kumplem (40 EK , 6 magic lvl , 66\66 ) zamierzamy wybrać się na Demona
I teraz kilka pytań :
-Jaka taktyke zastosować
-Przy ilu hp bloker musi sie leczyć
-Ile mniej więcej zejdzie blokerowi uhów
-Ja mam używać explo czy lepiej exori con?

@Mam ponad 500k w depo pobodnie jak bloker , więc zwisa mi waste

Soferim 12-08-2007 11:59

Darujcie sobie... Jak dobrze pójdzie to blokera na combo demon weźmie i tylko same straty będą. Ale jak już tak chcecie na upartego to niech bloker przy stracie 1/5 hp uha się a to z czego będziesz Ty bił to już zależy co daje większe hity. Weźcie sobie jakiegoś sorka 45+ do pomocy. A blokerowi zejdzie uhów pewnie ze 3bp+

Enif 12-08-2007 11:59

HAHAHA!!! Lepiej juz na Dragi iść... 40 ek ma bloczyć? Padniecie na combo, tylko straat czasu, ale jak juz jesetscie pwni ze pjdziecie to knight musi sie ciagle uhac :P nie jak ma np. 400hp

Khar 12-08-2007 12:21

lol-lvl team to doskonałe określenie... ;>

Zellek 12-08-2007 14:46

soferis ... nie wiem co znaczy te twoje "+" ale pujdzie mu z 15 bp uh nawet to jest nie mozliwe ze by nie padl wiec rzal.pl

Makolo 12-08-2007 15:30

Zacznijmy od czegoś innego.Przecież ten palek nawet nie zabije tego Demona , a jeżeli sie myle i zabije to bedzie bic tyle czasu ze Knight chyba nie może wziąść na siebie tyle UH. Wiec odpuście sobie.

Co do pytań zawsze mowiło się ze bloker powinien mieć 600 hp, i wtedy sie uhać :)
Z czego walić? To już nie wiem jakie z czego masz obrazenia, ale explo chyba lepiej bo FE tez by obrywal.

Donatan 12-08-2007 15:40

1. Taktyka? Bij, zabij, przeżyj!

2. Powinien wcisnąć hotkey z uhem dopóki nie zabijesz demona.

3. Mnóstwo.

4. Bij tym, czym zadajesz większe hity.

Powodzenia, RIP :)

AveDeath 12-08-2007 15:42

Demon dla sportu hmm...
Potrafi zabrac z combo nawet 900hp+ (tak było przed update) więc jak się przyłoży to 50 knight sie składa.Proponuje metode up\down... chyba że chcecie żeby knight się przydał.Wtedy on uh'a się cały czas...najlepiej niech trzyma palecna hotkeyu;] A Ty walisz z explo i bolce...
Jak możecie to sobie weżcie druta do "sio" i módlcie się żeby demonowi nie wyszło combo ;]Taktyka dla knighta to chyba full def i tarcza... będzie zbierał z magii ale zablokuje pewien % dmg fizyczych, czyli moze miec szanse na przeżycie... 15bp UH wystarczy ;]

Tic_Tac_Token 12-08-2007 15:45

Ja tam wątpie że wogóle do demona dojdziecie ^^

Evel 12-08-2007 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tic_Tac_Token (Post 1599825)
Ja tam wątpie że wogóle do demona dojdziecie ^^

tu masz racje droga jest gorsza niż sam demon xD

Bartek153 12-08-2007 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AveDeath (Post 1599819)
Demon dla sportu hmm...
Potrafi zabrac z combo nawet 900hp+ (tak było przed update) więc jak się przyłoży to 50 knight sie składa.Proponuje metode up\down... chyba że chcecie żeby knight się przydał.Wtedy on uh'a się cały czas...najlepiej niech trzyma palecna hotkeyu;] A Ty walisz z explo i bolce...
Jak możecie to sobie weżcie druta do "sio" i módlcie się żeby demonowi nie wyszło combo ;]Taktyka dla knighta to chyba full def i tarcza... będzie zbierał z magii ale zablokuje pewien % dmg fizyczych, czyli moze miec szanse na przeżycie... 15bp UH wystarczy ;]

ja mam 730 hp a poskladalem sie doslownie na strzala wczoraj ;x nawet nie zauwazylem kiedy dostalem.

Lotharinius 12-08-2007 16:53

lol, nie macie szans tam nawet dojść, chyba ze bedziecie się uhac co dwie sekundy, Good luck

Rameal 12-08-2007 16:55

Szkoda zachodu ;).

Johanes19 12-08-2007 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartek153 (Post 1599884)
ja mam 730 hp a poskladalem sie doslownie na strzala wczoraj ;x nawet nie zauwazylem kiedy dostalem.

@up
juz poweidzial na szaczla posz wienc co nabijacie posty ;p

Cielak99 12-08-2007 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johanes19 (Post 1599932)
@up
juz poweidzial na szaczla posz wienc co nabijacie posty ;p

Pisz po polsku

Ancient900 12-08-2007 20:56

bloker niech wezmie bp ssa i might ringow, moze dacie rade ;p

Djkwaku 12-08-2007 21:31

lol ja łapałem co chwilę redy na 63 lvlu, raz 100 hp miałem(z full HP), ale z ssa nie ma problemu :], tylko się zastanawiam ile ten pałek bedzie bił tego demona ;p, a co do uhania to jak na ani :], co sec.

Cielak99 12-08-2007 21:34

W dragi z Royal Spersów wale czasem po 180~

Kavi_Dratrumil 12-08-2007 21:45

Wątpię, żebyście tam doszli. A zabić demona napewno nie macie szans. :D

Wigon'Saris 12-08-2007 22:11

omg na demona nie dojda po drodze nie ma dli zeby nie doszli przyda sie troche run omg a co do blokowania to nie wiem XD

Osobistyl 13-08-2007 14:05

Blokowanie demona ? oO
...

Bez urazy ale....
Coś mi sie widzi, że połowa waszego team'u odleci w drodze do samego demon'a.A jak wejdzieciec to 2 sekundy i możecie słać kartki z temple B)

@
topic

lol-lvl team...
Dobre określenie.

@down
Powodzenia.

Pozdro.

--Cienius-- 13-08-2007 17:27

dajcie sobie spokoj demon machnie lapcia piernie fb i knight lezy

Cielak99 13-08-2007 17:39

Dzięki wszystkim noobkom za komenatarze...
Byliśmy z kolegą na demcu i daliśmy rade ubić...

Macunio 13-08-2007 18:02

jezeli mowiecie ze macie w chuj kasy to jedynie z ssa a ty explo plus piercing bolt

Evel 13-08-2007 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cielak99 (Post 1601578)
Dzięki wszystkim noobkom za komenatarze...
Byliśmy z kolegą na demcu i daliśmy rade ubić...

Nie wyzywaj na od noobków a z tym że go ubiłeś to chyba Ci się śniło :)

milan233 13-08-2007 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evel (Post 1601642)

Lol, sam osobiście blokowałem demona na 36 lvlu, z shooterem 41 palladynem (combo power bolt + sd). Uhałem sie przy każdym hicie, + miałem might ringi. Nawet waste nie mieliśmy bo spadła demonka i fire axe.

Wux 13-08-2007 18:54

Cytuj:

widziałem jak 56lvl pal z solował demona więc nie bądź tego taki pewny. Choć nie jeste do końca przekonany czy rzeczywiście sie wam udało, może masz jakiś dowód np: w postaci filmu.

Cielak99 13-08-2007 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wux (Post 1601679)
widziałem jak 56lvl pal z solował demona więc nie bądź tego taki pewny. Choć nie jeste do końca przekonany czy rzeczywiście sie wam udało, może masz jakiś dowód np: w postaci filmu.

Poleciała nam demonka więc jesteśmy z kumplem podjarani.
Filmu jednak nie nagrałem , aczkolwiek za kilka dni planujemy następny wypad na demca , wtedy napewno nagramy :)

Osobistyl 13-08-2007 21:20

Taa,mam nadzieje,że on nie będzie z ots'a...

Klyn Jabax 13-08-2007 21:41

Chciałbym się wypowiedzieć w tym temacie ponieważ sam kiedyś z kumplami poszliśmy dla sportu ubić Demona. Team: EK 45lvl, ED 45lvl(Ja), MS 65lvl, RP 60lvl. Odnośnie tych osób które twierdzą że taki team nie dojdzie do Demona to oni chyba tam nigdy nie byli co to jest zabić 1 Hero, kilka Priesstes, kilka DS, zal mi takich ludzi. Samego Demona chwile biliśmy i mieliśmy takiego farta że nie wpadło żadne combo bo knight 45lvl przy combo kładzie się od razu. Uhy szły jak szalone oraz Sioch co cały czas. Knight uzywał ssa'y i might ringi, ale ubić ubiliśmy. Jak ktoś nie był i nie bił demona to niech lepiej się nie wypowiada w tym temacie.

nick666 14-08-2007 11:15

Cytuj:

Jak czytam odpowiedzi w tym temacie to widzę że na tym forum 90% to zasrane zazdrosne o wszystko naby które płaczą, że swojego demona ubiły na 100+ albo go nie widziały nawet na oczy..
Tak ku*wa, to że wy nie potraficie nie znaczy że coś jest niemożliwe, zamiast pisać że to "bez sensu, nieopłacalnie, ded na 100%" dajcie jakieś sensowne rady albo życzcie powodzenia, a jak nie to darujcie se te żałosne posty..

cielak99 - gz ubicia, wierze, bo po co miałbyś kłamać przed tymi dzieciakami

Szybki'lols 14-08-2007 11:28

@up:

Zgadzam się :P ktoś pyta o coś a "nabki" wyśmiewają ;(

Wigon'Saris 14-08-2007 11:31

zal mi niekturych tutaj demon nie jest hiper mocny orshabaal to jest monster mialem okazje sie przekonac GZ ubicia demca i loota
I do all co watpili droga jest dosc latwa do dupy tylko tam gdzie dragi
i bez przesady z tym odradzaniem sie w temple itp..

Cielak99 14-08-2007 11:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wigon'Saris (Post 1600366)
omg na demona nie dojda po drodze nie ma dli zeby nie doszli przyda sie troche run omg a co do blokowania to nie wiem XD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wigon'Saris (Post 1602545)
zal mi niekturych tutaj demon nie jest hiper mocny orshabaal to jest monster mialem okazje sie przekonac GZ ubicia demca i loota

Żal mi Ciebie.
Raz piszesz , że droga łatwa , drugim razem , że trudna

@DOwn
Jakby używał przeciwnków , to dałbym rade się doczytać

lvlanius 14-08-2007 12:06

up
ja widze ze w oba postach mowil tak samo...

pup 14-08-2007 12:35

Zamknijcie temat...co miało być powiedziane było powiedziane więc temat nie potrzebny.

@ Gz ubicia!!!

Osobistyl 14-08-2007 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klyn Jabax (Post 1601913)
Chciałbym się wypowiedzieć w tym temacie ponieważ sam kiedyś z kumplami poszliśmy dla sportu ubić Demona. Team: EK 45lvl, ED 45lvl(Ja), MS 65lvl, RP 60lvl. Odnośnie tych osób które twierdzą że taki team nie dojdzie do Demona to oni chyba tam nigdy nie byli co to jest zabić 1 Hero, kilka Priesstes, kilka DS, zal mi takich ludzi. Samego Demona chwile biliśmy i mieliśmy takiego farta że nie wpadło żadne combo bo knight 45lvl przy combo kładzie się od razu. Uhy szły jak szalone oraz Sioch co cały czas. Knight uzywał ssa'y i might ringi, ale ubić ubiliśmy. Jak ktoś nie był i nie bił demona to niech lepiej się nie wypowiada w tym temacie.

Cały szacuneczek dla tego pana. Mówie to w 100% szczerze. Wybił sie z tłumu i dał swoją szczerą opinie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Osobistyl (Post 1601224)
Blokowanie demona ? oO
...

Bez urazy ale....
Coś mi sie widzi, że połowa waszego team'u odleci w drodze do samego demon'a.A jak wejdzieciec to 2 sekundy i możecie słać kartki z temple B)

@
topic

lol-lvl team...
Dobre określenie.

@down
Powodzenia.

Pozdro.

@to do up opinii. Czemu tak sądziłem ? Bo nie raz zbieralem bp po takich podróżnikach. Walka z samym demonem ? Sam musisz przyznać, że combo z demona nie leci dlużej niż 2 sekundy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nick666 (Post 1602521)
Jak czytam odpowiedzi w tym temacie to widzę że na tym forum 90% to zasrane zazdrosne o wszystko naby które płaczą, że swojego demona ubiły na 100+ albo go nie widziały nawet na oczy..
Tak ku*wa, to że wy nie potraficie nie znaczy że coś jest niemożliwe, zamiast pisać że to "bez sensu, nieopłacalnie, ded na 100%" dajcie jakieś sensowne rady albo życzcie powodzenia, a jak nie to darujcie se te żałosne posty..

cielak99 - gz ubicia, wierze, bo po co miałbyś kłamać przed tymi dzieciakami

Tiaa... no temu to pokłonów bić nie będe bo mam mieszane uczucia czy napisał to samemu czy po wypowiedzi Klyn'a.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szybki'lols (Post 1602538)
@up:

Zgadzam się :P ktoś pyta o coś a "nabki" wyśmiewają ;(

Mhm, z Ciebie też. Jak zostały napisane 2 posty z sensownymi argumentami(mówie o 1 poście po 2 to tak niekoniecznie oO) to wszyscy "ahh", "ohh" , "nabki" , itd... Żal to nie te słowo, poprostu szkoda mi was.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wigon'Saris (Post 1602545)

Mmm. Może jeszcze tym charem z 50 lvl'em , czy może na ots'ie ? Jeśli dasz 2 nick postaci, która rzeczywiście jest Twoja i jest na jakimś świecie to zwracam honor.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pup (Post 1602649)
Zamknijcie temat...co miało być powiedziane było powiedziane więc temat nie potrzebny.

@ Gz ubicia!!!

Myśle, że nie należy zamykać tematu bo jeszcze nie wszystkie opinie padły.

@topic

Congr Panowie. Congr loot'a.
Następnym razem nagrajcie film.

Pozdro.

Macunio 14-08-2007 16:28

masz szczescie to ubijesz demona . ;) , tylko najlepiej 2 shooterow lub shooter i sioher . Widzialem filmik jak 45 ek zjechal demona do 3/4 hp uzywajac jedynie exori i uhal sie ale tez mial siohrera tylko wkoncu demon wyjebal kombo i padl :).

Tao16 15-08-2007 14:32

Nie bede sie wypowiadac z konkretami bo poprostu nie bylem nigdy na demie. Jednak mysle ze jak 45 EK bloczy dema i wytzrymie do jego deda to jest nie mały wyczyn. Nie oszukujmy sie ze no 1 combo i to niejakies super mega i knight lezy. Oczywiscie wielkie congratz dla tego co tego dokonał

Wigon'Saris 20-08-2007 12:11

@cielak 99 chodzilo mi o to samo nabie
@Osobistyl
zal mi cie omg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03.