![]() |
Śmieszne screeny xD
Elo Kosmadelo wklejajcie tu smieszne screeny z przygod jakie was spotkaly w tibi np.zebranie jakiegos nooba i te de ja dam pierwszego screena xD :
http://images13.fotosik.pl/85/37dca9b5f4e43f0d.jpg :baby: |
Gratz :cup:
|
Zatkało mnie po prostu.:o
|
Ale się uśmiałem :confused:.
Pozdrawiam. |
Aaaaaaaaaaaaaaaahahaahahahahah, omg rotfl ze lamo o lol!!!11111
|
Cytuj:
Jakiego nooba spotkałeś . Cipa ? HAuhUHAUhuHA |
Secur jesli chcesz cos wniesc do tematu wstaw zdjecie swego chara i jego poranne farciki !
|
@up
rotfl xD |
Dobre ! Swietne ! Wyczesane ! Zajebiste ! Wrecz Rewelacja : O
|
GZ ! Nice poranny farcik ! Secur jak zwykle wymiata :) powodzennia na nastepnym jakże ekscytującym huncie i życze wielu innych farcików , ale nie tylko porannych , życze rownierz farcików wieczornych , nocnych , popołudniowych , poobiadowych itp... :)
|
musialo byc byc ostro :-)
btw: gdzie jest slynne, znane nam "SeCuR sIe WzMaCnIa"? ;<<<<, |
SECUR dałeś śmieszniejsze od autora skrinas ;o autor dawaj smiechowe np: jak ubijasz komuś slima a on na ciebie klnie! uahauuahahuahuahuahuahu ale to śmieszne będzie -.-.
|
Aaaa Secur :) zadziwiłeś mnie poraz drugi i pewno nie ostatni ! widze w backpacku wiele kamienii :) z ss'a analizuje że lootnołeś je na quescie :) mam nadzieje że nie przerzuciłeś się na paladina , ponieważ będzie mi bardzo przykro z tego powodu :( no ale cóż ... każdy Secur trafia na swojego Secura :) Gratuluje wykonanego questu :) pozwole sobie zauważyć , iż ten quest podniósł conieco twoje imperium finansowe które tak twórczo z tatą prowadzicie :) Pozdrawiam
|
A cóż to za postac przemyka po ulicach ?
Tu spojrzy , tam zajrzy , on jest z Secura Branży! Podejrzewany Pan Piotr Secur o kradzież kasku rowerowego ze sklepu ogólno-przemysłowego sieci Hipernowa . Podejrzany był dobrze uzbrojony w pistolet na kapiszony oraz proc bez gumki . Zamieszany w przestępstwo jest także ojciec oskarżonego ... powody zbrodni są nam dotychczas nieznane ! polecamy wszystkim posiadaczą składaków z bagażnikiem wyjątkową ostrożność ! Secur i jego tata mogą czaić się za każdym rogiem ! Będziemy państwa informować nabierząco z tej jakże intrugującej zbrodni ! KTOKOLWIEK WIDZIAŁ KTOKOLWIEK WIE ! nr telefonu : 0242853034 prosimy o podawanie informacji :) Hail Secur :* |
Jeżeli by ktoś pytał to $eXuR$ to nie ja i nie wiem kto to ;-).
[EDIT] @Pan Mr. Master pr0 3vul m4st4h Maslak. Nie masz kogo wyzywać, to wyzywasz mnie i moich rodziców, czyżby to oznaczało, że sam nie masz? :< Pozdrawiam. |
Cytuj:
Hail Secur ;* |
Gz Secur oby tak dalej niehc wszyscy tu daja screeny nawet jesli macie 1lvl xD
ale Secur wymiata musze powiedziec :cup: B) |
Jeszcze wam nie przeszło? :confused:
Btw fajne fotki. Oby się rozwinął topic :) |
Cytuj:
PS: Zamknij się sam bo jebiesz gorzej niż Secur. A tak po zatym pokaż ss ze swoich super evul mastah dedów. Plaxxxxxxxxxxxxxx to będą śmieszne zdjęcia jak taki pro evul plejer pada. :evul::evul::evul: edit: Może nadal mi pogrozisz, że sobie nie poexpie co? Boje się i to bardzo takich jak Ty. Pozatym to TYLKO gra chyba że dla ciebie znaczy to coś więcej. |
Cytuj:
[EDIT] @$eXuR$. I tak Ci co mnie znają wiedzą, że na forum mam użytkownika $eCuR, a nie jakiegoś $eXuR$ i w dodatku spójrz na datę dołączenia. @Swirek_Bearek. Dobrze, że chociaż się przyznałeś, że jesteś świrem :). Pozdrawiam. |
@Tarania
Ja w przeciwienstwie do was mam sie czym pochwalic, nie zasmiecam forum jakims shitem. Swoja droga poranny farcik wymiata. Co do wrzucania mlodszemu... nie podoba sie, ze jemu moge tobie wiec lapa @ Topic Chcialbym zobaczyc wiecej ss'ow Knight Secura !!!!!!!! |
Cytuj:
A Ty się czemu za Secura podajesz? Można wiedzieć? Tak ci w domu najebali? Czy jak bo już nie kapie. Takim deklem być jak ty to aż ŻAL. Grzybku nie zatrujesz mnie? Proszeeeeeeeeeeeeeeeeeee chce jeszcze żyććććććć. Pliskaaaaaaaaa wiem że w domu ci za duzo nawalili itp, ale daruj sobie bo żal, albo lepiej zaraz te masełko rozmaruje gdzieś głęboko. |
Cytuj:
A o jeszcze, co do loota, Ty codziennie lootujesz po 20 magic plate armorów co nie? Daj plx plx plx, bo jestem noobem tak jak Ty :<. [EDIT] Bo Ty masz większy lvl i jesteś super. Otóż nie, level się nie liczy Ci powiem i zapewne powie to sporo osób, ale co pan Maslak jest mądrzejszy i wie lepiej ! :[ Pozdrawiam! |
@Piotrze
Gdy ogladam Twoje SS'y az zaluje, ze nie jestem taki jak Ty. Marzeniem kazdego Tibijczyka jest lootniecie w 15 min bandamy. Twoje szczescie jest wprost nieporownywalne do innych. Podziwiam i Pozdrawiam. Your, Maslak ! Edit: Fan Secura 21:11:56 napisz ze bana dostalem ale jest dla mnie ciota i noobem a w grze boi sie odpisac |
Taratata czy tam tata swojego brata :
"Gadkie" heh , tego sobie nie daruje :D widze , że też chcesz być fajny :] niewątpie , iż jesteś takim samym indywidulaistą jak Secur B) heh mnie to tam w ogóle nie rusza ;) będe się smiać z każdego który mi się nie podoba jeśli o to Ci biega mój ty robaczku :o ja tam prosze o więcej ssów i jak coś znajde ciekawego to napewno tu wrzuce :) |
Cytuj:
|
Nie obchodzi mnie wasze zdanie, ponieważ jesteście nienormalni, jeżeli jeszcze byście mieli ciut rozumku, to wasze zdanie by mnie obchodziło. I nie pisz lepiej tu nic, nie rozśmieszaj się.
[EDIT] @Down. A jak sam napisałeś, że wymiatam, chociaż wiedziałeś, że $eXuR$ to nie ja to co? Pozdrawiam. |
no no no, całkiem sporo tych ssków :spam:
|
@ Tarania
Z niecierpliwoscia czekam na moment, gdy wbijesz ten hmm...wymarzony 61 lv. |
Pf , nie chce mi sie bawić w "EDITED" albo jakies inne gówna , znaki , kropki ...
Secur.. udajesz kogos , kim nie jestes lecz po co ? Tarania , poluzuj majciochy , bo troche spiety jestes .. i uwazaj , bo tak sie podniecasz , ze potem majtek nie odpierzesz Secur1.. chcesz byc GRZECZNY i KULTURALNY za kazdym razem , pf ale tutaj tak nie mozna , tyle.. trzeba byc sobą a nie udawac "dorosłego" Przepraszam za moje ewentualne błędy ortograficzne i inne , ale nie obchodzi mnie to eloooooo tyle , wychodze. Vilq:baby: |
Temat zostaje zamknięty ponieważ służy jedynie do bezsensownych kłótni i dyskusji.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:15. |