![]() |
[Solera] 206 MS hacked!
Tak jak w tytule, film oczywiście nie mój.
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30724 |
Nono, sie hacker dorobił
|
Beszczelne gnidy... Takich to trzeba rozwalić odrazuX( Cholerne hieny...
|
nie wiem jak to odtworzyc robie pwsyzstko dobrze nagle klikam ok laduje sie i...... DEBUG
|
Słuchajcie... Możecie sobie wierzyć albo nie... A więc...
Filmik jest prowokacją. Nakręcił go użytkownik Lord of Tibia, a nie tak jak pisze on na filmiku, że niby z Owntibii. Taki użytkownik jak "Yeti" chyba jest na Owntibii.com, lecz on z tym filmem nie jest związany w 100%. Nie wiem kim jest ten koleś, który kręci ten film, ale na pewno nie jest on Yetim i nie jest z Owntibii... Mnie się wydaje, że ludzie z LoTa coś kąbinują... Ładny start, GZ dla nich. Wierzcie sobie w to co napisałem lub nie... |
Tak to własnie jest jak sobie jakis dzieciak neo kupi tego hacka i go 7 razy mniejszy level ojebuje (mowa o parcelu w ab) hahaha n/c
do yettiego osobiscie chcial bym Ci powiedziec: wypie*alaj do jungli bambusie banany prostowac :) |
odpwoeidzcie jak to zrobic zeby te debugi nie wyskakiwaly..
|
jakis noobas go wyrolował w ab haha , jak sie przyczaił xD
|
Rotfl, w ab mu koleś parcela zwinął, ale i tak nieźle się obłowił. Ten BR był strasznie wkurzający : P
|
a mi sie zamist tego sciagnelo jakies gowno....z ttego linku chyba ...
|
lol żal mi tego kolesia tyle strat -.-
|
Żal mi go :< Tyle 'itenów' i kasy. Co to własciwie ta OwnTibia ? :baby:
|
Evul program to hackowania. Bodajże keylogger?
|
Haha Typ na filmie nie wie jak to "obrobić", chyba też bym nie wiedzial :D ale film fajny :)
|
Cytuj:
|
Fajny film ; o
|
A ne wydaje sie wam ze cos nie gra w tym fimie? najpierw koles zbiera jakies smieci z ank scarab coinsy itd a dopiero pozniej idzie do venore po te super itemki...w ogole kase z bp nie wysyla nie bal sie ze owner zmieni ppasy ..........?
Edit: niech ktos mi powie czemu nie wyslal bp ktorego mail na sobie?!?!!?!?!??! aola i bohy ;o |
Cytuj:
@up o to też się zastanawiałem, w końcu 600k+ to ... |
O M G
tyle powiem ;p |
Cytuj:
po pierwsze ludzie z OwnTibi nie chwalą sie ze kogos shakowali itp... domysl sie ze ten ms sharowal z jakims "dobrym przyjacielem" któremu znudziła sie gra z kims i postanowił go ojebac... Takie życie jak sie sharuje/qpje postacie ;] cos wiem o tym eloo po drugie Cytuj:
po trzecie ;]... Gz lota ale i tak jestes smieciem :] zginiesz za to :) |
Gdyby się zabezpieczył to by do tego nie doszło... :_) w końcu to tylko gra (ok rozumiem że dużo czasu musiał poświęcić)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
0 szacunku dla tego hackera poprostu szkoda gadac, tyle pracy ktos w to włożył a tu taki pier*olony hacker owala wszystko!!
|
FUCK SEX CUM
Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus |
Cytuj:
|
To nic innego jak FAKE!
Poprostu Yeti zapłacił temu MSowi i ten nagrywal filmik, że niby hacker gra i okrada jego chara! Niezły sposób na zyskanie popularności ale jak widać dużo osób się na to nie nabrało! |
FUCK SEX CUM
Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus |
Zal kolesia.... Jak sie mozna tak dac oje***
Sadzicie ze to bylo wyrezyserowane ? Ja sadze ze nie... Zrobcie se postac wyjdzcie na main i zobaczycie ;) Ehhh ciekawi mnie ile hacker na tym zarobi -.-' |
Na pal nabić i jaja ukręcić.
@Down: zzzz. |
@up
konkurencja w owntibii? LOL :D Gz dla hakera jebac solere hail aldora |
Kurwa to już było przegiencie pały.:confused:
|
latwo sie dowiedziec czy to fake czy nie - mozna zagadac jakos z tym noobem by powiedzial do kogo parc byl adresowany
|
..........
|
Cytuj:
|
"Nice loot"
Haker zachowywał się trochę dziwnie. Szukał skrzynek pocztowych i bawił sie outfitami. |
Cytuj:
|
Gz Hacka ! ! ! :cup:
Moim zdaniem to nie jest fake.Mylą się Ci którzy mówią że typ zachowywał się spokojnie, pakował i wysyłaL wszystko bez przebierania i bawienia się w selekcje a to że zmieniał outfity to normalka, poprostu chciał sobie popatrzeć :P Bp pewnie wysłał już poza okiem kamery.Myślę że koleś wyczaił dobry moment np. kiedy po długiej grze owner chara poszedł spać i kiedy jak najmniej jego dobrych kumpli było online.Wiem coś o tym i mogę wam powiedzieć że to nie jest tak że wbijasz się takiemu 200+ , ba nawet 80+ kiedy jest online tylko czekasz na najlepszy moment a przedtem sprawdzasz gdzie ma domek itp. Aha, i jeszcze jedno... http://pl.wikipedia.org/wiki/Hacker http://pl.wikipedia.org/wiki/Cracker |
Cytuj:
|
Rozumiem , bezczelność.
No, hackowanie typu 20 levelki nie tak źle , jeszcze ujdzie , ale 200 lvl przesada. -1/10 |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47. |