Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   3 czesci parodii tibii by pardzioch30001 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144945)

pardzioch30001 22-08-2007 16:32

3 czesci parodii tibii by pardzioch30001

zapraszam serdecznie ;)

Część 1: Tibia Rat Quest
http://www.youtube.com/watch?v=216QIN1wdoE

Część 2: Tibia Orshaabal Hunt & 25 UH Quest
http://www.youtube.com/watch?v=EBRYktREtPA

Część 3: Tibia Idiotic Qust & War Carlin-Thais
http://www.youtube.com/watch?v=c_860nk9m7Y

serdecznie zapraszam! warto! plx komentujcie! :cup: naszym zdaniem 3 czesc najlepsza ;)

edit1: thx for all comments! zastanawiamy sie nad kolejnymi czesciami :D aha i to moze was rozsmieszyc: Jedrek Bravo Royal Druid nigdy nie gral w Tibie :D
edit2: @Hestoran 16:50- nie moglem. konto utworzylem po 14 sierpnia, bo mialem haka ;( mam tylko nadzieję, że chociaż tu się wypromujemy i zatrudni nas TVP1:D
edit3: DO ALL DEBILI KTORZY MYSLA ZE MAMY PO 5 LAT! 13, 14, 15 I 17 TO NASZE WIEKI! I NIE POPIEPRZYLO NAM SIE WE LBACH. NAKRECILISMY TE FILMY ZEBY POKAZAC JAKA TA GRA JEST DEBILNA! WIEC JESLI MASZ PISAC COS O TYM, TO LEPIEJ IDZ GRAC, MANIAKU

Hestoran 22-08-2007 16:45

Super... podoba mi sie, naprawde fajne :)
To nie ironia.

Misti 22-08-2007 16:49

Zaaalosne.

Kyrfal 22-08-2007 16:49

myslalem ze kolejne dno ale
UBHUASHAUHEUHATO JEST SWIETNE XD

Hestoran 22-08-2007 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misti (Post 1616867)
Zaaalosne.

Film jest dobrze wykonany wiec nie widze nic zalosnego.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kyrfal (Post 1616870)
myslalem ze kolejne dno ale
UBHUASHAUHEUHATO JEST SWIETNE XD

W 100% popieram.

@autor

Mogles oddac to na konkurs ^^

Misti 22-08-2007 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hestoran (Post 1616874)
Film jest dobrze wykonany wiec nie widze nic zalosnego.

O film sie nie czepiam, ale przeciez to jest imo zalosne. Jakies dzieci biegaja po lace i bija sie z vampirami etc. i krzycza uh sd uh sd manas. Btw. 10 druid zabil bk, ostro xd

Hestoran 22-08-2007 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misti (Post 1616876)
O film sie nie czepiam, ale przeciez to jest imo zalosne. Jakies dzieci biegaja po lace i bija sie z vampirami etc. i krzycza uh sd uh sd manas. Btw. 10 druid zabil bk, ostro xd

Albo jak w filmie "Tibia Idiotic Quest & War Carlin-Thais" walnal spam UE xDDD
Palek nie miale szans :(

Kyrfal 22-08-2007 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misti (Post 1616876)

i wlasne to jest w tym smieszne btw najlepszy jest kolega udajacy orsha :D posluchajcie sobie jego odglosow xD a btw.
xxx: JAKI LOOT?
XXX: TO
xxx: co to jest ?!
yyy: GUWNO XD (i ort :P)
XXX: AAAAAA!

Xc!

Kup.Se.Musk 22-08-2007 17:56

Hmm...
Z pewnością macie ode mnie ogromnego plusa, za wykonanie(nie jest to pierwsze lepsze gówno), w dodatku wolicie coś zmontować, a nie siedzieć całymi dniami przed Tibią. Mnie szczerze film nie rozbawił, ponieważ nie bawi mnie już takie coś. Jedyne przy czym się uśmiechnąłem to "Czekajcie chłopaki mam laga". Dialogi z pewnością są na poziomie 11 lat+, ale liczy się także chęć i wykonanie. Pozdrawiam

Glon Elriel 22-08-2007 18:47

pojebane =x
zresztą jak połowa społeczeństwa w Tibi....

Rexibol 22-08-2007 19:08

zal oneoneo!11!O1N1one

Aruna 22-08-2007 19:29

Część 1: Tibia Rat Quest

Hmm idzie 4 lvl i kilka wiekszych 18 itp typ biję bka i go ubija o0 1 manas 5 sd

Żałosne...

Upierz 22-08-2007 19:51

Hahahahaha.

Master-Sarevok 22-08-2007 21:18

Nie jest zle, ale tak troche wstyd by mnie bylo biegac po lace wolajac "esdeeeeeeek, uham sie, exevo gran mas vis, o patrzcie final room".. XD

Gelt 22-08-2007 22:09

To jest... Żałosne... Nie wiem czy miało być śmieszne czy coś... Nie było. Zresztą, filmy ukazują w jakim wieku są gracze... I nie trudno się dziwić, że coraz więcej normalnych osób rezygnuje z tej gry.

Saviour 22-08-2007 22:11

Takie głupie że aż śmieszne :P Tylko trochę mało orginalne, w każdym filmie pojawiał się boss wampirów (dzieciak z maska vampira i w czarnej bluzie z kapturem) i koleś w czerwonym dresie jako demon jakiś :D

pardzioch30001 22-08-2007 23:11

@up
Sorry wielkie panie ,,wszystko-wiem" ale gramy od 2 lat na roznych servach i kontach, titanii, furorze, antice, morganie, uniterze zdarzylo sie nawet na apo. a propos gp: jak ty mówisz? ,,zlotowalem 465 gold coins"?

Bolec19J20 22-08-2007 23:19

Hah

@up
A tak w ogole to ile ty masz lat ze grasz w tibie 2 lata ;o? Czyzbys zaczal w nia grac w przedszkolu :D8o

Kyrfal 22-08-2007 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolec19J20 (Post 1617668)
@up
A tak w ogole to ile ty masz lat ze grasz w tibie 2 lata ;o? Czyzbys zaczal w nia grac w przedszkolu :D8o

przepraszam bardzo ale szlag mnie trafia

WSZYSCY! ABSOLUTNIE WSZYSCY w tym temacie wypowiadajacy sie negatywnie gówno robia i na*******aja w te kraty i nie potrafia wykazac zadnej kreatywnosci tylko krytyke jakby mieli prawo do krytykowania pomiedzy wycieraniem dupy z gówna przy kolejnych deadach
no comment

pardzioch30001 22-08-2007 23:28

Bolec. Nakrec podobny film i sprawdzimy czyj bedzie lepszy.
Mam 14 lat. cos nie pasi? bony ty myslisz ze tylko licealisci graja w tibie a grasz pewnie 23 godziny na dobe i odwalilo ci mozg. ja sie juz nie kloce bo mnie wkurzaja tacy ludzie: innych krytykuja a sami dupy nie wystawia.
mam nadzieje ze to koniec klotni. nie chce nowych wrogow.
@up
dzieki. nareszcie ktos docenia nasza prace xD

Bolec19J20 22-08-2007 23:29

Przepraszam mistrze :/

pardzioch30001 22-08-2007 23:32

ja tez przepraszam. ponioslo mnie.
:)

Saviour 22-08-2007 23:45

Właśnie odkryłem która scena rozwala mnei najbardziej - jak ejden z was mówi, że "na trade <czytaj "trade"> napisali że jest wojna pomiędzy carlin a thais <czytaj "karlin a thais"> " :D

Mercioleksy 22-08-2007 23:59

Nic nie przebije:
Black Knight: Uga buga!

Dark Brozyn 23-08-2007 00:09

To jest tak żałosne że aż śmieszne.

Gelt 23-08-2007 00:22

Nie żebym ja chciał zdobywać nowych wrogów xP Ale to właśnie w większości przez graczy w wieku 12-14 ludzie maja dość tej gry. Ja naprawdę pamiętam czasy kiedy Tibia nie była tak powszechnie znana. Sam miałem 14 latek wtedy, ale jakos potrafiłem nie grać ludziom na nerwach i nie krzyczałem: hunted! Noob! tfoja stara roibla mi laske! itp. -.-"

Co do filmu już mówiłem: taki typ humoru mi nie odpowiada.

Od razu mówię, ze w Tibię gram h na dobę. Hail update's :D

Gesior 23-08-2007 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pardzioch30001 (Post 1617707)
... Nakrec podobny film i sprawdzimy czyj bedzie lepszy...

Moze bym cos nakrecil albo pokazal cos co juz nagralem, ale kiedys jak dalem moj film to srednio sie podobal :p (humor na za wysokim poziomie [abstrakcyjny] jak na userow tego forum)
[topic]Te filmy sa kijowe[/topic], jak mialem 14 lat to filmy na wyzszym poziomie nagrywalem B) i nigdy nie bawilem sie z kolegami w RL w "tibie". Widac teraz jakies zacofanie/zdziecinnienie postepuje, 14 lat i RL od gry nie odrozniaja :> (jak ja gralem to mialem 13-17 lat, zeby nie bylo)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kyrlaf
...WSZYSCY w tym temacie wypowiadajacy sie negatywnie gówno robia i na*******aja w te kraty i nie potrafia wykazac zadnej kreatywnosci tylko krytyke jakby mieli prawo do krytykowania...

Wszyscy? Skad wiesz co kto zrobil i robi? Ja np. napisalem kurs Sony Vegas 7.0, zrobilem pare stronek (nie dokonczonych) i teraz pracuje nad swoim OTSem. Nie mozna raczej powiedziec, ze jestem nie kreatywny ;)
Kazdy ma prawo krytykowac. Po co innego wystawiac link do filmu na forum jak nie po to, zeby posluchac co jest nie tak i poprawic wlasny film. Teraz juz autor wie co sie ludzia nie podobalo i wie jak zrobic lepszy film. Moze nastepny nagra w Tibii, a nie RL. Tak jest łatwiej i duzo lepsze oceny mozna dostac jak ma sie dobry pomysl i potrafi go zrealizowac.

Kyrfal 23-08-2007 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gesior (Post 1617853)
Wszyscy? Skad wiesz co kto zrobil i robi? Ja np. napisalem kurs Sony Vegas 7.0, zrobilem pare stronek (nie dokonczonych) i teraz pracuje nad swoim OTSem. Nie mozna raczej powiedziec, ze jestem nie kreatywny ;)
Kazdy ma prawo krytykowac. Po co innego wystawiac link do filmu na forum jak nie po to, zeby posluchac co jest nie tak i poprawic wlasny film. Teraz juz autor wie co sie ludzia nie podobalo i wie jak zrobic lepszy film. Moze nastepny nagra w Tibii, a nie RL. Tak jest łatwiej i duzo lepsze oceny mozna dostac jak ma sie dobry pomysl i potrafi go zrealizowac.

nie czytalem twojej krytyki ale mialem na mysli tekstu typu "rzal.peel" albo "zal, n/c noob", jezeli twoja byla na takim poziomie to przyjmij te slowa a jesli nie to nie czuj sie urazony :)

Slovik 23-08-2007 00:40

Szajs żałosne nikt widze nie zna fabuly tibii food z mumi ? Żalosny film

Gelt 23-08-2007 00:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1617869)
Szajs żałosne nikt widze nie zna fabuly tibii food z mumi ? Żalosny film

rotfl

Gesior, zapodaj jeszcze raz film. Albo na pw ewentualnie :P

Ok'rzes 23-08-2007 01:07

Fakt żal.pl... ale nawet śmiechowe
xxx

Kogutt 23-08-2007 01:17

To już przynajmniej wiem jak wygląda klasyczne dziecko neo :)

Dark Sven 23-08-2007 01:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ok'rzes (Post 1617915)
Fakt żal.pl... ale nawet śmiechowe
xxx

Rotfl...

Filmiki... no cóż, ładnie zmontowane, nie nagrywane jakomś śmieszną komórką, ale co tu dużo mówić... nie śmieszne.
Do diabolic team troche wam brakuje ale...

Marek Tibioman 23-08-2007 01:58

Obejrzalem wszystkie 3 czesci i powiem tyle: dzieci neo! Ale macie po 10-12 lat wiec moze was to bawi. Taki wysilek w montaz filmu, przebrania, bronie i wszystko po to zeby wrzucic to tu na tibia.pl i pokazac ludziom jak wam tibia w glowach poprzewracala? LoL. w sumie w ogole mnie to nie rozsmieszylo, jedyna smieszna rzecz to to jak koles mial laga:p

Zhukova 23-08-2007 02:17

To nie było śmieszne...raczej żenada
po drugie: z utevo luxa duzo nikomu nic nie zrobisz
po trzecie: nauczcie sie troche angielskiego bo wasz jest naprawde kiepski
po czwarte: GET SOME LIFE !!

pardzioch30001 23-08-2007 08:39

UWAGA! UWAGA! wiadomosc porzadana: ja mam 14 lat, drugi kolega 15, najmniejszy 13, a najstarszy 17. i my jestesmy ,,dzieci?" no przestancie pieprzyc wy myslicie ze tylko licealisci graja w tibie?
@Zhukova
sorry wielkie, ale zauwazylismy jak 8 lvl walil potwora z utevo lux. gramy w tibie od 2 lat i wiemy co to jest. swiatlo.
@Gelt
,,Co do filmu juz mówiłem: taki typ humoru mi nie odpowiada" tak? to po jasna cholere jeszcze tu jestes?
@Gesior
co racja to racja krytyka jest dobra. wkurzylem sie na ludzi ktorzy pisali zalosne po raz 10
@Slovik
baranie niedorobiony gramy w tibie od 2 lat
@Kogutt
,,To już przynajmniej wiem jak wyglada dziecko neo" o ile sie orientuje, to ja i moi 3 koledzy z filmu maja multimedie bucu
@DARK SVEN
film byl nagrywany aparatem cyfrowym
@Marek Tibioman
jestes porabany. PISZESZ ZE NAM TIBIA ZAWROCILA W GLOWACH, A LOOKNIJ NA SWOJ NICK. CZLOWIEKU! NAKRECILISMY TEN FILM, ZEBY POKAZAC LUDZIOM, JAKA TA GRA JEST POWALONA! CO ONI ROBIA?! ,,SD, SD, UHAM SIE" O TO CHODZILO. A NAM NIE ZAWROCILA. NA NASTEPNY RAZ POMYSL CIOLKU ZANIM COS NAPISZESZ. AHA. JESLI KTOS COS JESZCZE NAPISZE O NAS, NIE WIEDZAC NIC O NAS (maja neostrade, gra od przedszkola, zawrocila) TO NIE RADZE BYC ONLINE.
Milego ogladania :)

Kogutt 23-08-2007 12:00

@up
Jeśli ktoś z tych ludzi na filmie ma 17 lat, to sorry, ale chyba szybko skończył rozwój fizyczny :P
btw. dziecko neo to nie dzieciak, który ma neostrade, tylko dzieciak, który ma internet i nie wie jak z niego mądrze korzystać...
Trochę krytyki na temat tego nędznego filmiku i już jesteś wielce oburzony, wszystkich obrażasz ;) Moja ocena filmiku: -1/10
Skoro to udostępniłeś to pogódź się z tym, że krytyki będzie dużo, więc nie musisz od razu się bulwersować. Możesz po prostu po cichu wyjść i zamknąć drzwi.
A tak jeszcze się odniosę do tego co powiedziałeś o użytkowniku Marek Tibioman.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pardzioch30001 (Post 1618082)
NAKRECILISMY TEN FILM, ZEBY POKAZAC LUDZIOM, JAKA TA GRA JEST POWALONA!

Być może on zrobił taki nick żeby pokazać "jaka ta gra jest powalona" ?

Ale jedno jest pewne: film jest żenujący, nieśmieszny.

PS
I nie obrażaj więcej ludzi jak usłyszysz trochę prawdy...

Gelt 23-08-2007 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pardzioch30001 (Post 1618082)
@Gelt
,,Co do filmu juz mówiłem: taki typ humoru mi nie odpowiada" tak? to po jasna cholere jeszcze tu jestes?

To jest forum, a forum służy do wypowiadania się chyba prawda? A ja mówie, ze film jest żenujący i nie zmienię zdania. Wykonanie dobre, to prawda, ale sama treść... Zresztą, po co cały czas te "cholera"? Naucz sie z tego przekleństwa korzystać bo nie rozumiem o co chodzi w tym: to po jasna cholere jeszcze tu jestes?

Nie powinno być jaką?:D

pardzioch30001 23-08-2007 13:29

k kogut wkurzyles mnie bo wiem jak korzystac z neta. aha... nie sadze zeby tibioman zrobil to specjalnie ale... aha ten najwyzszy ma 17 lat. a ty ile? aha gelt: napisales juz ze ci nie pasi to po co spamujesz. niech kazdy sie wypowie raz i starczy. ja uwaznie czytam. i nie czepiam sie krytyki. chce ja wykorzystac, ale nie mowcie nic o autorach jesli ich nie znacie ok?:p

aha to jest parodia wiec dlaczego kazdy pisze: ja sie nie bawilem w tibie... aha tibioman troche powagi 10-12 lat piszesz a polowa z aktorow jest od ciebie starsza wiec sie zastanow nastepnym razem jak cos pisze. i wytrzyj okulary.

Mazur199 23-08-2007 14:03

zal totalny,niedługo szkoła wiec szykuj nozyczki i papier kolorowy

btw dzieckiem neo moze byc kazdy niezależnie od wieku

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26.