![]() |
Owntibia - nowy filmik
|
Dakoos90 swój ziom. ; d Pogromca tępych pał. :<
|
Kufa!
Mój ziomek z rl'a się na to złapał O.o Morderczy~ :< Ale i tak w 95% to wina posiadaczy acca... |
Aff, powraca to badziewie, oby znowu sie spam na forum nie zaczął.
btw. to mnie rozwaliło http://img20.imageshack.us/img20/9183/obrazekud6.jpg A tu macie dane kogoś z tego "projektu", jakby chciało wam się nabyć swoje hasło : ) Cytuj:
|
Cytuj:
Swoją drogą może te "haki" oduczą ludzi sharowania/botowania. |
Używają tego tylko nooby, które nie umieją grać.
|
Patrze Wizzowi sie nie znudziła zabawa :)
Pozdro dla was :) Yours Eric :D |
Na 100% dane jego kolegi kolegów innych kolegów. ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
AAA ukradnom mj plejt seta uaaaaa |
Wiecie że Cipsoft tak na prawde aprobuje Owntibie. Skad taki wniosek?
Nie robi żadnych działań w kierunku poprawienia bezpieczeństwa kont. Najbardziej idiotyczną rzeczą jest to że nasze hasła są przechowywane w kliencie Tibii w postaci niezaszyfrowanej. 10 latek po kilku dniach nauki przykładowo Delphi potrafi napisac program który odczyta nam hasła z procesu i wyśle na meila. Dodam że program nie bedzie wykrywalny jako wirus. I to jest właśnie powód dla którego tak tracicie wasze itemki. Jak się bronić? ---> LINUX :) Używając Linuxa do waszych haseł może sie dobrać tylko wysokiej klasy hacker, a tacy nie interesują się Tibią. |
Cytuj:
|
Po to że kurwa płacisz pierdolone 90zl/3 miesiace i cos z tego powinno wynikac no nie? ....
|
206 rekord :> Żeby takie lvle się nabierał... Ehh.
|
Cytuj:
|
#rentoN
Podpis zmień, bo dostaniesz bana, też dostałem bo miałem w podpisie BlackD'a.. @tp Niech hackują.. Nic z tym nie zrobicie - hackowali, hackuja i beda hackowac. Te hacki i tak są 90% przez ownera.. ściąga pliki od nieznajomych, uzywa ie i nie ma firewalla.. |
Cytuj:
Popieram w pełni, jak i szyfrowanie danych w pamięci. Obecnie wiekszosc antywirkow wykryje zwyklego keyloggera, chyba ze autor naprawdę bedzie potrafil go ukryc (ala rootkity), ale to pozwoliloby jedynie na poslugiwaniem sie narzedziem przez tylko 1 osobę. |
Znowu...-.-
|
Wystarczy jakiś naiwniak i juz masz konto gotowe tyle ludzi co gra w tibie to się znajdzie kilkuset naiwniaków :P nie rozumie tych ludzi choćby nie wiem znałbym gościa z 3 miechy na tibi był best friends i w ogóle czego dusza zapragnie to nigdy bym sobie nie dał wmówić abym wszedł lub pobrał plik z linka co mi wysyła ... o.0 zresztą ludzie więcej expowisk dla was ;D nie wiem jak działa ta Owntibia tzn. wiem ze sie ją kupuje chyba i wg mnie tu tkwi problem ponieważ sam autor tej onwtibi co wysyła ja po zakupie moze juz byc zarażona i wtedy wybiera tylko kilka kont z danego serwa a reszte zostawia w spokoju aby kasa leciała za te badziewie ;d
|
Ludzie się nabierają chodzą po linkach/plikach itd...
to mają |
Kuchnik Maciej
Buczyna 22 Sobolów, 32-742 PL +48.888827840 [email protected] na te dane jest zarejestrowana stronka, moze komus sie przyda |
Hmm więc albo Wizardowi popsuło się BMW które kupił za kase z OwnTibii albo nie ma na paliwo, albo chce kupić nowe mieszkanie...
BTW niedawno w skryptach strony OwnTibia.com odkryłem ciekawą rzecz :] a mianowicie był kod który ma mniej więcej takie znaczenie : "Jeśli 'world' = 'Titania' lub 'Xerena' to wysyłaj pasy do 'admin' ". Może więc z tego wynikać że Wizard gra na tych światach :] Oj nieładnie tak oszukiwać swoich klientów |
Cytuj:
EDIT// juz mam ;) |
Cytuj:
owntibia to nie keylogger jesli chodzi o scislosc... |
repeat
Cytuj:
http://img20.imageshack.us/img20/9183/obrazekud6.jpg until Hyrzy_IQ < 40; end. |
Cytuj:
Btw Twój post łamie regulamin @down Cytuj:
A teraz napisz mi do jakiego błędu powinienem sie przyznać. |
Przykro mi ale tez ucze sie w technikum inf wiec szkola mi nie zaszpanujesz a ze nie potrafisz sie przyznac do bledu to mnie rybka a co do posta to bez skopiowania ssa wyglądalło by bez sensu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No i druga sprawa. Ta prawdziwie zdupczona baza danych. Pan Xev/sevijij turlal sie po podlodze tak dlugo, az nie udowodniono mu jak bardzo myli sie ze swoimi smiechami. Kazdy mial dostep do bazy gdzie codziennie dodawane byly wszystkie passy ze wszystkich kont. |
Cytuj:
Chris di Gothia : i kazdy kto haczyl Chris di Gothia : zhaczyl cos na titnai Chris di Gothia : jakeis passy Chris di Gothia : to szly do mnie Chris di Gothia : =] |
@up
autor pobiera opłatę za te owntibie -.-, a co do zabezpieczeń to ten 206 MS to jakaś lama bez antywira, na przykład mój kumpel 152 EK też nie miał, żadnych zabezpieczeń i ściągał co popadnie, potem mi mówił, że jak przeskanował progsem do owntibii to wykryło mu :], tak więc jest to tylko i wyłącznie wina użytkownika. |
Cytuj:
To co jeszcze tu robisz ? A to jest ten skrypt :] Kod:
if ((strpos($dane, "Titania") <> "") || (strpos($dane, "Xerena") <> "")) { |
@Titania
Heheh, btw. Chris di Gothia przed namelockiem miał nick Destructor Strike, pamiętam, że ta postać zmieniała ownerów jak rękawiczki, w Warszawie zaliczyła ze 4-5 ownerów, a potem to ni wiem... @Topic To wcale nie owntibia kradnie nasze konta, bo robimy to my sami, ściągając: 'zkrakowanom blackD proxy!!11!11 tylko tó!!!' lub 'tibiabotngcr(H)ack3d!!11', albo inne 'bajery'. Nasze bezpieczeństwo zależy TYLKO I WYŁĄCZNIE od naszej wyobraźni i rozwagi w działaniach. Pozdrawiam - Raxez. |
Mojim zdaniem... jezeli sami nie zadbamy o bezbieczenstwo swojego komputera..i konta w tibii... nikt tego za nas nie zrobi.. Potem widac tego efekty jak 200 lv padaja jak muchy, przes swoja wlasna glupote
PozDro Lucek~:) |
Cytuj:
Napisał własny program to są jego prawa autorskie może go sprzedawac, a kto uzywa do hackowania to jego sprawa. Hackera co tego programu uzywa mogą co najwyzej ukarac ale nie stwórce programu :p Prawda jest bolesna ;P |
Poprostu 99,9% ludzi stad nie potrafi zrozumiec prostej prawdy. Wszystko wysylane jest przez IE brak IE=brak hack'a. Mozna wtedy sciagac wszystkie szkakofane blaczkde i inne bajery, bo i tak passy nie przejda przez FF/Opera.
A ten skrypcik dziala tylko na ultimate super powah s-vipy. Gdzie pokazuje swiat/lvl/nick i takie tam bajery. Inne passy sa "anonimowe", no chyba, ze skrypt sprawdza nawet te "nie oznaczone" passy. |
Te cale gadanie o tych owntibiach itd to w ogole sensu nie ma :D
|
Cytuj:
... To, że on ma prawa autorskie i może go sprzedawać to nie znaczy, że ma okradać ludzi. Za każde wyrządzenie szkody jest odpowiedzialność karna, czy by to była kradzież w rl czy w virtualnym świecie, kradzież to kradzież i każdy postąpi karnie, oczywiście jeżeli zostanie namierzony. Samego twórce jak i ich użytkowników co używają kara nie ominie, bo kradną rozumiesz.? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57. |