![]() |
WAR!!! No Fear vs Lets Rule Again
Jak wiemy drodzy polacy mamy nowa wojne tym razem sie zjednoczylismy 8o i razem z espańolamii walczymy przeciwko tyrani jaka niewatpliwie sa szwedzi xD.Moze kyre da sie jeszcze ocalic :dance:
Pozdro!!! |
Bedzie rzeznia xDDD :evul:
|
Cytuj:
|
@up
Pffffffffffffffffffffffffffffffffffffff to byl zart?xd |
Zobaczymy :p, pewne jest, że łatwo nie będzie :P
|
|
Eliseo Fusions, will be deleted at Oct 20 2007, 13:43:47 CEST
OPS |
Cytuj:
|
Ave Juve
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie jestem pewny, ale chyba trwa jakies battle na edron
|
Nie battle tylko SNEJK po którym padł zylius który expil na draggach na edron
|
|
Ja pierdole ale fuks XD
|
Jak na dzis dzien , to LRA moga robic sneaki codziennie i tak co co padli to odrobia , poki jest ich tak malo nie maja szans na wygranie wojny
ALEEEEE wszystko sie moze zmienic , pozyjemy zobaczymy. |
http://img505.imageshack.us/img505/2907/arystosxx7.jpg
a to combo pokazuje że mogą zdjąć nawet arystosa |
Udostępni ktoś filmik? :)
|
Moga ale jest ich zamalo zeby myslec o jakims Ob
|
ANAL!:swe:
|
Kurde prawie abo padł jeden strzał i leżałby ten ch*j jeba*y. A najbardziej mnie wkurza Denzor ta ciota jedna
|
Cytuj:
|
Kurwa pragne tego zeby abo padl jak malo kto chyba, no i denzora tego chuja jebanego tez trzeba sklepac :P Jakis OB i nie ma szwedkow xD
|
53 od zeria! niewidzicie tego? co on sdkowal swe? o.o przeciesz ci s*****ele to 1 wielki czit, w te ku.wy z ssa na hot trzeba je.ac z morta i na kombo bo maja bota na leczenie team membersow... >.< KU.WA! Je.any abo ;]
|
Spokojnie , przyjdzie czas i na niego :)
|
Jeszcze Tralla musi pasc xDD :evul:
|
I jeszcze tretti tego to nienawidze:P
|
Ja to bym najbardziej chciał żeby padł Patteh ;p
|
a ja bym chcial zebyscie pomogli polakom w wojnie i wyje*ali swe z serwa. i niech kazdy z nich padnie (swe) z 10 razy, to odrazu odechce sie im gry. pozdro, jak tego nie wykorzystacie to jestescie piczki, a i zeby nie bylo znow jakis zdrad jak to z reguly na kyrze bywa
@a ty gandamirku co ze szwedkami nie jestes? przeciez oni byli lepsi od palakow i wierniejsci...zmieniles zdanie? WTF? HEHE |
Cytuj:
|
Nie mozna tak od opuscic Dark Sajd Pała...
|
Cytuj:
haha własnie, dobre dobre :D |
Xolo bez gildi ja go czasem nie rozumiem....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Zenek powiedz morxowi zeby dal mi mojego chara i moge pomagac xd <taki maly joke >
|
Cytuj:
No nie za bardzo on był śmieszny -.- |
nieraz z lekka zaluje ze sprzedalem awera a pasy do jeyona zgubilem popekowal bym se :<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[CHAR]Imgath[/CHAR] pwned B)
|
Valerious De'Vegaz owned tez ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:42. |