![]() |
behe hunt 400k/h
|
rehosta dajcie
|
Expresowy exp, ale niestety waste...
|
@rehost
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30520 @topic mysle ze jakby założył shielda+full def..by miał znaczenie mniejsze waste....bo i tak tym mieczem ,prawie nic nie robil.. |
Kiepski Film :( Kiepski świat ;>
|
@up
Czego chcesz? Film dobry mi sie podobal :> @Topic Spory waste ale sporo expa ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro:D! |
Cytuj:
|
@Up
Oo, a czy ma znaczenie czy mam full def, bądź full atk? |
Exp super, waste też. Cóż... mógł sobie ice rapiera wsadzić w rączkę.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Spróbuj walnąć exori gran (zakładając że jesteś w swordzie) z jakiegoś cluba ;] Co to filmu xD Jest waste jest fun ;] |
Cytuj:
Też tak poexpie, kiedyś... ;) |
Cytuj:
|
Przedchwila wrocilem z behe w ten sam sposob bijac ja 50 bp mf druid 15 na sio loot po paru minutach war axe 2 behe clawy 13 fangow 19 asasinow gs i potem 10k w gp i plate armach tow handed wyslzo wiec nie koniecznie musi byc waste ja bilem z predkoscia 320k /h na 50bp mailem 290k exp
|
Cytuj:
|
po 32 dedach lvl 168 mlvl 23 do 9 skile 97 95 z sovem w reku bilem bez ringa
|
@up
Koles ja cie nie rozumiem :baby: |
filmik dobry nawet mu sier zwrucilo ;)
|
Cytuj:
|
wyjebany exp...
w weekend pg i wbijam ze 127 na 150 :dddddd btw.mam 750k expa/lv czyli mam lvl /2h wiec wydaje mi sie ze mozliwe to jest XD 8o8o8o8o8o8o8o Pozdro |
przed upem sorc mogl expic z taka predkoscia, teraz role sie obrocily,a inne profesje jak moge zdobywac z taka predkoscia exp , balansacja plx
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Właśnie tak @2down Ja to bym płakał @ktoś tam down Masz racje ale w małym stopniu od lvl'a |
@up
lol??????? |
Cytuj:
topic@ nice ale i tak sorc przed updatem wyciagal tam wiecej expa xDD |
lol, hity z exoir gran zaleza od skilli i troszeczke od mlvla...
noobs atk? wiec wale podobnie bardzo ak ten ek.. |
Cytuj:
|
Pamietam ***** lord slasha "Lord Slash Extreme"
filmik pokazujacy co zmienil update.. |
Film fajny, warty obejzenia, polecam.
Bylem raz na behe huncie jako mort maker... i behemoty przezucaly sie chyba 3-4x czesciej niz u was. |
Na tym świecie niedawno chyba wojna była, a Ewix byl po przeciwnej stronie....Pokój?:P
|
o, lol od kiedy ek tak expi ? :0
|
Cytuj:
|
Bardzo fajny filmik i nie sądzę, aby był waste ;D
Nawet niezły loot tylko mogłeś bić na full def ;) |
Niesamowite ; d
Film dobry nie wszyscy widzeli nie zaszkodzi odswiezyc -.- i to nie jest pk 15 sorcow tylko przyjemne expienie wiec nie wiem o co wam chodzi |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Poza tym że jest to wątek z września, ale chciałbym coś dodac, od kiedy tibicam pokazuje czy mamy full attack czy full def? Bo wydaje mi się że musiałby sie wypowiedziec autor filmu aby sie dowiedziec czy miał atk/def...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |