![]() |
The Fake Maker by Besn [New Version]
|
omg ale fajne, ten besn to jakis skromny geniusz ;-)) hrhr
|
dobr...moze kiedys bede taki mial jak sobie zrobilem :P
|
bardzo fajnie jest tak sie pobawic BARDZO mądry czlowiek musial to wymyslec :)
|
zacne, zacne;) Besn wielkie grat :)
|
To jest fajne!! Kiedyś się tym bawiłem i zapomniałem linku, a teraz moge się tym z powrotem bawić :D
|
NIezy bardzo dobry
jeden najlepszy Dobre zawsze jest mozliwosc na dobry podis a najlepsze jak ktos nie umie robic fake'i to moze skorzystac z tej strony. |
Mam Pytanko!
jak sie robi te fake'y ale takie z demonami itp.... plz powiedz mi ktos :) gg 2654426 mozna pisac :) i jak wklejic jako podpis ten moj eq co se zrobilem :) :) dzieki z gory :]
|
HEHEH, a widzieliście co się dzieje jak się kilka, przytrzymuje i przesówa w różnych miejscach8o8o8o??
|
Cytuj:
fajne rzeczy sie pojawiają ;) magic knight armor goldemon helmet 8o a wes taki wklej do screena i potem sie polap :P |
za bug abuse jest ban na strone -.-
;-) |
BArdzo cool
MNie się tam podoba :) całkiem seksi programik 8o no :D mam sprzęt jaki mi śsię śnil B)
|
projetk co prawda jest retired, ale jak chcecie to mowcie jakie itemy koneicznie dodac bo tamten stan jest sprzed wszelkich wiekszych updatow, to jak sie nazbiera tych pomyslow to wrzuce ;-)
|
Robiłem podobne fake'i w paincie i efekt był prawie taki sam :tongue: , ale tutaj tylko klikam i juz mam, a w paincie... Ile trzeba bylo sie natrudzic
Gratz dla Besna !!! |
:( Mi nie działa stronka z fake makerem. Ja chcem fake ;) .
|
Cytuj:
ale Potwierdzam masz prawo sie chwalic ale bez przesady i skromny o sobie muwi :P |
I'm Expray and Wikigu
hej wam lubie tibie lae ostrzegam nie grajcie za duzo bo moze sie wam znudzic!! :) :D
|
Nawet fajne tylko szkoda ze niemozna tak w grze ;(
mozna sie fajnie pobawic 8o 8o 8o 8o 8o |
bardzo przydatne w robieniu stronki :D wielkie ! thx ! :D :D :D B) B) B) :] :] :] :evul: :evul: :evul:
|
xD
...temat mi się powalił
|
niezly ten fake marker besn sie zna na fake
|
Fajna strona.Czy ktoś *** to ja
|
Fajna strona.Czy ktoś wie jak się filmiki robi bo niewiem ;(
|
Besn, zmien wyglad DSM Crus Helmeta, Dwarven Shielda i paru innych rzecyz nei wiem co tam sie zmienilo. Aha Crown Helmet jest krzywo. Za bardzo w dol i w lewo :] popraw to plx
Ogolnie BIg Gratz and Thx for U geniuszu :] |
ten fake maker jest super!!! szczegolnie podoba mi sie to przewijanie przedmiotow :P
@off topic: zna ktos jakas stronke na ktorej znajde jakis fake maker ktory dziala podobnie jak paint lae ma swoja baze itemow? (np. potworki ) plx i z gory dzienx |
Fake maker jest exstra!!!!!! Wielkie gratz dla besna.
Plz podajcie jakas stronke mniej wiecej taka ja ten fake maker tylko zeby byle jeszcze potwory i przedmioty z gory thx |
C:\Program Files\Accessories\mspaint***** (weź to skopjuj do przeglądarki ...)
A potworki se skopjuj z tibia.spr... IDŹ SIE KURDE NAUCZ CZEGOŚ SAM !!! BO CI DUPY W PRZYSZŁOŚCI PODCIERAĆ NIE BĘDĄ! |
A mi sie ta strona nie chce sie otworzyć -.-' robi sie biały ekran i nic... plz help
|
????????????
Tym programem można robić ino ekwipunek czy cały obrazek ?????
A poza tym jak sie to obsługuje? |
:d:d:d:d:d
:D a ja mam magic long sworda w 1 rece :D8o8o8o8o8o8o8o8o
] Super Fake :D:D:D |
Niezły programik :)
|
wielkie gratki,bardzo ciekawy pomysł i wykonanie również
|
???
Lepszej żeczy nie widziałem :]
|
Fajny dla kogoś...
Kto potrafi się tym obsługiwać, bo dla on jest za bardzo skomplikowany chociarz wygląda na bardzo banalny...
Nie potrfie nic tam wstawic. Jedyne co mi się udało to przewinąć pare hełmów i statystyk(Życie i Mana).... Jakby ktoś był tak łaskawy i mi to wytłumaczył to bardzo prosze....:D My polish is verry good... mushe;p |
Gz, kiedy byłem kiedyś "gościem" to bardzo mi sięspodobał. Zaje.bisty i gratki dla besna B)
|
Ostatnio próbowałem robić różne sety na tym programie, wymyślałem nowe kombinacje itp., w rezultacie wychodziły ciekawe konstrukcje equ.
|
WoW
:cup: To jest tak zajefajne ze mogo powiedziec tylko WoW! :cup:
p.s. szkoda ze ja tak nie umiem ;( |
wspaniale fejki :)
|
poprawki
ogolnie jest spoko, ale PRZEDE WSZYSTKIM popraw Dragon Scale legs i DSM, DSL w szegolnosci kijwo wygladaja, po za tym spoko
P.S Hiberna RLZ OgnistyPaladyn 23lvl Pal !! |
Wspaniałe odświerzenie :P
21-03-2005, 18:31 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:11. |