![]() |
Demon i lol-lvl team
Witam.
Ja (34 royal palek , 11 magic lvl , 66 dist) wraz z kumplem (40 EK , 6 magic lvl , 66\66 ) zamierzamy wybrać się na Demona I teraz kilka pytań : -Jaka taktyke zastosować -Przy ilu hp bloker musi sie leczyć -Ile mniej więcej zejdzie blokerowi uhów -Ja mam używać explo czy lepiej exori con? @Mam ponad 500k w depo pobodnie jak bloker , więc zwisa mi waste |
Darujcie sobie... Jak dobrze pójdzie to blokera na combo demon weźmie i tylko same straty będą. Ale jak już tak chcecie na upartego to niech bloker przy stracie 1/5 hp uha się a to z czego będziesz Ty bił to już zależy co daje większe hity. Weźcie sobie jakiegoś sorka 45+ do pomocy. A blokerowi zejdzie uhów pewnie ze 3bp+
|
HAHAHA!!! Lepiej juz na Dragi iść... 40 ek ma bloczyć? Padniecie na combo, tylko straat czasu, ale jak juz jesetscie pwni ze pjdziecie to knight musi sie ciagle uhac :P nie jak ma np. 400hp
|
lol-lvl team to doskonałe określenie... ;>
|
soferis ... nie wiem co znaczy te twoje "+" ale pujdzie mu z 15 bp uh nawet to jest nie mozliwe ze by nie padl wiec rzal.pl
|
Zacznijmy od czegoś innego.Przecież ten palek nawet nie zabije tego Demona , a jeżeli sie myle i zabije to bedzie bic tyle czasu ze Knight chyba nie może wziąść na siebie tyle UH. Wiec odpuście sobie.
Co do pytań zawsze mowiło się ze bloker powinien mieć 600 hp, i wtedy sie uhać :) Z czego walić? To już nie wiem jakie z czego masz obrazenia, ale explo chyba lepiej bo FE tez by obrywal. |
1. Taktyka? Bij, zabij, przeżyj!
2. Powinien wcisnąć hotkey z uhem dopóki nie zabijesz demona. 3. Mnóstwo. 4. Bij tym, czym zadajesz większe hity. Powodzenia, RIP :) |
Demon dla sportu hmm...
Potrafi zabrac z combo nawet 900hp+ (tak było przed update) więc jak się przyłoży to 50 knight sie składa.Proponuje metode up\down... chyba że chcecie żeby knight się przydał.Wtedy on uh'a się cały czas...najlepiej niech trzyma palecna hotkeyu;] A Ty walisz z explo i bolce... Jak możecie to sobie weżcie druta do "sio" i módlcie się żeby demonowi nie wyszło combo ;]Taktyka dla knighta to chyba full def i tarcza... będzie zbierał z magii ale zablokuje pewien % dmg fizyczych, czyli moze miec szanse na przeżycie... 15bp UH wystarczy ;] |
Ja tam wątpie że wogóle do demona dojdziecie ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lol, nie macie szans tam nawet dojść, chyba ze bedziecie się uhac co dwie sekundy, Good luck
|
Szkoda zachodu ;).
|
Cytuj:
juz poweidzial na szaczla posz wienc co nabijacie posty ;p |
Cytuj:
|
bloker niech wezmie bp ssa i might ringow, moze dacie rade ;p
|
lol ja łapałem co chwilę redy na 63 lvlu, raz 100 hp miałem(z full HP), ale z ssa nie ma problemu :], tylko się zastanawiam ile ten pałek bedzie bił tego demona ;p, a co do uhania to jak na ani :], co sec.
|
W dragi z Royal Spersów wale czasem po 180~
|
Wątpię, żebyście tam doszli. A zabić demona napewno nie macie szans. :D
|
omg na demona nie dojda po drodze nie ma dli zeby nie doszli przyda sie troche run omg a co do blokowania to nie wiem XD
|
Blokowanie demona ? oO
... Bez urazy ale.... Coś mi sie widzi, że połowa waszego team'u odleci w drodze do samego demon'a.A jak wejdzieciec to 2 sekundy i możecie słać kartki z temple B) @ topic lol-lvl team... Dobre określenie. @down Powodzenia. Pozdro. |
dajcie sobie spokoj demon machnie lapcia piernie fb i knight lezy
|
Dzięki wszystkim noobkom za komenatarze...
Byliśmy z kolegą na demcu i daliśmy rade ubić... |
jezeli mowiecie ze macie w chuj kasy to jedynie z ssa a ty explo plus piercing bolt
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
widziałem jak 56lvl pal z solował demona więc nie bądź tego taki pewny. Choć nie jeste do końca przekonany czy rzeczywiście sie wam udało, może masz jakiś dowód np: w postaci filmu. |
Cytuj:
Filmu jednak nie nagrałem , aczkolwiek za kilka dni planujemy następny wypad na demca , wtedy napewno nagramy :) |
Taa,mam nadzieje,że on nie będzie z ots'a...
|
Chciałbym się wypowiedzieć w tym temacie ponieważ sam kiedyś z kumplami poszliśmy dla sportu ubić Demona. Team: EK 45lvl, ED 45lvl(Ja), MS 65lvl, RP 60lvl. Odnośnie tych osób które twierdzą że taki team nie dojdzie do Demona to oni chyba tam nigdy nie byli co to jest zabić 1 Hero, kilka Priesstes, kilka DS, zal mi takich ludzi. Samego Demona chwile biliśmy i mieliśmy takiego farta że nie wpadło żadne combo bo knight 45lvl przy combo kładzie się od razu. Uhy szły jak szalone oraz Sioch co cały czas. Knight uzywał ssa'y i might ringi, ale ubić ubiliśmy. Jak ktoś nie był i nie bił demona to niech lepiej się nie wypowiada w tym temacie.
|
Cytuj:
Tak ku*wa, to że wy nie potraficie nie znaczy że coś jest niemożliwe, zamiast pisać że to "bez sensu, nieopłacalnie, ded na 100%" dajcie jakieś sensowne rady albo życzcie powodzenia, a jak nie to darujcie se te żałosne posty.. cielak99 - gz ubicia, wierze, bo po co miałbyś kłamać przed tymi dzieciakami |
@up:
Zgadzam się :P ktoś pyta o coś a "nabki" wyśmiewają ;( |
zal mi niekturych tutaj demon nie jest hiper mocny orshabaal to jest monster mialem okazje sie przekonac GZ ubicia demca i loota
I do all co watpili droga jest dosc latwa do dupy tylko tam gdzie dragi i bez przesady z tym odradzaniem sie w temple itp.. |
Cytuj:
Cytuj:
Raz piszesz , że droga łatwa , drugim razem , że trudna @DOwn Jakby używał przeciwnków , to dałbym rade się doczytać |
up
ja widze ze w oba postach mowil tak samo... |
Zamknijcie temat...co miało być powiedziane było powiedziane więc temat nie potrzebny.
@ Gz ubicia!!! |
Cytuj:
Cytuj:
@to do up opinii. Czemu tak sądziłem ? Bo nie raz zbieralem bp po takich podróżnikach. Walka z samym demonem ? Sam musisz przyznać, że combo z demona nie leci dlużej niż 2 sekundy. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Myśle, że nie należy zamykać tematu bo jeszcze nie wszystkie opinie padły. @topic Congr Panowie. Congr loot'a. Następnym razem nagrajcie film. Pozdro. |
masz szczescie to ubijesz demona . ;) , tylko najlepiej 2 shooterow lub shooter i sioher . Widzialem filmik jak 45 ek zjechal demona do 3/4 hp uzywajac jedynie exori i uhal sie ale tez mial siohrera tylko wkoncu demon wyjebal kombo i padl :).
|
Nie bede sie wypowiadac z konkretami bo poprostu nie bylem nigdy na demie. Jednak mysle ze jak 45 EK bloczy dema i wytzrymie do jego deda to jest nie mały wyczyn. Nie oszukujmy sie ze no 1 combo i to niejakies super mega i knight lezy. Oczywiscie wielkie congratz dla tego co tego dokonał
|
@cielak 99 chodzilo mi o to samo nabie
@Osobistyl zal mi cie omg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03. |