![]() |
224 EK Owned na Novej
|
Well done xd
|
Ciekawe jak dal sie zlapac w takiego trapa:) dobra akcja
|
Yhmm szkoda go troche ;p
Btw. W ktorej gildii jest wiecej polakow ? I czy ktos z zainteresowanych nie wie czy Mastro Daro ma zamiar pomagac Undead'owi ? |
Yasminea zajebiscie wbil rs XDDDDDDDD
smiesznie by bylo gdyby padl i noby rozkradly by full seta ahauehaue , wiem ze jestem wredny |
Cytuj:
a teraz WY*******AJ |
Cytuj:
|
Arstenroin wyjdź.
own3d :D |
Cytuj:
|
nova Rox!!
Dlaczego?Bo gra tam najwięcej polaków ;] Ciesze się że wkońcu ktoś "Zauważył" ten serv. |
Jak ona zabila tego kolesia z drugiej strony ? :D Jakim cudem :D
W sumie mogla go uh'nac ale pewnie nawet uwagi nie zwrocila :D No coz, noobchar wypelnil swoje przeznaczenie :P A co do samego trapa - wbrew pozorom ciezko jest sie "nie dac trapnac" takiej liczbie przeciwnikow, choc raz mogl przesunac na gorze kolesia, wszedlby na drabinke a tam mogloby byc roznie :), ale co mnie dziwi ze nikt mu nie przyszedl z pomocą, tzn nie mowie o rl ale chociazby nooby z df, tamten co padl przez tą Yasminea'e (ten drugi) mogl wejsc na schodki i ropac, ale wtedy pewnie by spelnil szybciej przeznaczenie :D I nie piszcie ze nie wiecie jak sie mogl dac tak trapnac, bo 99,9% graczy by sie dalo trapnac, jak nie wiecej (:D), przy takiej duzej liczbie osob nawet na dobrych kompach spada liczba fps, czesto lag, tak wiec to co wydaje sie proste ogladajac filmik, moze byc nieco trudniejsze ;) |
Cytuj:
Ragnarok ma duzo przewage, prawie caly czas jest duza liczba osob zalogowanych, z Lifestream boja sie logowac , a jak juz sie zaloguja to Ragnarok robi snejka.Po za tym Undead to noob i podtwierdzil to tym trapem, jak mozna kupowac GS silki od Yasminea'y z przeciwnej gildi, i jeszcze przyplynac do ab, bo on tak chce.. pFF... |
Teraz po updacie to zabić takiego knighta to jak zabić eo n00b charami ; P
Filmik fajny xd |
Widac , ze majac tyle hp mozna pasc bez problemu :)
|
Ale sie super trzymał:o
Btw: Ta ekipa seromontisa by nie ubila. |
@Up
Hmm .. ta ekipa może nie .. ale zbiegło by się 2x tyle ludzi xdd |
zastanawia mnie jedna rzecz - undead slayer i miller podobno pochodzą z jednego miasta, a miller był w ekipie, ktora zabiła undeada. Stąd moje pytanie - czy miller dostanie teraz wpierdol w realu xD
Jeśli są tu jakieś osoby z miasta tych dwóch kolesi, answer pls |
Podoba mi się to wbicie rsa na noobku ahuehuaheua
@Up: Get a life. |
Z commenta Mastro wychodzi na to, że Mastro jest dobrym kumplem Undead'a i Millera. Skoro tak to Ci 2 raczej też chyba powinni co najmniej się lubić. Czyżby Miller zmienił front? Btw jak moje przypuszczenia są błędne poprawcie mnie.
|
@dejw
Gratz dla Ciebie jak się nap*******sz w rl za Tibię _/ Noob plz? |
Cytuj:
|
@Peres3201
Nie znasz iławskich realii xD |
Pwned ciekawe czy sie wkurzyl :D
|
haha ladnie padl :)
|
Jednym słowem nice :)
|
Cytuj:
|
Do tych co się zastanawiają czemu Miller bił Undeada i czy Miller dostanie wpierdol.
Po pierwsze, to Wy przekładacie Tibie na Rl ? o.O Zauważcie także, że Miller bardzo mało bił Undeada, może poprostu został zmuszony do atakowania...wbił tylko skulla i śmiał się, gdy Undead padł dla pokazania i już. P.S. Zauważyliście, że autor filmiku wbił rsa na jakimś ziomku ? xD Pozdrawiam :-) |
Ten filmik przejebany był... Czemu w ogóle oni wszyscy tylko na niego poszli? ;p
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@D'J
Bił go mało ? Wbił tylko skulla ? Jeżeli by tak było to chyba nie miał by fraga .. ? ._. |
Dla wszystkich idiotow ktorzy twierdza ze nie padlby...
Czy wy wiecie co to jest ventrilo?
czy wiecie ze na ventrilo jak robi sie sneaka na kogos to 1. wszyscy go atakuja i staraja sie trapnac 2. jest takie haslo "COMBO, COMBO!! One, Two, Three! i w tym momencie wszyscy sdkuja takze widac ze o wojnach malo wiecie :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
A to dobre ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:05. |