![]() |
This Is How We Do - Wmv
Witam
chcę przedstawić swój film wmf o guildi This Is How We Do Jest to średni film (moim zdaniem) ponieważ nie miałem dobrych programów.. Musiałem jechać na na niedoróbkach, ale nie mogłem sie oprzeć i zrobiłem go Spodziewam się negatywnych jak i pozytywnych komentarzy To mój 1 film typu wmv wieć moze jak na 1 raz nie jest tak strasznie Wiec zapraszam do oglądania Link: http://rapidshare.com/files/48573679...kcja*****.html link sie chyba spierdoliłł ktos wie jak to naprawic zeby działalo? xD |
Dla niewiedzacych
Wpsiujemy zamiast XXX WMV |
Mistrzowska nuta w tle! :-)
Chyba w napisach początkowych nie ma pełnej nazwy gildii. |
Film super :) Naprawde podoba mi sie:) Tylko... troszke malo mnie tam widac :/ Chociaz bylem na prawie kazdej akcji... Jak mozesz, zglos sie na gg, chcialbym Tobie cos zaproponowac :) Wyslalem dane na priv...
|
NAJSS;)) przeczytaj priv wiadomosc
jak mozna zrob przyblizenia na combo czy cos :)) i dopisz do napoczatku kthxgz |
Calkiem fajnie tylko jedyne co mnie denerowalo to to, ze prawie zawsze lvl i profesja byly w innym miejscu. Taki detal ale troche wkurza. ;]
|
roxx xDD
super film ;D |
Bardzo przyjemnie się ogląda,liczba sfilmowanych fragów jest imponująca.
Btw. Możesz podać nazwe programu którym kręciłeś filmiki z tibicams? |
Znajdź 2 różnice:
http://img505.imageshack.us/img505/9896/beznazwylr9.jpg |
^ dobre :D
|
Cytuj:
Ch*j Bravo Yeti zgadles tajne haslo programu xD hasuahushuas nie moge z fotek ;d |
KoCHAM WAS chlopaki. w tibie juz niegram ale dostalem filmik na gg obejrzalem to niewierzylem jak chris i kafes padali hahaha.
Dajcie muzyczke z filmiku bo mi sie spodobala. Działajscie Chłopaki dalej widzilem "mumbe kumbe lubme makube" jakos kto tym charem teraz gra napiszcie mi na priv. @Pindrales Ten podpis u ciebie to skąd go wziełęs ??:D:D:D:D:D:D |
Lol same pozytywy to zassysam jak oblookam to dam edita :D
@Infek Nie cytujemy zdjęć :PP @edit Filmik super :) Gorąco polecam ^^ |
A tutaj to samo na youtube :) http://www.youtube.com/watch?v=fXkaHo4VHoA
|
czym tu sie podniecac?? ze ustawili dobrze tibia ng?
|
Cytuj:
wmv słaby zważywszy na muzykę i brak efektów specjalnych i wcale nie przestraszyłem sie tego outro. |
Cytuj:
|
Dobry film polecam :D
|
Cytuj:
jak bym miał rox program to bym zrobił hardcore ale aktualnie nie ma. Nex film bede kleił na vegasie to bedzie lepiej i z efektami Muzyka moim zdaniem zajebista do tego typu filmiku. Ps. Myślcie sobie co chcecie ale to nie boty ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Film jest ok, w sumie znalazłem parę szczegółów .... Ta pierwsza piosenka ma na początku ładne zakończenie po czym sie urywa, a ta druga niezbyt pasuje do pierwszej i klimatu, na początku mogłeś zrobić aby księżyc sie jakoś mienił, bo wydaje się jakby film sie zaciął i jeszcze parę takich pierdółek...
Btw. Mógłbyś dać tytuły tych nutek :>? |
mm.. wymiatacie!
takie .w mv az milo sie oglada :) 1. pytanie .. bo zawsze zastanawialo mnie czemu wyczekujecie zoltego hp... jak walicie combo to po desce duzo sd idzie na marne.. nie probowaliscie na full hp kogos zcombowac? film rox 10/10 pzdr. |
Moje Gratulacje ! Nice fragi :) To się nazywa zgrana ekipa.
|
1 posenka - Tommy Tee - Taking Ova
2 - cunninlynguists - interlude 1 :) |
Godlike :)
1. Fragi - 10/10
2. Muza - 10/10 3. Ogolnie rox Czekamy na ta lepsza wersje :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:26. |