![]() |
1k co zrobić i jak zarobić 3k
Głównie kasa z lootbagów z minosów i rotów.Mam PACC i mam pytanka 2 :
- Co zrobić z tą kasą wydać czy zostawić ? - Jak zarobić 3k w 2 godziny ? Mam 11 levelowego sorcerera z 3 mlvl. |
Zostaw na spelle
Roty darashia |
cóż teraz powstała moda na gre w kości (dice- wypada z pitratów)
kładziesz na dp jakis item np BOH i na to dice. dice pokazuje czerwonym napisem liczbe od 1 do 6. i teraz musisz sprzedać los np za 4k. gracz mowi liczbe od 1-6 i jesli uda sie mu trafic niestety dajesz mu(w teorii w praktyce grasz "noobcharem" i dajesz logaut) bohy ale jesli nie uda mu sie trafic ty zarabiasz. w 30minut wygralem w ten sposob 60k :). aha tu nie dostaniesz expa |
Zacznij najlepiej od wbijania mlvl bo cieniutko ;p A kase oszczędzaj na czary i różdżki.
|
Cytuj:
Topic@ W sumie ta gra w dice to dobry sposob na szybka kase jest B) |
Cytuj:
"Wbijanie m lvl" to głupota, zwłaszcza na paccu... GP zostaw, i idź na roty ;] @down No chyba, że ktoś ma lagi, wszystkie expowiska zajęte.. Ewentualnie dla własnej satysfkacji ;d |
Cytuj:
|
#UP
Zmieniaj avatar. -- Idź do thais i pobaw się w pieczenie chleba |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
..
Moim zdaniem to tak : roty w Liberty Bay zbieraj sobie kase np. na rózgi,czary i ewentualnie itemy a z biciem mlvla mozesz poczekaj wbij np 20-25 lvl i rob jakies runy i wtedy mlvl skoczy ci w gore.
|
Hmm na twoim lvlu only roty;] Wbij 13lvl kup nową rużdzke i jak chcesz się zabawić trochę to pograj w dice bo to całkiem fajne i śmieszne;];]
Pozdro... |
Z takim mlvl to nawet nie zarobisz 500 gp w 2 h
|
Cytuj:
A powiedz mi po co mu większy, skoro do ~20-25lvl przeważnie expi się z samym wandem/rodem?-.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
Exp na rotach, na zachód od Darashii. Pozostaję jescze tiquanda, ale tam z 2 st wand, bo słoniki i slimy są :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Me$z
A ja w ogóle nie widze sensu trenowania magic levela gdyż zawsze przy expieniu skacze on szybciej niż przy staniu przed dp i mówieniu "Adori Gran/Vita Vis/Gran Flam itp" @edit Up A co to? W RL tez nie ma zlodzieji i oszustów? Zrozum ze gdy nie bedzie thiefów to tibia bedzie naprawde nudna... tak to przynajmniej można się pobawić :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
a konfidentowi już przesłałem 10kg ryb (of course bez głów) do wszystkich członków mafii kostkowej :jutro 0 10:00pm robimy napad na magazyn kostek. wkońcu kurna nie, musimy powiększać interecha no nie, kurde? |
Cytuj:
btw wczoraj mialem urodziny i nie zlozyliscie mi zyczen,buu :( |
Cytuj:
|
Ladny avatar:P btw lepiej poprosic Luce Brasi on zrobi pozadek:P
|
Darashia jest super .... nie ma ludzi i z ciągłego łażenia między kopalniami zarobiłem w godzinę 2k :) Mlvl będe wbijać jak będzie można robić Fire Fieldy ;)
|
hehe roty troche sux ;( ale szybko kase mozna zarobic ja polecam malpy :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Poza tym, przez najbliższe kilkadziesiąt lvli i tak będzie używał różdżek, a owym mlvl nic nie daje. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:51. |