![]() |
Wielki Konkurs Graficzny
Chcesz dostac sie do Most Talented Artists?
Chcesz zdobyc respekt i szacunek innych uzytkowników? Chcesz byc znany i kochany naszym forum? Oto masz niepowtarzalną okazję, aby zdobyc te trzy rzeczy i nie tylko! Na co więc czekasz? Weź udział w naszym Wielkim Konkursie organizowanym przez MTA. Stań sie jednym z nas! Zdobądź podziw całego forum i Wielkiego Wielbłąda. Stwórz niepowtarzalną, oryginalną, niesamowitą, powalającą, albo po prostu dobrą grafikę i wygraj nasz konkurs! REGULAMIN
NAGRODY
Link do tematu na forum MTA: http://www.fallenheroes.ovh.org/foru...hp?topic=120.0 A więc zaczynamy! You can paint! I ty możesz zostac artystą! @News Termin oddawania prac został przedłużony do 16 września. |
Hmm... ale w jakim sensie logo? Chodzi wam konkretniej o napis z lekkim tlem graficznym, czy o jakas prace nawiazujaca do tematu MTA? Z Twojego postu mozna wywnioskowac wszystko, zas z postu Kuraja na forum MTA wychodzi na to, ze bardziej chodzi o napis. "Praca ma przedstawiać logo MTA. Technika dowolna, ale tak, żebym mógł wstawić zamiast napisu na górze forum" Pragne zauwazyc, ze owy napis znajduje sie w dosc waskim pasku. Wiem, ze pewnie wielu wezmie mnie za glaba, ale serio nie rozumiem do konca o co chodzi ;)
|
Cytuj:
@up- Zdaje mi się ze to ma być coś wielkości m/w obrazka z twojego podpisu i przedstawiać litery MTA/cala nazwę, wpisane w jakąś grafikę albo same. Chyba. |
Kiedyś miałem od nich zaproszenie o ile dobrze pamiętam... fajny konkursik swoją drogą.
|
Ano, niech to będzie gdzieś wielkości sygnaturki. Aha i nie musi to być tylko ładnie wykonany napis, możecie też dać jakiś prosty symbol.
|
Hihihi postarajcie sie na najlepsi wkroczą w nasze progi i bedą smierdziec tak jak my ;(
|
Zapomniałem wstawić prostego symbolu ";[".
http://img338.imageshack.us/img338/7285/beztytuulb3.png Moja praca. |
Cytuj:
|
@LolnY
Jesli chcesz byc zabawny i trendy, to idz sobie spamowac w owion'ie. W tym temacie nie potrzeba ignorantow i idiotow. W sumie, powinni takim osobom dawac warny, albo jeszcze cos innego. @topic A ja mam zapytowywanie odnosnie kolorystyki. Czy ma ona byc bardziej kierowana pod kolory forum, czy moze jak nam sie chce (nawet czarno-biale)? Wystarczy zamiescic prace tutaj, czy rowniez wymagane jest umieszczenie pracy na forum MTA? No i poprawcie niektore punkty regulaminu, bo mimo wszystko rozmiary prac nie sa "dowolne". Moze inaczej - ustalcie jeden post konkursowy, bo Twoj i Kuraja dosc znacznie sie roznia. |
Cytuj:
|
Ja chce jeszcze tylko zaznaczyc, ze ten post jest zupelnie zle napisany. Nie wiem, czy owa range otrzymam na forum tibia.pl, MTA, czy na obu. Ogolnie po wnioskowaniu obu postow (tibia.pl i MTA) ciezko uzasadnic caloksztalt tego wszystkiego. Jak widzisz, ciagle ma sie ochote zadac jeszcze jakies pytanie odnosnie konkursu. Mogliscie to troszke lepiej przygotowac, zeby czlowiek nie musial glowkowac o co wam chodzi ;)
|
Rangę oczywiście na naszym forum, chociaż... myślę że dałoby się coś zrobić i tutaj. Nie krępujcie się zadawać pytań, chętnie odpowiem.
|
Cytuj:
Wiem, upierdliwy jestem. |
szczerze mowiac to ja mniej wiecej bym skumal o co chodzi ale przydalo by sie jakeis info wiecej (wymiary, format, co oznacza skrot MTA bo moze nie kazdy wie?? o.0 etc.) no i stanowczo skorygowanie wszystkich bledow z 1 postu...
rozumiem ze koniec wakacji przytlacza ale bez przesady =p to tak jakby oglosic konkus "zrobcie cos" a potem mozna narzekac "no fajnei fajnei ale mialem na mysli cos innego" =p pozatym jakbym byl nie zorientowany o co chodzi to po przeczytaniu "Chcesz byc znany i kochany naszym forum?" bym sobie dal spokuj.... a jak nie to po doczytaniu do konca nie wiedzialbym juz nawet gdzie mam plecy :P @up a widzisz kto zalozyl tu ten topic? swoja droga nie az tak bardzo upierdliwy -_- |
Dobra, będę gadał ze Sławkiem to dopilnuję żeby wszystko popoprawiał. Do tego czasu ewentualne zgłoszenia tutaj też będę brał pod uwagę.
|
wy jesteście podobno zajebiaszczymi grafikami i nie możecie sobie poradzić z logiem ^^? chyba, że to taki gest z waszej strony :D
|
@up
Wysil te swoje szare komoreczki i pomyśl troche. A najlepiej poczytaj o co tu chodzi... |
@ Vekegi bez kitu wysil troche swoje szare komorki....
dam Ci hinta jedno logo + kilka osob ktore by chcialo je zrobic i kazdy bedzie sie faworyzowal = ??? |
o nje yestescie przezayebisci :< kurcze co za gest z waszej strony :<
ale fakt faktem, moglibyście urządzić taki konkurs wśród członków MTA :] |
My nie musimy nic robic :baby: mamy swoich ludzi od tego :p
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PS Jak ktoś chce się czegoś dowiedzieć to może pisać na gg do mnie, do Kuraja lub do OnlyShadowa. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@ CO DO LOGA Tak jak chcecie, to może byc napis, ale równie dobrze to może byc jakiś symbol lub maskotka a nawet cos innego co wymyślicie. Byle by było oryginalne i zapadało w pamięc. Oczywiście można, a nawet wskazane jest łączenie tych trzech elementów (napis + maskotka, napis + symbol, a moze nawet wszystkie trzy;p) Za błędy sory, word mi nie chodzi a do tego klawiatura mi nie pisze niektorych polskich znakow. Ale jak matiiii wroci z miasta to pomoze mi to poprawic. |
Pff... Pff... Pff... Jakby nie można było zrobić jakiegoś preloadera do forum z tym obrazkiem i wtedy nadać mu przyzwoite rozmiary standardowej rozdzielczości okna przeglądarki... Jak sobie wyobrażacie logo MTA w innej formie niż pixelart? Albo odrobinka Photoshopa. Przypomina mi się komentarz do mojej starej galerii avatarków: "Avatary może robić każdy". Tak samo jest tutaj. Małe to i tak naprawdę niezbyt daje możliwości do popisu. Wyobraźcie sobie co by było, jakby ktoś chciał zrobić na konkurs np. szkic? A może trafi się ktoś pokroju Blacko? Pff... Pff... Pfff...
Pozdrowionka Nieczęsto tutaj bywająca Eileen Blue Rose |
Cytuj:
|
Ale macie problemy, macie zrobić grafikę jako symbol MTA. Szuakjcie dalej jakiś dzir w regulaminie to napewno na tym skorzystacie. n00bs
|
Coś nie wielką frekwencję mamy jeśli chodzi o uczestników konkursu, a nim mniej ludzi tym większe prawdopodobieństwo ze będziemy musieli głosować na byle co.
Może powinnismy konkurs zareklamować w podpisach ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wielbłąd chciał mnie przekonać, ale cóż... Trial Photoshop'a wygasł, a sam nie umiem zrobić loga w Paint'cie, więc nie wezmę udziału.
|
probelm triala photoshopa to nei jest problem? pozatym sa inne programy...
szczerze mowaic dosc przykry sposob wywyzszenia sie... serio dadza komus tutaj range i bedzie mial taki bajer pod nickiem? o.0 tez chce xD |
A Gimp, PSP, artgem, paint.net, pixel i cała reszta? Spróboj czegoś ;p
|
Graficiarski dział tibia.pl dotyka już dna palcami. Usuneli grupy, my się wynieśli i nie widze tu ostatnio nic godnego podziwu. Co to za problem zrobić te logo, trzaskacie tu do przesady tymi sygnaturami, usebarami i innym * a na konkursie widze hmm... 2 prace? :confused:
|
Dobra, konczyc z tym pesymizmem i brac się za prace. Bo na razie widzę 4 prace na średnim poziomie.
|
Boshe ... walnijcie sobie wielki napis MTA 3d np(w photoshopie posklejać kwałki) niech wszyscy członkowie wystawią swoje najlepsze prace potem wystarczy clipping mask skopjować guassiana walna perspective zrobić tym cień i vuala !
|
chlopcze to ma byc proste logo... myslisz zejestes fajny ze cos takeigo wymyslieles? takich pomyslow przewalilo sie miliony ale zrobienie konkursu jest ciekawsze. pozatym bysmy zaczeli sie sprzeczac kto z nas zrobi to lepiej i nicby nie wyszlo xD
|
to zrób kulke czarną napis biały mta zakręć go perspecitve i masz pauchan ; d
|
Kurde, nie rozumiesz, ze tu chodzi o rekrutację nowych członków, i reklame MTA, i inne takie, a nie o to, że nie umiemy sobie zrobic loga? Uwierz, umiemy.
|
Cytuj:
Cytuj:
PS I NIE pisz więcej "boSHe"... @down Nie kłam. ja tam raz czy dwa napisałem! =p |
Ratafi (czy jak ci tam wielbłądy na imie dały), wierz nam że w MTA od dawna nie ma już ludzi któży nie umieli by zrobić Loga (no chyba ze mowa o mnie <joke>), po usunięciu grupy z tibia.pl dokonała się samoistna selekcja, przez co teraz do grupy należą tylko najaktywniejsi i najlepsi (nie licząc mnie oczywiście, bo ja to jako maskotka). A skoro już jesteś taki mądry to możesz przystąpić do konkursu i pokazać że nie umiesz tylko gadać ale i zrobić coś na prawdę dobrego.
Osobiście pragnę was zaprosić do komentowania prac na naszym forum, bo prócz członków grupy i uczstników konkursu nikt sie chyba nie odzywa :P |
Moje umiejętności są ograniczone ^^ i najwyżej moge należeć do most tandeted artist ; d
bosHE btw. Według mnie wasza elitarna grupa artystów nic nie oferuje oprócz nazwy.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:17. |