![]() |
Oven vs Titania
ok tu piszemy o kazdej akcji oven wrazz Wojnami bo niema co robic milion tematow np(Oven vs CM albo Oven vs Prouds) piszemy tutaj i tyle :P
|
yy 10- spain pwns?
|
12:0 dla nas po tym openie
(14:0 total) |
Cytuj:
@down k, czekam :D |
Cytuj:
|
Nice Rozjeb nie ? XD a jeszcze wczoraj slowa Sarkusa były takie
WE WILL WIN THIS WAR 90 us vs 15 you hahahaha i gowno 140 Ek jak kaczuszka |
Cytuj:
ojjjjjj ich pokusiło na Albiego :/// 07:42 Darth Akin [85]: HAHAHA NOW YOU DIW < :o ? 07:43 Darth Akin [85]: back <2 sekundy pozniej gdy zobaczyli nasz masslog 07:43 Darth Akin [85]: back 07:42 Magami [108]: back 07:42 Magami [108]: back 07:42 Magami [108]: back 07:43 Elementmagician [139]: back 07:43 Darth Akin [85]: back guys |
Ładnie wyglądało jak Treblon się złożył :D A jak to się stało że kilku uciekło? Na przykład Wasosky, Sarkus. Szkoda tylko ze Leorla nie było, mógłby tam paść jebak. Ale i tak gratz za akcje, oby tak dalej ^^
|
@up
Jakiś movie plax? :D |
Cytuj:
@ Raziel Wiesz... jak ktos byl w trapie to po co bylo go wypuszczac i biec za tamtymi ?:P lepiej 3 fragi wiecej niz jeden Wasosky lub Sarkus :P |
Cytuj:
Rozbrykaliście się panowie;) |
|
Cytuj:
|
Up.
Jeszcze tylko napisy koncowe.... czego mi sie nie chce dzis robic wiec pewnie bedzie jutro albo w piatek :P |
Haha
Hah Niezle Klepiecie Z Tego Co Widzialem Jak Padl Wasosky To Combo Ma cie Opanowane W 100% Oby Tak Dalej ;]
|
Cytuj:
|
Byl blisko i tu wdac ze niema NG ? Bo treblon sie sklada a Wasosky nie i niehc te hiszpance niepierdola
|
Szkoda, że Prouds nie teleportowali Lotosa bo była by sieka z pomocą CF :D
Gz panowie i oby tak dalej. Coś mi się zdaje, że trochę Hiszpanów po tej wojnie przestanie grać :> Tęskno mi troche za takimi akcjami jak wasza kolejna masakra :( Panowie z Alliance weźcie coś wykmińcie bo nudno ciągle expić i expić :( Ja chcieć walczyć. Moja lista ignorów się coraz bardziej zapełnia, z uwagi na dziecinny spam przez partyzantów po zabiciu ich 20 levelowymi sorcami jakiegoś mojego znajomego. Żałosne i smutne..... Dzieci Tibii out with ignoring :( Cze all |
Cytuj:
PS. Kto dzis bedzie pił wódke?> |
Cytuj:
|
Jowil:
Sep 15 2007, 11:04:09 CEST Killed at Level 120 by Tomy soon of hell and by Tom The Brood Gorin Dalas: Sep 14 2007, 22:43:34 CEST Killed at Level 112 by Chris di Gothia and by Elvaka Tiril Wecir: Sep 15 2007, 10:42:54 CEST Killed at Level 124 by Teammate Carlito and by Mistrz Gego pieeecykkk =) |
Movie plsssSS!!!!! :D
|
Szkoda że Wecir wyjebał bp ._.
|
dzieki za zabicie wecir-a xD jak by cos to i tak jest rl brat drakensa z Prouds ;)
|
Hunter of creatures devil
Sep 15 2007, 22:21:19 CEST Killed at Level 143 by Tomy soon of hell and by Xirodan Tsai Shakal Sep 15 2007, 22:19:49 CEST Killed at Level 127 by Ancient Sorcererr and by Kilerroo cam http://s007.wyslijto.pl/?file_id=832...18574298326494 w chwili pisania posta kolejny warfrag Fizz Stanex Sep 15 2007, 22:41:03 CEST Killed at Level 86 by Xirodan EDIT: Lecialem i zapomnailem wpisac nickow ;D |
Powiem tyle piec nic wiecej fizz znow dal free fraga + 3 ludziznAtion jak kaczki.
|
Link nie działa :(
|
Nice akcja
|
>>>Plik o podanym ID nie istnieje. Sprawdź czy użyłeś poprawnego linku do pliku i spróbuj ponownie.<<<
=(((((( |
http://s007.wyslijto.pl/index.php?fi...18574298326494
Dla tych ktorzy nie potrafia zajrzec w adres jaki im sie wyswietla po nacisnieciu hot linka podanego przez alberta i nie potrafiacych go zdeczk zeedytowac... |
Yeee :P Dziękuje Torpe :** nice akcje i Gratki fragów : ))))
|
Oven vs Prouds 3:0 A wczoraj Ktos Uciekl CLenem z trapa jak mial Bedurion XD Coza nubasyyyyy
|
Kiko, to prawda ze twoja mama grala Clenem? XDD
|
Nie chyba nie to chyba bylem Ja ? EE NIEMOZLIWE za dobry clen byl s*******ajac z trapa 23 osoba xD
|
@up
Hah xD no już pochwal się ,że Clenem śmigałeś :D:D:D |
Nima to jak nooby nie xD
Dedlo DAno Riviego jaka szkoda :< |
HSAUSHUHSAUSHASHAUSHAUSHAUSAHSAUSASHAUSHASHAUSA
Ten Dano~ to dopiero ma wałka zapłacił siano za wolność a i tak go uwalili. sahuhsuhausauahsaus bye bye nabzor xd |
http://img184.imageshack.us/img184/680/kurwamachk4.jpg
00:04 Ordalen [36]: gogo elvaka! 00:13 Darsqo [50]: Ehm, send 200k Darsqo/Ankrahmun Bardzo serdecznie chciałbym podziękować wszystkim Polakom walczącym w wojnie, tak to dla Was dedykuję tą śmierć! Dodam jedynie, że o wojnie wiem tyle, że walczy tam Oven, CF i Vitality (oni mnie ubili? chyba). Nie mam pojęcia kto z kim, przeciwko komu i z jakiego powodu. No nic, czy zostanę Waszym Bogiem? |
Jestes poporstu kolejna ofiara random pk vitality ;]
|
No tyle to bez Twojej pomocy wiem ^^
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:13. |