![]() |
2 nowe światy
CIPSoft znów zaskoczył nas wieścią, że powstały 2 nowe światy! Są to:
Widać, że Amerykanie doczekali się nowego serwera z nawiązką :) Pozdrowienia Tibia.pl team. <EDIT> W Newsie możemy przeczytać też o problemach sieciowych providera CIPSoftu w Brazylii. W związku z tym nowe serwery w tym kraju nie powstaną, aż do momentu, kiedy problemy z siecią zostaną naprawione. Jakby ktoś jeszcze miał pretensje, to chciałem zauważyć, że ten post pojawił się wcześniej niż news na tibia.com, więc musiałem go stworzyć... |
Też to miałem właśnie napisać :)
Obecnie siedzi tam dwóch ludzi ze statusem GOD :) Fajnie, że dodają nowe serwery, bo graczy przybywa coraz więcej i często trudno się zalogować wieczorem, nie mówiąc o expieniu na rooku. |
czlowiek juz nie nadąża za tymi nowymi światami co chwilę :D
Ostanio sobie czytałem niusa sprzed paru lat jak to cipy napisali, ze stworzyli nowy swiat, w ktorym moga sobie zyc gracze i nazwali go Nova :D |
UFF znowu nowe swiaty ale polskiego jescze niezrobili:P szkoda:( :]
|
Widać, że mimo starodawnej grafiki:p coraz więcej n00bków i newbie przyłącza do tibi... Jeżeli dalej w takim tępie to za kilka miesięcy rekordem będzie około 40 000 graczy naraz, ineteres się kręci;) , a Cipsoft się cieszy. Więc można powiedzieć, że wszyscy szczęśliwi:)
|
I juz mamy czolowke naraize jest to farvez na fortera lvl 3 i Aesg lucera rowniez lvl 3:D POLACY BRAC SERVER W OBROTY:}
|
Pacc
Dobrze ze na poczatek wchada sami posiadacze pacc poniewarz pomyslcie sobie jest godzina 7 rano wpadacie na pomysł,, wejde na nowy serwer zobacze jak tam jest" nagle pojawia sie komunikat za duzo ludu. A jak najpierw wejdzie pacc potem ( miejmy nadzieje) im sie znudzi i nam odstapią=) :tongue:
|
Huh. Te servery powstały w najmniej oczekiwanym dla mnie momencie ;/
|
Nowy świat
Na Forterce mozna robic postacie na faccu ale nie mozna sie zalogowac bo durzo nOObków juz gra(pisze cos ze rook przepelniony)
CZEKAMY Z UTESKNIENIEM NA POLSKI SERWER FACC 4ever |
Hmmm...a po jakim czasie na server będą mogli wejsc FACC ?
|
WYPAS!!! WYMIATAMY CHLOPAKI!! JUZ ZAKLADAC POSTACI!! JAK BY CO TO JESTEM POD NICKIEM MASTER GANWILLE NA FORTERZE!!Co prawda jeszcze nie gralem, ale mam nadzieje że jutro da się zalogować! Ale super!
|
Jeszcze jedna sprawa
Na Forterze najlepsi gracze to:Tethtorill, Farvez, Bubbles fanclub i Santori po 4 LVL!!!!gratz
A na Lucerze najlepsi to: Aesg ma az 5lvl to rekord na nowych światach gratz A my czekamy na polski serwer cya |
Posiadacze Facców na nowe servery będą się mogli dostać za jakies 2-3 tygodnie.
Gz for Aesg ;) |
B) fajnie juz sie przenosze szkoda tylko ze nawet pacc(an)y nie moga wejsc bo rook przepelniony spoznilem sie z 15 min za probe zalogowania i lypa :p no coz pozdrawiam wszystkich cya aLL on Fortera :baby:
|
Fajnie
Ostatnio sobie powiedzialem : znudzila mi sie Pacera, schakowali mi dwa accounty, na pierwszym nowym swiecie ktory powstanie, zaloze postac.....
ALE DLACZEGO TE SERVERY SOM W USA? ;( No coz, jak co to gram na Forterce, bo Lucera ma gorsza nazwe :D |
Nowy liden na Lucerze! Mimo że zabiły go waspy, wyprzedzil Aega. Mowa o Farin'ie Stealtheye który jak narazie ma 6 lvl
|
heh.... kolejny rozwój gry ;) nic tylko się cieszyć :P chyba....
Ciekawe kiedy zatrudnia nowych GM-ow aby na swiatach bylo spokojniej http://www.members.lycos.co.uk/hegemmon/wladza.gif Cytuj:
Jak tak dalej pujdize to pod koniec przyszlego roku Tibia bedzie miala o jakies 10 serwerow więcej. Ciekawe tylkokiedy postawia serwer w jakims nowymkraju :) |
:]
Poszło w ruch 6 lvl na Fortera chyba 3 czy 4 mają już 6 lvl
|
kiedy bęndzie jakiś serwer niemiecki?
Pytanie do modków kiedy będzie jakiś serw niemiecki? bo chce iść na nowy ale na amerykańskim lagi X(
|
Czy wie ktoś od kiedy faccowie będą mogli sie logować na lucerze ??
Bo ja jak chyba większość ludzi .. założyło postać ale problem z logowaniem :D Dlaczego ktoś powiedział że będzie można wejść dopiero za 2-3 tygodnie ? jeżeli moge wiedzieć skąd masz takie informacje z palca sobie wyssałeś ?? No ciekawa sprawa jak cos to nie wiem jak narazie mam chara na Lucerze .. może przejde na Fortere jak mnie ładnie poprosicie :P Kto jeszcze zamierza grać na nowych światach szukam pala z którym móglbym skillować na mainie znam miejsce bardzo żadko odwiedzane .. w sam raz do skillenia i przy okazji łapania expa . |
a mnie by sie przydal server w poslce(szczecin :p ) i tylko dla mieszkancow szczecina i okolic :D 0 nOObow :) i male lagi dla mnie :D
|
@Eter
Nie, nie wyssałem z palca... z każdym nowym serverem tak jest... a pozatym... "[...]In a few days we will raise the limit and also allow free account players to join." @Master Kejzi A czy moderatorzy tego forum pracują dla cipów? Ja mysle że nie... Ps. 3x 7 lvl na Forterze i 1x na Lucerze. Ciekawe jaka będzie pierwsza profesja na mainie? |
Fajnie ze nowe servy. Może na starych serwerach bedzie pusto. i sie wszyscy przerzuca na te nowe. BTW: sam zamierzam na ktoryms zagrac ! ! :P
|
Przetłumacz przytoczony przez siebie tekst ?
2-3 tygodnie na infernie bylo to kilka dni ... dokladnie tydzien albo mniej |
...a na Galanie i Tenebrze trzy tygodnie...
Ps.W najbliższych dniach zwiększymy limit, oraz umożliwimy dostęp do nowych sewerów graczom z kontami darmowymi |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Pasorzytek
News na tibia.pl nie jest o nowym newsie na tibia.com tylko o dwóch nowych serverach. |
a wiecie może kiedy powstanie jakiś serwer PvP zlokalizowany w niemczech?
na galanie juz nie gram ;D prosze o wiadomości ze sprawdzonych źródeł:D |
@up
Jedynym sprawdzonym źródłem jest tibia.com, a tam nic o jeszcze nowszych serverach niema. Ps. Santori 8 Knight //Fortera Morovitit 8 Knight //Lucera ... |
Dwa pośpieszne
No mamy liderów:
na Folderze Santori - knight na Lucerze Morovitit - knight gratuluje obydwu expresowego tempa, szczególnie na tak zapchanym rooku. Acha Morovitit zdążył w międzyczasie założyć Guildie "Band of Brothers Allience". Naprawde niesamowity gość znany ludziom z Eterni jako Tha Maverick Sorcerer 93 lvl master sorcek lol sorki za dublet ale jak pisałem swojego posta to tej informacji jeszcze nie było na forum. A sprawdzałem dokładnie. |
Lepiej by nowe Non-PvP zrobili, bo na dotychczasowych juz spore przeludnienie. X(
A na nowych servach jak zwykle ostry "power gaming", aż smiać się chce gdy się patrzy w "commenty" postaci, jak sie nOObki scigają w każdej dziedzinie. |
non pvp chyba żartujesz powinni zrobic nowy pvp enforced albo powienkszyć przepustowość dla inferny!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
a po co zwiekszac przepustowosc dla inferny?
rook non stop od 4 miesiecy jest przepelniony - nie ma to jak kogos zrookowac :) max playerow bylo troche ponad 600 - facc loguje sie o kazdej porze dnia i nocy lepiej by zrobili przyspieszajac respawn potworow a nowe serwyry powstaja bo jest zapotrzebowanie - szkoda tylko ze wiekszosc z nowych graczy to lolki |
Mimo wszystko minie jeszcze troszke czasu zanim facc wejdzie na serva bo rook jest zapelniony paccami a o ile sie nie myle limit wynosi 100 graczy dla rooka? :)
|
a pomyslec ze ja wczoraj napisalem pierwszy na temat nowych serwow ^^
okolo polnocy bylo juz ze dwuch knightow jeden palek i same non-voc. c to mieli raj ^^ |
Moze znacie jakas polska rodzine na Lucerze, bo chcialbym stawrzajac nowa postac przynalezec do jakiejs polskiej rodziny, zawsze to fajniej grac :D:D
|
Cytuj:
|
No i lipa... jak facce będą mogli wejść to już będzie cała kupa ludzi na 50 lvl =/
|
Ja gram na Forterze pare godzin zaraz 4 lvl i jest c***.... na roocku musze expić :(
|
Hight-lvl na forterze
Na forterze jest juz 10-20 osób na mainie gratz
p.s. czy są w sród nich polacy? cya |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:54. |