![]() |
Sucide Boys - Dark Purples Faster Turtles
Jak w nazwie tematu,nowa wojna wybuchla na Arcanii. Gildie Sucide Boys tworzy trzon bylego BoH z Lamusinim na czele,jednak znajduje sie w tej gildii takze paru bylch czlonkow Revangers m.in. Wovimus czy Eizix.Oto link do War Delcaration napisanego przez Lamu~ http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1782694. Temat powstal aby spolecznosc naszego "burned landu",nazywanego Arcania sie wypowiedziala na temat tej wojny.Jak na ta chwile DPFT w memberach ma miazdzaca przewage.Pomimo to SB (lol zbyt politczny skrot 0,0) zdobylo pierwsze fragi (Medivh Shady,Reylin i Dark Tholaris z SF) zazwyczaj gildia ktora wypowiada wojne zdobywa pierwsze fragi i tak bylo i tym razem.Sadze ze powody wypowiedzenia wojny przez SB sa szczytne,jednak nie sadze aby mieli szanse na zwyciestwo.Glupio ze doszlo do takiej sytuacji gdzie walcza byli sojusznicy z wojny przeciwko Beach. Czekam na wasze opinie na ten temat,zwlaszcza uczestnikow wojny.Zapewne z wielka ciekawoscia na wydarzenia z arcanii patrza Revengers'i .
|
To dobrze ,ze Lamusini chce walczyc za to jak potraktowano jego kolegow. Zdobyli 3 fragi zobaczymy co bedzie dalej i co zrobi gildia Rav~
|
do gazu z nimi B)
|
Damy rade... !! :]
Turtla do gazu najlepiej od razu ! |
i jak zwykle noby sie napinają ze wojna jest .. u straszne , co wojnę jest tak samo turtle padają na początku a potem wygrywają wojnę.
A reven~ może i dojdą ale nie wszyscy. Na open to oni raczej będą wychodzić tylko przed ss. |
Nie bój się medivh,wyjdę na opena z Wami.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jak juz bedziecie sciagac payment z achmeda to przypomnijcie mu o kasie ktora mi wisi bo skutecznie mnie ignoruje xd
|
Cytuj:
|
Sry double post :{
|
Mediv jedyne co DPFT ratuje od przegranej wojny ze jest Was duzo, duzo wiecej i znacznie wyzsze lvle ; p ale po tym co widzialem na filmiku co Aata prawie Lukiego zabil hahaha to SB maja szanse chociaz potrzebują jeszcze czlonkow ; )
Pozdrawiam. Hail Armuś ;) |
Lalala... I znowu wiecej kaski w banku lukiego^^
|
Cytuj:
|
a tobie notop przypadkiem internet nie zaczyny nawalac ?? wez lepiej zobacz czy lagow niemasz przypadkiem xD uhauhau xD
|
Lamus jak zwykle kieruje się honorem, a nie zdrowym rozsądkiem :S
next Teleport To Temple Guild |
Cytuj:
Zdrowy rozsądek tutaj rozumiem odejście wszystkich moich qmpli z servera za sprawą bezpodstawnych huntów. Moim obowiązkiem jest chronić kumpli,którzy byli ze mną w gildiach,pomagali mi,szli za mną na wojny.Teraz mieli kłopoty to niby miałem ich zostawić?. Druga rzecz,ruszyli Borotha bez najmniejszego powodu,a to mój rl. Wszelkie próby dogadania się z dpft,pełzły na niczym.Nie wiem jakim cudem można chronić ludzi typu Zin Alin,którzy wykorzystują to że doszli do wojny do dpft,wygralo dpft a Oni robią PA na wszystkich w okól i nie da się im w racjonalny sposób wyjaśnić aby się uspokoili.Takich ludzi trzeba tępić,nie wiem,leczenie kompleksów z rla? Co On osiągnął poza sharowanym 150lvlem,paroma deadami od swoich na wojnach,uciekaniem na sk warze,wyplacaniem jako jeden z pierwszych?. Śmieszne bo ja już odchodziłem z tibi,nie chciałem grać,ale los moich znajomych,których większosc znamz rla,nie jest mi obojetny,i jeśli tego wymaga ta sytuacja,pójdę za nimi.I będe starał się wywalczyć dla nich wolnośc. Hunt Achmeda Assassina-reason?bo zwrócił uwagę na to że Silver Flame nie byłoby takie pewne siebie gdyby nie to że Dpft za nimi stoi. payment:100k nie chciał zapłacić,więc dogadal się z Revengersami i zaczął robć massy. Theos Sunath-hunted raz za bicie jakiegoś noob chara dpft.hunted drugi raz,chyba za to ze zapłacił dpft?bo innego pomysłu nie mam. Belial Assassin-tu był niezły reason,bo ma outfit achmeda,jak samo nazwisko mówi "assassin" są rodziną tibijską,więc chyba ma prawo mieć taki sam outfit. Boroth flam-ciekawa sytuacja Saint Conqueror-j.w. Calis flam-nazwisko "flam" też niezły reason. I co?to jak miałem się dogadać z dpft?pisałem pare dni do Belisha na gadu żeby odhuncił Beliala.Dpft chciało wywołać wojnę i ja wywołało. Ja nie będe zgrywał hojraka,ja porpostu oczekuje odpowiedniego traktowania i szacunku,bo osiągnałem więcej niż większosc tych graczy co robi PA na całej arcani,tylko dlatego bo jest rlem lukiego albo bo udało mu się dojsc do dpft i wygrac wojnę. jak już powiedziałem życzę powodzenia. |
kupa smichu bedzie ;d
|
Polowa DPFT to przydupasy ktore kiedys siedzialy cicho i tylko lizaly dupe dla DPFT a teraz mysli ze zaszli daleko B)
w 100% poparcie dla Poll'a :] |
Cytuj:
Ale to akurat racja ze SF jest przepelniony idiotami ;/ I nie idzie sie z tego cieszyc! |
Cytuj:
Jedynie mi szkoda Kuby, że młody mu postaĆ spierdo**ł... Lamus ty sie opanuj przecież na borocie 4 ciśnie a na saint z 3? Troche dziwny jestes bo jak byles w dpft to robiles niezle pa na pohu i nie tylko... a teraz swiety? smieszne. |
to nie były fragi wywołujące war, tylko war dzień wcześniej wywołało dpft próbując ubić Saint Conquerora, tyle że bez szumu na forum, jak to określili, nie chciało im się czekać na nasz ruch więc wzięli sprawy w swoje ręce. zorganizowali mini massloga przed ssem i puścili reylin jako przynętę, cóż, nie udało się i teraz się wykręcają, że to nic takiego nabić fragi przed war declaration. (nienawidzę ludzi typu medivh, którzy przybiegają i nas leją, wyzywają i się wywyższają, a potem s*******ają lub padają przy pierwszej lepszej okazji, dno tzw.)
Lamu i Achmed mają konkretne powody, aby pouprzykrzać życie DPFT, więc my jako ex-Revengersi im pomożemy. @do kyetana itp mam nadzieję, że dorosłeś trochę i zachowasz honor w tej wojnie. ;D ups, pospieszyłem sie troszkę.. no tak Kajtek, u Ciebie nie ma takiego słowa jak honor. ;) a co do sharowania to się nie wypowiadaj, bo bezsensu jest ta cała gadka. rozumiem, mógłbyś tak gadać, gdyby w dpft nikt nie sharował. ;> |
To kiedy bedzie Open Battle ? :>
|
Cytuj:
To PA na pohu jak kazdy chyba pamieta bylo odpowiedzia Lamusa co do poprzedniego update, ktore wprowadzilo wandy, rody... |
Cytuj:
Wiadomo, że sharing bedzie ty jesteś tego przykładem...(arcash,eizix, co teraz?) boże jak ja nienawidze ludzi takich jak ty wyzywających a co do czego s*******aj**ych do pz... Bo w ostatniej wojnie dużo nie pokazałeś :( Ja naprawde nie lubie obrazac ludzi ale jesli sami sie o to prosza to sie staje moim zamilowaniem. EDIT: Gdybyś ty chociaż w połowie był taki mocny na battle jak jesteś tutaj to rzeczywiście można byłoby powalczyĆ...bo jak na razie to tylko wyszczekany jesteś :/ |
Cytuj:
|
nie wyganiałem żadnych pali ani knightów.tylko sorców i druidów.
|
Myślę, że tu nie chodzi o to, że kiedyś Lamus wyganial profesje magiczne z POH-a..
Co do wojny.. Popieram Lamusa, on po prostu broni swoich kumpli.. Jak na razie to patrze, że DPFT ma tzw. "lepszy skład" .. mają większe szanse za wygraną. Myślę, że DPFT powinno się zastanowić dlaczego wszyscy chcą z nimi wojny ? No cóż.. HONOR TO HONOR, tylko lipa, że znów Wojna :confused: |
Krylek ban po trapie na venore boat ;p
By Ormo ;d |
Krylek to jednak jest debil...
Ormo own Venore again ! |
A kto mi moze powiedziec dlaczego pojawil se CM? i o co chodzilo
|
Pojawil sie bo ktos reportnal ze blokujemy statek i Krylka... ;) ale jak to GM - pojawia sie po godzinie a młody panicz Krylek sie zdenerwował i postanowił pójść za głosem serca i wyjebal exori w noobów. Dostal bana na miesiąc bo już raz go zbannowałem Rafamanem :P
Nie wiem dlaczego kiedyś gracze na levelach 100 + byli normalni a teraz takie scierwa sie pokazują, no przepraszam ale niedługo bede żądał odszkodowania za przebywanie na serwie z takimi imbecylami. |
JEDNO PYTANIE:
Notop, caly czas mieszkasz z rodzicami? xDDDD |
Dlaczego wszyscy chca z nimi wojny? Odpowiedz prosta bo nie podobaja sie im ich sposob panowania na serwerze , wiec mysla ze jak zdobeda wladze to beda lepsi od nich ,a to gó***o prawda ,I hasla typu Suc~~ boys fight for better arcania mijaja sie z celem, bo kazdy wie ze kto ma wladze na serwie ten robi co chce ,a jesli mu sie nie podoba to niech spierd**.
Btw. Mam nadzieje ze Sb nie bedzie siedziec w pz tak jak to robily gildie przez ostatnie 2 wojny :/ Ps. Open battle plxoooor :baby: |
up* opena predko nie bedzie z przyczyn personalnych SB imo.Tak za tydzien,dwa moze sb bedzie liczyc tyle memberow aby podjac walke.
|
up* to po co lama zaczynal wojny jesli nie mial ekipy? Pierw niech sobie skompletuje team a pozniej walczy pff, teraz niech wylaza cioty a nie bedurek kozak umi tylko biegac ale po depo :/
|
Skoro jesteś taki sprytny to może sam zwołaj ekipe ...
|
Cytuj:
|
boshe przyszliscie tu sie wyzywac czy pisac o wojnie bo narazie 90% postow to zenada
@Psyholis skancz juz,kazdy wiedzial ze neta niemialem 9mc teraz mam wiec bede walczyl jak wroce z wrocka(24 08.2007)wiec skancz robic z siebie cafuza.... @albert0 nie chodze do podstawowki jak ty... |
ttt dolaczylo do sb
p.s. ttt maja jeszcze kase na blessy? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19. |