![]() |
[ZAPROSZENIE] Saphira
Witam! |
Srednia online to chyba 150-200 moim zdaniem oraz patrzac co jakis czas na ilosc osob ;]
|
A moze zamiast zapraszac nowych graczy zatrzymac starych, ktorzy osiagneli tu juz naprawde duzo ...:] jak wczoraj przeszedlem sie po roznych facc miastach to ze starych znajomych widzialem okolo 60 osob w granicach 40-60lvl, a przecierz ile mamy jeszcze Polakow powyzej 60lvl? Naprawde duzo... tylko trzeba jakiegos "lidera", ktory potrafilby nas zebrac i poprowadzic byc moze do zwyciestwa :)
|
Moze wspolna guildia gdzie all polacy 50+ lvl beda w jednej guildi ?
|
To nie ma sensu raczej bo jesli swe sie dowiedza o takiej gildii od razu nas wymorduja ;p
|
Naprawde nie ma sensu ratowac saphiry:) ale jezeli bedziecie enough strong macie moj miecz;)
|
EHEHEHEHEHHEHEHE nom
|
Seba wróć ;p
|
Zgodze sie. All sie dziwia czemu tak malo osob z Polski ? Zapytajcie Nobztrakta , Vilshiona i innych swe. Obecnie z moich ziomow z AB uciekło z servera z 9 osob na przelomie pol roku.
|
"Moze wspolna guildia gdzie all polacy 50+ lvl beda w jednej guildi ?"
Jasne doskonały pomysł. Swe beda miec all na wyciagniecie reki i juz bd masowo zabijac a nie pojedynczo doskonaly pomysł. Pozdro dla ziomskiego ziomala SEBARIVEL'a. """ SuPrAtE """" |
Eh ciezko jest zebrac grupe polakow niektorzy sa tak glupi ze tylko pkuja... I nic
a jak tritzum robil gildie ab'team to malo bylo sob takich chociaz kazdy mogl przylaczyc co mieszkal w ab i byl chetny do wara.. Nie ma tak dobrze zeby kazdy sie skumalwstapil do jednej gildi i zeby spkowac nobow poprostu wybijcie sie z lvlem 0 skila i potem cos kombinujcie z podbijaniem serwa |
@Suprate
_!_ @Ace Ab'team niemial sensu zalozylem go zeby moc pogadac z all na gc, :-) @offtop <33 |
Moim zdaniem Ab'Team byl zajebisty, poniewaz naprawde malo jest tak dobrze zgranych i dobrze zorganizowanych gildii, do ktorych niewatpliwie on nalezal. Ale wkoncu byla to gildia ziomali i nazawsze bedziemy sie trzymac razem nie wazne czy w jakies gildii czy nie:)
A tak przy okazji (bo niektorzy sie pytali) to wracam za tydzien i zaczynam expic :] |
Adam jakiego masz chara ze zapraszasz ludzi na saphire? ja jestem przeciwko bo jak 3/4 ma byc ass lickami to lepiej niech nikt nie zaczyna gry, ale nie mam tutaj na mysli starych graczy saphiry, nawet fajnie by bylo jakby wrocili, ale po co nowi? o,o
|
Co jak co ten serwer nigdy nie będzie normalny póki Noobz panuje (specjanie 2 o :d ). W ab przebywa narazie kilku fajnych pl i raczej mniej swe. Poczekamy, wbijemy lepszy lvl (lol xD) , zobaczymy ...
|
To nie tylko Nobz robi PA, praktycznie wiekszosc Szwedow juz teraz odwiedza faccowe miasta albo expowiska z nadzieja latwego zarobku :( A najbardziej mnie rozsmiesza to, ze Szwedzi sa tak pazerni, ze potrafia ubic 27lvl (i to nie jakies nooby tylko 50+lvl, a nawet 100+) poniewaz podejrzewaja, ze ma on jakis cenniejszy item np vampire shield... (mowie o wydarzeniu, ktore mnie spotkalo :/ )
|
no i tu macie racje szwedzi sux owszem jest sporo osob na wikszych lvl ale trzeba ich zebrac i w tym zecz bo karzdy sie boj ale wszycy narzekaj i to jest smieszne ^^ dzieki szwedom retired na saphirze ale jesli ktos wkoncu by zrobil jakoms porzadna gildje to bym wrucil i pomogl na uh zawsze znajde cos tam jeszcz ekasy ostatnio jak ptrzylem jeszcze 60k mialem wiec moge sie bic jakl cos to fenis'al
|
hahhaahhahaaaaaahahaahahahhaahhah
/ Nithael'Feyn |
Taa... zbieraj team ;d uda sie .. 100% chłopaki! ha! nieno gl ;p
|
Jesli juz ktos by sie zdecydowal na granie na Saphirze i nie wiedzial jaka profesje wybrac to proponuje druida :D, bo naprawde brakuje na tym swiecie uh-makerow :/
|
Elo
Powiem wam jedno:jesli polacy sie zjednocza mozemy pokonac szwedow io chociaz czesciow przejac wladze na servie.Pozatematem nasi rodacy sa jednymi z najlepszych graczy na saphirze:Vilshion,Raid Avatar,Sir adameczek,Klantu,Herdil,Guanjin z nimi możemy wszystko.Jesli sie bedziecie pytac skad wiem ze raid i vilshion sa polakami?? poprostu przechodzilem kolo venore i zobaczylem rozmowe vilshiona z raid avatarem.obydwoje rozmawiali po polsku.Pamietam tez jak jakis koles chyba nemphty little walil vishliona do red hp vishlion byl afk a potem ryknal spale ci hate ku***. I stych wydarzen wiem wszystko. Mamy sznase pokonac szwedów. Hail One Hail Sir AdameczekB) |
Cytuj:
|
@ Krychek
OMG! To nie sa Polacy, sam widzialem jak Vilshion cos tam pisze po polsku... ale czy Polacy nieraz nie pisza po brazylijsku czy szwedzku...? A tak poza tym to nie ma sensu ratowac Saphiry... tez kiedys wierzylem w to, ze sie da cos zrobic tu ;; Poprostu moim zdaniem to zebysmy zrobili wojne ze swe to po pierwsze - nie wygramy bo mamy za malo ludzi z wysokimi lvlami, po druigie - nawet jesli wygramy to co z tego? Wyobraza sobie ktos, ze swe ktorzy grali tu od poczatku odejda sobie tak poprostu? Wiadomo, ze bede pkowac dalej , bedzie wtedy gorzej niz teraz ;; |
Cóż że jest pełno graczy 50+ lvle jak są noobami i w Commentach mają napisane: Pro by Nobztrakt. Taka osoba nic nie zrobi będzie pierdzieć w stołek i się bać że będzie miała hanta, co do tej Saphiry to poroniony pomysł z gildią chyba że powołacie do wojny "OOoB", chociaz nie sądzę że Zos Family będą chcieć walczyć.
|
a umia?;
juz raz dostawali w dupe od nubcharow |
Do Mieczy Polska
Jestem Yoshi'san mam 80 lv sorca , morze to nie jest jakis mega lefel ale mysle rze jak polacy sie zjednoczom to morze z tego coś wyniknonć. (Bije po 240 z czarnej kropki suden ded ;) a z tych czarnych hmór to nie wiem bo nie ma paka ;(mama nie kupiła pod hoinke X( Ale urodzinki sie zblizajom wiec morze bendzie :cup: )
Tak wiec chce wzniesc goracy apel do polakuf RATUJCIE SAFIRE!! Wiem, rze morze być cienszko , wiem ale pszez kref i łzy dojdziemy fkoncu do WOLNOSCI I POKOJU A PSZEDEWSZYSTKIM SPRAWIEDLIWOSCI:cup: BUK CHONOR OJCZYZNA! Przypomnijcie sobie, jusz ras kiedyś mielismy taki potop szfecki w 1655. Ale po dłógiej walce udało nam sie odeprzszeć naszego fspulnego wroga!! A co do Vilshiona i Raid Avatara to dotarlem do zrudeł chistorycznych kture muwiom wyraznie rze matki ich matek od strony stryja jednak SOM POLAKAMI 8o8o8o i majom gdzies w serduszku napewno milosc do narodu !! Goronco jedocze sie z Krychek bo widze rze ma odwage rzeby stawic czolo szfedom !! POLACY DO BOJU W KUPIE SIŁA!!!! WSPÓLNIE WROGA POKONAMY , POTOP SZFECKI ZATSZYMAMY!!!! |
Yoshi, dlaczego nie grasz? ;\
|
Cytuj:
|
no kurfa przez tyle wojen byłeś z nimi a teraz bijom? :( załatw sobie kombeka u nobza :p
|
Obecnie dużo Masterplanowi nie zrobicie, pod nie tylko względem lvl'a, ale również doświadczenia. Większość polaków zaczęła grać od wakacji (mówię tu o newbie) dajmy na to przeglądam tibia.com i name: Wojti Palek (czy jakoś tak), big żal. Cóóż że wbił 60+ lvl?, jak tylko umie się podlizywać?.;. Byście mieli ogromne+++ szansę jeśli by się dołaczyła gildia Old Older of Banor?, to stawiam 70% że byście wygrali. Ale dalej nie poddawajmy się nie wszystko stracone?;. Zobaczcie na świat Lunarę jakoś się podniosła i odsząsneła z wojny Liche of Archi...,.
|
Wojti Palek, ubiłem go z kumplem bo kozaczył do niego ;d a OOoB nie dołączy sie do żadnej wojny ;;
Edit: kumpel mnie prosił, żebym to dodał, ten Wojti palek uhał się na black hp ;d jak go gonił 90~ ek i 80 rp i skończcie kurwa gdybać bo juz nie mogę na to patrzeć (czytając wasze wypowiedzi, mam ubaw po pachy), gdy widzę z jakim przejęciem piszecie te posty, jakbyście mieli się zesrać za przeproszeniem, tak jak i ja większość moich znajomych nie chcemy polaków(gromady newbie i noobów). Teraz chce powiedzieć, że z Tibii robi się coraz większe gówno, nie nie, nie myślcie sobie, że przez update'y, tylko przez was, przez wasze zachowanie, podejście do ludzi, zależy wam tylko na waszym lvlu, itemach, gdzie jest to przyjacielstwo? i skończcie beczeć dla mnie to tylko gra, dla was raczej nie i nie zaprzeczajcie. |
Cytuj:
|
@iks.de
Ten temat jest po to zeby gdybac na temat ratowania Saphiry ;;, ty masz dobrze, nikt cie nie bije itp. a niektorzy juz tak dobrze nie maja wiec chociarz moga sie wyzalic na forum. @axe123 Nie widze nic dziwnego w nicku Wojti Palek... zreszta to nie nick mowi o tym czy jestes noob czy nie ;; @razzmi Nie widze nic zlego w jego poscie. Jak juz moznaby przyczepic sie do twojego. Jak taki fajny jestes sam cos wymysl a jak nie to nie pisz w tym temacie. |
Cytuj:
Nic dodać , nic ująć ;;; Cytuj:
W 80% przypadków ludzie z nejmami typu WOJTEK PALEK, DUUIIID OF SAPHIRA , ZDZICHU KNIGHT albo MAREK CZARODZIEJ nalezą do szlachty noobstwa ;;;;; Cytuj:
|
i po tym zownowaniu, jeszcze dziękowali Nobzowi na forum, za to, że przestał ich atakować :) teraz już wiesz, że nawet OOoB nic nie zrobi? ;)
|
Saphiry, według mnie, nie da się już uratować :(, a szkoda. Gdyby takich nobzów nie było to może by się coś udało wychodować. Najlepszy swe jest Vilshion, bo zawsze przybiegnie do mnie z pomocą i protektuje mnie za darmo forever ;) (a miałem mu 30k zapłacić, ale zapomniał).
|
ahaaha ; DDDDDDdddddddd
wielcy forum fajterzy ; d smoki nie dali rady, dmzy tez nie, a wy chcecie jakas nub gildia stworzana z samych polaczkow zawojowac saphire, gl _/ |
przemawia przez ciebie zazdrosc kolego, imo maja spore szanse na wygrana:flaga_pl:
pokonamy fale :lucznik::lucznik::lucznik: |
@up
nie masz prawa glosu bo jestes bez nUg na forum na pewno wygraja >:) |
ei czesc ;//////////////////
@arc\ priv niepamietam kto ty ; < @for all kocham mame :dance: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:28. |