![]() |
Yoozek + farao = rare z pierwszego
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/31073
Lord Karolak 180 ek Yoozek 169 ek Kiro Cron 149 ek Fart ,Phi akcja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
O cholibka, niezly loocik
|
gz chłopaki :p zawsze wiedziałam, że jesteście farciarskie sunie :p ale to dobrze - przynajmniej mnożą mi się rary w domku na wystawce :D
|
Ale fake.. Jak dla mnie blade był podłożony, żeby zrobić sensacje... Czemu ten co nagrywał cofnął sie o krok od ciała zaraz po zabiciu? Żeby dać czas na podłożenie miecza, to proste...
Zaraz będzie tu 17 podstron i o to im właśnie chodziło. Edit: Yoozek, nie wybaczę ci, że zabiłeś mnie na openie. Poleciał mi d helmet:< |
Fake plx...
|
Mnie też to na wkręt wygląda.
|
śmierdzi mi tu przekrętem ;p xD
Ale jeśli to nie fake TO MACIE CHŁOPAKI TAKIEGO FARTA xDD |
a mi się filmik nie odpala -.-
@down oki thx |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
22:36 You lose 414 hitpoints due to an attack by Thalas. 22:36 You lose 621 hitpoints due to an attack by Thalas. 22:36 You lose 550 hitpoints due to an attack by Thalas. _/ |
Cytuj:
Ja myślę że to mimo wszystko nie fake - Gratz :) |
Cytuj:
Długo Ci to zajęło |
żałosny film,fake ;o~ po co Kiro sie odsunąłeś? już wiem dałeś czas na podłożenie ;> a potem o huauh ;o o LOL! oonoene!! 11
n/c |
Cytuj:
yeeeep |
Ludzie zazdroszczą ot skąd te posty : )
|
Cytuj:
|
Jeśli to nie fake, to kurwa tylko z wami na hunta jakiegoś ;]
|
15:27 You lose 414 hitpoints due to an attack by Thalas.
15:27 You lose 621 hitpoints due to an attack by Thalas. 15:27 You lose 550 hitpoints due to an attack by Thalas. Combo robi wrażenie... Ale Thalasy bardzo ładnie padały, i loocik dopisał :) |
Niezłego farta mieliście żeby w pierwszym Thalasie mieć blade'a :D
|
16:11 Yoozek [169]: 4x juz ci dupe uratowlaw
16:11 Yoozek [169]: moj boot gZ? Fajnie to wyglądało, jak się odsunąłeś i przekręciłeś w stronę trupa :] Był inny Twój post i w nim pisałeś, że są 2 takie miecze na Celeście ;> |
Cytuj:
@tam pare stron wcześniej Szybki'lol aka Szybki'żal nie osmieszaj sie czlowieku.. |
Ten kto wierzy ze to fakt to.......ma rację.Nie będe wnosił nic nowego do sprawy bo przecież to widac .....jakbys sie nie odsunał to nikt by nie mial żadnych wątpliwości.Ale to widac jak na dłoni...odsunales sie oni włozyli i koniec.Nie pieprz głupot ,że miales lagi.Gdybys mial to po odsunieciu nie odwróciłbys sie do faraona...na tym niby ,,lagu".Bujać to my ale nie nas panowie.
|
Lootneli czy nie GZ a wy up smierdzicie bo to nie fake :P
|
Hehe niezaleznie jak to wygladalo dla was to nie jest fake ;p
na celescie byl 1 djiin blade, i teraz sa dwa nie ma co do tego watpliowsci ;p. Poprostu mieli farta i juz ... Tak dodajac ja od 1.5 miecha napiepszam demy i jakos mpa nie moge lotnac a tu ci przyjda takie walna 1 raz w cos i odrazu rar ;[ |
;) Saian wkoncu i tak zlocisz :P
co do opinni innych to mam to w dupie czy myska ze to fake czy tez nie ,Etoric get lost ,Darkness spoko typ jestes~ |
Lol... to już kurwa niemożna na faraona iść i zlotować rara z 1? Toż to nie takie straszne, ile razy było tak, że przychodzisz na dla a tu dsm... lub jaki shit. 8o
|
Temat wyczyszczony ze zbędnych postów (trolli, spamów), ponownie otwarty. Jak dalej będą kłótnie gadanie o botach to temat zostanie ponownie zamknięty, a za robienie kolejnych tematów o tym filmie posypią się warny lub bany.
DDoS |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10. |