![]() |
Polacy nooby
Mówcie co chcecie ale polacy to najwieksi kretyni na swiecie.
Pozwolcie ze prztocze rozmowe dwóch noobów na zamku kolo ab 16:53 Xardasdemon [19]: kurwo 16:53 Kapirrot [16]: ssij 16:53 Kapirrot [16]: suko 16:53 Xardasdemon [19]: szmato Mowcie co chcecie ale wstydze sie tego ze jestem z polski |
No ty też nie lepszy ... Żeczywiście dobry powód aby zakładać X(. Ten temat był poruszany x razy ....
|
Cytuj:
Teraz jesteśmy kwita. |
Kurwa mać, patrzcie czy nie ma takiego samego tematu, bo to już przesada >.<
@down Ty się człowieku naucz słowa "ajronia" i noob. Wtedy możesz się wymądrzać... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Byc moze, ale nie jest podniecony ;> co do tematu - zajrzalbys do 'chcesz sie z noobow powysmiewac? pisz tu" Rozumiem dokladnie o co ci chodzi, no ale coz, polakow jest duzo, wiec duzo noobow :). Radze ci zawsze podchodzic do tego optymistycznie, nie myslec o tym, bo to tylko prowadzi do oglupienia... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Dlaczego polacy to nooby? Dlaczego brazylijczycy? Szwedzi?
Bo jest ich po prostu najwiecej i najlatwiej zauwazyc przyklady idiotyzmu. Jakby np. niemcow czy rumunow bylo wiecej to pewnie oni nazywani byliby noobami. |
Polecam przeczytać ci Ten Artykuł na Hunted.Pl.
|
Polacy...
Zamiast trzymac ze sobą to 50% polakow jest nastawionych wrogo na swych rodaków, ujawnia sie to na miedzynarodowych wojnach, szwed szwedowi pomoże, ale polak polaka pragnie zabic i okrasc.
|
Europe odkryles...
Niestety trzeba sie z tym pogodzic bo na zla kulture polakow sklada sie wiele czynnikow poczawszy od zlej edukacji az do nas samych. Nic na to niestety nie poradzisz i nawet jakbys sie staral nie dokonalbys celu. Innymi slowy... jaki kraj taka mlodziez. ;p Ale pamietajcie w kazdym kraju zdarzaja sie debile. @up Byc moze jest to spowodowane ciaglym wpajaniem polakom o zlych rodakach, ktorzy ci nie pomoga i sa najgorsi?? Jesli nie to do cholery skad sie to moglo wziasc? z powietrza? xD To tzn. "reorganizacja" nas. |
Ja mogę powiedzieć tylko tyle że nie liczy się to w jakim kraju żyjesz,ile masz lat,jaki masz lvl w jakiejś grze,liczy sie istota człowieka.
Bo jeśli ktoś urodził sie idiotą,analfabetą,złodziejem..(długo tu by wymieniać),noobem to zmiana obywatelstwa,wieku czy wzrost doświadczenia w grze tego nie zmieni. |
Kurwa dokładnie. Przeczytajcie sobie post "Kejmilo"
Autor tematu to kolejny nastolatek którego do cholery zbluzgaliście!!!!!!!!!!!!! Polacy, odpuście sobie czasem głupi post w style: -śmierdzisz albo -jesteś pojebany, wyjdź i nie wracaj! ^^ Cytuj:
|
19:24 Smerf Secura [33]: ja chce
19:24 Smerf Secura [33]: do gildi 19:24 Adam'of Secura [22]: lvl profesja? 19:25 Smerf Secura [33]: 33 19:25 Smerf Secura [33]: kgniht 19:25 Adam'of Secura [22]: ok w8 dam ci invita 19:25 Adam'of Secura [22]: masz pacc 19:26 Smerf Secura [33]: nie 19:26 Adam'of Secura [22]: ok 19:26 Adam'of Secura [22]: to nasza gildia ci kupi jak bedziesz 19:26 Adam'of Secura [22]: ok wejdz teraz na www.arma.bav.pl zaloguj sie i potwierdz invita 19:26 Adam'of Secura [22]: jak potwierdzisz to powiedz z paccem sie jeeszcze igadamy 19:27 Smerf Secura [33]: mam jedno pytanie 19:27 Adam'of Secura [22]: ? 19:27 Smerf Secura [33]: rodzice obdarowali cie mozgiem? 19:27 Adam'of Secura [22]: jakie Smerf Secura to ja. I powiedzcie mi czy polacy (nie chodzi mi o wszystkich) sa normalni? |
Wszystkiemu winna jest PO!!!!111111111
Nooby były, sa i będą w Polsce, Tajlandii, Szwecji i Bangladeszu. Twój płacz nic tu nie da... A jak wstydzisz sie byc Polakiem to s*******aj do Irlandii :* |
Do autora:
Kopiowanie linków jest zue! Wykasuj ten link, bo ktoś przez przypadek może tam wejść. |
Dzisiaj długo siedziałem na pohu przechodząc tam kolo Orcow i spotykam dwóch ponad 60 lvlowcow i gadają do siebie chodź lurniemy z 2 Gsy pod Temple może ktoś padnie (serwer Guardia). Lurneli 2 Gsy pod teple i zaczęli mnie popychać myśleli ze mam jakiś slabszy lvl (mam 44 palla). Moim zdaniem to kto jaki ma lvl nie świadczy o tym czy jest noobem. Juz wole takiego 8 lvl co prosi o jakis item bo go nie stać na nic lepszego niz takiego co luruje i potem inni padaja.
|
Jest do powód dla ktorego nie gram już w tibie :) nOObostwo POlaków :)
|
Jak Polacy się nie podobają to trzymaj z innymi narodowościami :P Nie zapominaj, że wszyscy jesteśmy ludźmi. Większość polskich noobów nie jest bardzo groźna, gdyż nie są zbyt inteligentni, chodzi mi tutaj o osoby które mają 11 lat <nie twierdze, że każdy 11latek jest noobem>. Najgorsze osoby to te, które dobrze wiedzą co robią i robią to dla własnej korzyści/przyjemności, tacy naprawdę potrafią utrudniać grę :p
Nienawidzę też jak ktoś zabija mi moby tylko za to, że jestem z Polski :o |
Jak mniemam wiekszosc z Was, (90%) odpowiadajacych na odzew zalozyciela tematu, jest "Noobami". Uzywacie na forum lub gdzie indziej języka normalnego człowieka, ale w grze, czy gdziekolwiek indziej jestescie (nie lubie tego okreslenia, bo jest takie banalne) "noobami". Wiekszosc z was nawet nie przeczytala Tibia Rules, bo... "po co to komu, ja umiem juz zalozyc chara to se bd gral"... Takie podejscie nie ma sensu, a Ja nie wstydze sie polskiego pochodzenia, wstydze sie tego ze z Polski pohodziecie Wy (te 90%). Wiekszosc z Was napewno okradla by "tibijskich kumpli" gdyby tylko dali wam na przechowanie jakies dobrze itemy. Tibia Rules jest po to zeby ich przestrzegac, jeżeli tego nie rozumiesz to piszac post na forum tylko sie osmieszasz.
Osobiscie nigdy sie nie kryje z polskim pochodzeniem, ale osobiscie wole dzieki translatorom gadac ze Szwedami czy Brazylijczykami niz z Polakami, którzy umieja mowic jakie to maja eq i ile ostatnio kasy na allegro kupili. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:05. |