![]() |
Drag solo by...
Witam!
Więc pewnego deszczowego poranka... Nie no, wpadłem na genialny pomysł, że spróbuję pokonać Smoka na 16 lvl z Wand of Vortex! Sam nie dam rady, dlatego zwracam się do was drodzy forumicze(forumiczowie czy jak?) czy ktoś byłby chętny zbloczyć mi tego Smoka? Wiem, że to się liczy z wielkim Waste, ale na prawdę chciałbym to zobaczyć w Tibii na prawdę(bo widziałem juz filmik, ale to był 55 ms) Z moich obliczeń wynika, że: Średnie obrażenia z Różdżki: 13 HP Smoka: 1000 Różdżka uderza co 2 sekundy, więc 1000:13 =77 - tyle razy musiałbym uderzyć 77*2= 154 - tyle potrwa uderzanie Smoka, bez leczenia czyli jakieś 2 minuty + Leczenie, więc sądzę, że potrwa to jakieś 4 minuty PAMIĘTAJCIE: JEST WASTE, JEST ZABAWA! xD EDIT: Ale ja ciamajda jestem: Świat: Calmera Miasto: Thais Nick: Shundy |
Cytuj:
|
odrazu daruj sobie drag cie na hita bierze
|
@UP:
He he, pamiętaj, że mam magic shield i to trochę podwyższa moje szanse na przeżycie xD |
Dasz rade i solo, weź ze 2 energy ringi, duuużo mf i z bp hmm i wal vortex+ hmm i nie zapominaj używaniu manasów:) przy odrobinie szczęście Ci się uda. gl
forumowicze |
Skoro sie juz tak nudzisz w te deszczowe dni to lepiej idz zsoluj DSa tym wandem ... wez lmm xDDD
|
Cytuj:
|
O ile znajdę blokera xD
No kurde, jak zginę loot wasz xD |
Cytuj:
|
Zaszła zmiana, mam już 18 lvl :)
|
Jedz dalej z tym lvlem to wreszcie kogos znajdziesz (jak bedziesz mial 25lvl :P)
|
Cytuj:
|
Już 20 lvl
@UP: Mi kurwa nie chodzi o to żeby zsolowac, tylko o to żeby zajebać z samej Wand of Vortex |
No to nie czekaj, kup pare bp mf i idź sam nie czekaj na kogoś
|
łatwo paść możesz;)
|
uzaleznione od tibia glaby on chce tylko dla zabawy zabic do z WoV!!
mysle ze sie uda |
Czy jeden jedyny pan z góry mnie rozumie??
No prosze!! Ja w sumie nie znam miejscowki z respem 1 draga |
Jeden Drag respi się gdzieś niedaleko Kazzo, jakoś na wschód, ale dokładnie nie wiem gdzie:)
|
22:25 You advanced from Level 20 to Level 21.
Wiec panowie, nie umre tak szybko!!! |
Mogę Ci powiedzieć że jeden drag jest na północ od Thais.
Powodzenia w zabijaniu draga. |
2 dobre wiadomości:
-wbiłem 22 lvl -znalazłem blokera 73 lvl(Gertian) posiada exetę res więc nie powinno być większych problemów @EDIT: Więc już umówione: pójdziemy jak wbije 23 lvl(żebym miał e beam na wszelki wypadek) na resp niedaleko thais |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19. |