![]() |
Nowa "lepsza" Elysia??
na Elysii już nie ma wojny pk gildii itp. jak się wam to podoba??
|
Daje wam 3 tygodnie i zobaczymy czy na tibia.com obejdzie sie bez tematow o PA, fragach i pkowaniu, a 90% Polakow znowu bedzie hunted.
|
Niedługo na pewno powstanie jakaś gildia która będzie pkować... Wszędzie tak było jest i będzie...
@off A wogóle co się stało z TiHWD ? @down nic nie płaciłem :s <lol> |
polacy sie wyplacili ?
|
Cytuj:
hehehe przypomniec jaki burdel sie zrobił z gildii Virtus twarzacej "lepszom" Elysie? ;s |
moglby mi ktos powiedziec jak polacy na obsidii uzyskali wolnosc ?
|
cos wisi w powietrzu...
|
myśle isz bakłarzany som dobre
|
Dajcie troche czasu szwedom az wybotuja swoje chary dołacza do WRI i koniec pokoju ;)
ELO ElO |
pozdro elo
|
Kafes nie no roz*******asz mnie... nie ma co jestes rox
|
a wiesz może jak szczelić goal ?
|
kafes zalozylem taki fajny temat
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=148214 pomoz mi go rozkrecic bo dobry w tym jestes chyba... |
Słowa chyba wypowiedziane nieco za szybko. Otóż mamy chyba do czynienia z reaktywacją GiPO, wzbogaconym o część osób dawniej przynależących do WRI zrzeszonych razem w gildii Exalted Defiance
Exalted Defiance frags: [9] Arioc Scalp Sep 21 2007, 21:57:10 CEST Killed at Level 227 by Eye Hath Seen Yew and by Sabo Techa Sazup Sep 21 2007, 21:55:05 CEST Killed at Level 124 by Ekz De and by Yanoxa Nuhn Sep 21 2007, 21:56:25 CEST Killed at Level 143 by Timmiie and by Lord Dendo Freddu'Sen Sep 21 2007, 21:57:23 CEST Killed at Level 128 by Nyxe and by Yenerax Aevio Sais Sep 21 2007, 22:13:59 CEST Killed at Level 125 by Efferus and by Nagowenen Tras Lowe Sep 21 2007, 22:23:18 CEST Killed at Level 222 by Timmiie and by Efferus Keitho'Aculeus Sep 21 2007, 21:59:28 CEST Killed at Level 162 by Efferus and by Nagowenen Gemnazet Sep 21 2007, 21:56:34 CEST Killed at Level 161 by Timmiie and by Bihaz Bufir Ztekarn Sep 21 2007, 21:58:20 CEST Killed at Level 147 by Yenerax and by Polcerer WRI frags: [1] Sabo Tache Sep 21 2007, 21:56:41 CEST Killed at Level 121 by Tras Lowe |
huahuahua kafesik widzisz to? juz sobie nie pograsz na elysi gicior jest kurwa i niech bedzie gicior a zaczne znow tu grac =]
|
Cytuj:
|
Kafes ostatnio jak padł Tankaa pytałeś się jak czuje?
teraz ja się pytam jak się czuje Tras, Arioc(kto grął jak padał), Freedu, Ztekarn, Keitho, Aevio, Sazup, Gemnazet, Nuhn?? :baby: Bo ja peczyć chce.. Może nauczysz mnie jak peczy się. |
a tanaka padl bo nie przestrzegal price list ;(
a my huntet for free kurde no :(((((( |
a co do pricelist guldett i kilku innych wri memembers tez jej nie przestrzegaja
kil plx |
Kafes cos do dupy u was w ataku bo my strzeliliśmy już 11 goli a wy tylko 1. Może Elivines coś wam pomoże bo doszedł do wasze dream team.
|
kafes na obronie
kto padl ? |
twoja stara aczkolwiek twoj stary został zagazowany
lolq |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ok ja tne, możesz nawet wybrać czym
|
@kafes nie mow o "gazie" i innych tego typu sprawach bo nie wiem czy sobie zdajesz sprawe ale 60 lat wstecz jakas twoja rodzina jak i kazdego z nas mdlila sie do boga zeby to sie skonczylo ty chyba nic nie wiesz o tragedii holocaustu wiec zamknij morde albo znajdz sobie inna zabawke a nie internet ...dla ciebie w sam raz dobre beda bateryjki btw. jak jestes taki przeku;as to podejdz do osoby ktora nie jest rasą "aryjska" i napier.ol jej i tyle w temacie jesli tego nie robisz na codzien to nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia a swoje 88 i inne gadki zachowaj dla siebie bo sie osmieszasz ...polak mowiacy cos takiego ...brak slow
|
moj dziadek to hitler, wiec raczej sie nie modlił XD
|
Cytuj:
|
elo zabij mnie ;]
|
Cytuj:
|
Kafes kozak jak zawsze xD uwazaj na siebie :)
|
Cytuj:
@down kazdy sadzi po sobie... |
nie udawaj że pierdolisz, kłamco :_)
|
To dzisiaj ED nieźle dostało po dupie...
|
bywa jak my sie spy w guild ale nagowenen slono za to zaplacil
Sep 26 2007, 22:25:37 CEST Died at Level 141 by fire Sep 26 2007, 22:25:00 CEST Died at Level 144 by fire Sep 26 2007, 22:24:21 CEST Died at Level 148 by fire Sep 26 2007, 22:23:44 CEST Died at Level 149 by fire xDD kafes zdedzil:(( |
ma ktos liste fragów z dzisiejszej jazdy?
|
Aerus Alas died by Hagbard Zolgard and Hyung Lowe
Efferus died by Tras Lowe and Arioc Scalp Boose died by Ztekarn and Hugo Zolgard Cookiemonstar died by Hagbard Zolgard and Sazup Lyxe died by Ztekarn and Arioc Scalp Nyxe died by Tras Lowe and Guldett Sabo Tache died by Tras Lowe and Viniard Yanoxa died by Ekz De and Hitman Zolgard Avnardied by Hitman Zolgard and Guldett Demitros died by Tras Lowe Eneris died by Azur Dark and Aevio Sais Jim Boo died by Tras Lowe and Hagbard Zolgard Tanaka Arkino died by Tras Lowe and Nuhn Yenerax died by Nuhn and Gemnazet Kafes died by Lord Dendo and Timmiie Lurran Lowe died by Efferus and Tidoncius |
bywa <10kafesow>
|
No , cóż takto jest jak bedzie w gildi jakis backstabber , w sumie za to nagowenen najwiecje stracil . Dziekuje mu serdecznie za hajs na blessy & supply , rare set , i ban :) więc jedyne co stracilem to lvl! :)
Ps. WRI NIGDY BY NAS NIEZOWNOWALO GDYBY NIE SPY. kiss |
Cytuj:
to szlo chyba ciut inaczej. Jak bede mial chwile czasu to lookne dokladnie jak to szlo ale podobnie jak napisales:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10. |