![]() |
Wilki czy Trolle na Pacc?
Na czym będę zdobywać więcej exp na godzinę - trolle czy wilki na pacc area? Zakładam, że jestem sam i resp jest szybki.
|
Zależy od skryptu...
|
Jakiś ty mądry. Nie używam bota tylko zamierzam poexpić ręcznie, takie dziwne? Chcę wiedzieć co bardziej mi się opłaca. 25 lvl, sword fighting: 20
|
Troli wiecej, wiecej gp daja :D, wolfy daja exp i mniej ich jest. Najczesciej wilki zajete sa w pierwszej kolejnosci, a trole pozniej zajmuja nastepni.
Skrypt w botcie ?? Hmm no nasz pseudo boter dal pokaz swej wiedzy i umiejetnosic zarazem, oni pisze skrypty by ktos/cos chodzilo i gralo za nich ... |
Czasami nie chce mi się pisać swoich własnych waypointów np. gdy jestem 1 raz w tym miejscu. Zawsze wole poznać teren na czyimś skrypcie, a potem pisząc swój naprawić błędy poprzednika.
|
Oczywiście Wilki jeżeli chcesz mieć expa,
a Trolle do kasy :P. @down ^^ :P |
@up
I tak trzymać :) |
- czyścimy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do tematu, najlepiej jest[oczywiscie zakładając ze pacc area jest wolna] zrobic rundkę na wolfy, pozniej na bugi i spidery, za ten czas wolfy powinny sie zrespic, i tak w kółko:) |
Oczywiście wolfy jeżeli chcesz wbić więcej expa.
Ale polecam Ci tak jak pan up: Zabić wolfy, potem bugi i spidery + możesz jeszcze szkielety i tak wkółko :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
potrzebujesz kasy orce
potrzebujesz expa wolfy potrzebujesz naprawde dużo kasy i szybko mino trolle zdecydowanie odradzam maly loot malo expa i dobrą obrone mają |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ty lepije sie ratami zajmij bo expic nei potrafisz na wilkach jeszcze ja jak poszedlem na 9 lvlu to az padlem
|
Cytuj:
@topic Najlepiej sam sprawdź gdzie ci się będzie lepiej expiło, gdzie będzie mniej ludzi. |
Idzcie sobie najlepiej na mino a mi zostawcie wolne raty i bugi. I zobaczymy kto więcej expa zrobi. Na 100% ja.
|
Trole - ich ilosc i przy okazji dodatkowy zysk w postaci Gp.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:11. |