![]() |
Jak czesto robisz sobie nocki??
Proste pytanie. Jak czesto robicie sobie nocke przy kompie??
|
Ja robie jak mogę, czyli mniej więcej 1-4 razy w miesiącu.
|
tzn tak w wakacje róznie...przeważnie chodzę spać 4-5-6 a potem wstaje koło 12-stej, no chyba że była jakaś impra, wtedy przeważnie gnije więcej. Gdy jest Sql przeważnie chodzę tak żeby się wyspać.
|
Dla mnie to zwykłe marnowanie czasu i zdrowia, tylko po to by nabić lvl, mlvl lub skilla. Wolę się wyspać
|
Yyy... nocki? że całą noc? nigdy. Co najwyżej posiedzę do 3ciej max i kładę się.
|
Nocki to mozna sobie robic w pracy, tiba praca nie jest, wiec nocka z nia to glupota. Przeciez chodzi o zabawe, a nie zarywanie nocki zeby zrobic wieksze skille, lvl itp.
|
nigdy...
szkoda zdrowia |
Cytuj:
Cytuj:
|
Jeszcze nigdy. Wytrzymuje najwyżej do 1, potem mi się nie chce.
|
Cytuj:
(05:22:56) (+Rybzor) Gallar |
Nigdy, nie mam siły siedzieć przy kompie przez dzień i jeszcze w nocy.
|
Jak ja się w dzień nudzę to co niby miałbym robić w nocy? xDDD Po północy nikogo już na gadulcu nie ma i potem jest nudno.
|
Cytuj:
|
Nocki? Never!
Tibia 4fun. Nie zalezy mi na levelu, szkoda mi czasu w nocy sie........śpi ^^. |
Noc jest po to, żeby spać... max 1 w nocy.
|
tylko w swieta , urodziny, imieniny , sylwestra itp itd
|
Nocki? never... noc jest od spania... a dodam, że pójście spać o 3-4 również liczy się za spanie w nocy... i tyle...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down huntet |
Cytuj:
|
Nawet jak mam w planach zrobić tą nockę, to najpóźniej ok. 2 odpadam. Boli mnie dupa od siedzena przy kompie i oczy:>
Tak więc nie. |
Nigdy się nie wysilałem, aby osobiście siedzieć przy Tibii w nocy i robić skille czy runy. Od tego mamy boty ;)
IMO marnowanie czasu. Po nocce musisz się wyspać (w ciągu dnia), a ja wolę to wykorzystać na wypad z kumplami czy coś w tym rodzaju. No i robota, łażenie z zaspaną mordą i pół-przytomny przez parę godzin... nie dla mnie. :) |
Kładę się wtedy kiedy zachce mi się spać, nigdy się jakoś specjalnie nie zmuszam do "nocki".
|
Ja nie odchodzę od komputera, bo wbijam kolejne levy w Tibji.
|
Co do niektorych ludzi up:
Czy w pytaniu wspomnialem cos o tibii?? Sama nazwa dzialu juz nam mowi, ze to nie jest zwiazane z tibia. |
Nigdy, max do 2 i zgon
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wszyscy wstają o 12. |
kiedys, gdy bylem mlody i mialem 13 lat, w wakacje codziennie gralem do 6 rano i spalem do 12-13.
teraz jestem szczesliwy jak uda mi sie nie zasnac przed 0:00 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czasem robie sobie nocki szczegolnie gdy znajde jakas fajna gierke przy, ktorej oczy sie ciesza. Nie racze wspominac dawnych czasow przy tibi gdzie nocki regularnie co 2 dni... ^^ No coz moze expienie bylo glupie, ale z kumplami moznabylo tygodniami grac. |
Jeżeli granie do 3-4 w nocy liczy się za nockę to tak,to prawie codziennie :P
Jakoś ciężko mi zasnąć,wiercę się i spać nie mogę.To włączam kompa i gram w WH.40k DoW,albo po necie buszuję :P A po tym jak położę się spać to zasnę w 5 sekund. |
Jeśli nocki panowie, to nie tylko przy Tibi, więc podczas wakacji chodze spać około 3-5, wstaje około 12-13, Jeśli jest buda ide spać przeważnie o 24:00. To raczej alles.
|
Kiedyś próbowałem nocki przy PESie ale, po 0:00 byłem tak zmęczony, że przegrywałem nawet na Normalnym poziome ;<
Ale czasem można sobie pograć SpellForce'a w nocy, o tak. |
Ze wszystkich dni wakacji jakieś 85 % to nocki
|
Nigdy. I uważam, że robienie nocek dla gry to już nie choroba i użależnienie a psychoza i choroba mózgu.
@2down No cóż ;) |
Baardzo rzadko. Kiedyś, jak grałem w GW mi się zdarzało, teraz najwyżej do drugiej siedze.
|
@2up
Czyli jestem popierdol...ny. :) @topic: Czasem tam zrobię, tak co tydzień dla zabawy. Ale wtedy bardziej z kumplami expię niż nastawiam się na jakieś pg. ;p |
mm.. Ja wolę się wysypiać i rano wstać obudzony niż całą noc nie spać i położyć się o 9 rano, a następnie spać do 16!
|
Nigdy, mimo iż spanie dla mnie to szkoda czasu to nie gram ani dla nałogu ani dla expa itd. Gram dla przyjemnosci ale tylko w dzień
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:15. |