![]() |
Ghazbaran DEAD!! ON CANDIA!!
Około godziny 11:00 na świecie Candia ukazał się słynny Boss, który nie został jeszcze pokonany Ghazbaran. Czy graczom z Candi uda sie go pokonać?
Jednak im sie udalo :) ale nie obeszlo sie bez ofiar: Hullah Sep 22 2007, 14:40:27 CESTDied at Level 112 by a deathslicer Poul Nohan Sep 22 2007, 14:39:42 CESTDied at Level 207 by Ghazbaran Estroz Sep 22 2007, 14:40:22 CESTDied at Level 185 by Ghazbaran Beliten Sep 22 2007, 13:51:50 CESTDied at Level 123 by a deathslicer Cayan'den Sep 22 2007, 14:39:59 CESTDied at Level 178 by a deathslicer A oto loot:) http://img231.imageshack.us/img231/9044/lootqa9.jpg |
Jeżeli to prawda i to jest club to powiem tylko wasteddddddd xDDD
Morg~ łatawiej zabić a leci z niego TH co ma 49 atk. :P wygląda podobnie do Abyss Hammer lecz jest brzydszy xD |
Fajnie ....
|
na poczatku gratuluje serdecznie jak widzialem filmiki z hitami owego bosa to wydawalo mi sie to nie mozliwe pokonanie go ;)
|
OOOOOMMMMMYYYYYGGGYYYY,gratz,ciekawe co jeszcze z niego ciekawego leci,i powiedzcie prosze!~jak to zrobiliscie i jaki lvl mial bloker ? :O
|
gratz pieknie to wyszlo... pomimo wielu trupow udalo sie, gratulacje
|
@down
Mój błąd... rotllmao stfu xDDDDDDDDDD ha....haha......ha...... |
Cytuj:
rotfl padlem xdddddddd idz lepiej pobij roty |
Podoba mi sie organizacja na Candii.
Zawsze jak coś sie dzieje to wszyscy hlvlowcy się pojawiają nawet jak od dawna już nie grają:) Gratulacje dla nich |
Cytuj:
Drugi 178 Padł Trzeci 185 Padł |
ROTFL! I nie nosił aola? :o
|
A na co mu aol?! Stone skiny przynajmniej sprawiaja że prawdopodobieństwo śmierci jest dużo mniejsze, ale dalej wysokie.
|
jak Ciebie leje kilka typa, to zakładaj co 0,8 sec Stone Skiny, będzie git... No, chyba że bot zakłada.. Ale to co innego...
|
Jesli mowa o mnie nie mam aola bo padlem i sec pozniej zabito Ghaz :)
I nie zdazylem jeszcze kupic ^^ |
Tam gdzie Polacy ,Tam Zwycięstwo ;]
|
niech dadza takiego stworka na harmoni :>
|
Poul Nohan here
Gazbaran zabity, a główny bloker (ja) poprostu nic nie dostałem dla mnie to żenada X( Żydy rox ps. |
Powiem jedno... Zajebiście :D
Gratz dla blokerow =] |
Podobno jakiś legi poleciały , prawda to ??
|
@up A ja słyszałem tylko że ten club Demonbone
|
Jakie to brzydkie! I to jeszcze club. :confused:
|
Gdyby ktoś sio albo uh głównego blokera blokerzy by przeżyli.
Żal że Poul Nohan nic nie dostales!! Darkseph oddaj mu toX( Respect Poul. btw. Ch... byści bez niego zrobili:evul: |
Nom zal ze nic nie dostałeś. Ale po 1sze Taka jest mentalnośc WSZYSTKICH polaków że wszystko dla nich i sie nie beda dzielić. a po 2gie Bylo nie wybierac Non-pvp to by sie odzyskalo go :) Proste
|
Jakby nie wybrali tego non-pvp, to nie mieli by co odzyskiwać :P
|
gz dla wszystkich którzy przyczynili się do deda tego mobka:cup:
|
O lol
Cip soft udowadnił ze są ciotami.Kolejny boos którego trzeba porostu zabić. Nie było na niego rzadnego sposoby a co do lootu to 100% żal.:(;(;(:baby:X(.
ALE CHIAł BYM GO ZABIć;):p:p:] |
Nie bede komentowal wypowiedzi co do loota.
MOZE jest brzydkie MOZE to club Ale po 1. Jest to jedyny taki item(jak na razie) w CALEJ Tibi po 2. Chwilowo padl tylko 1 Ghaz. Nie mowcie wiec ze leca z niego beznadziejne, brzydkie czy do ch** niepodobne itemy, bo NIKT(oproc cipow) nie ma zielonego pojecia co jeszcze z niego leci. po 3. Co z tego ze club, nie znam chyba nikogo kto by biegal z tym w lapie zamiast w domku polozyc Swoja droga bez kitu marne toto, ale jaki rare :> |
Cytuj:
Ale rzubey zbaic ghazhjbaryugama musiosz kupgioc slotikn otrogjarifnczy i ftedy beidziesfz fanjty!;/ @topic Heh, pamiętam sytuację z morgem, niby taki EVUL był nie do zabicia, bla, bla, bla... A teraz ? Tak samo będzie z ghazem za kilka miesięcy i dojdzie nowy boss, kolejny... Ale gz dla blokera, nie dla tych pazuchów co 0 zgrania mieli, tylko bić go i starczy ;// bo gdyby siohali blokera, to by przeżył w 200% |
Hmm gz gz, ale oczywiśćie gdzie coś fajnego tam musi być też skandal że Paul nic nie dostał...
|
Niesprawiedliwość
Fakt, niesprawiedliwe to było X(, ale jak tu jeden item podzielić? Ktoś by wziął, a reszcie rekompensatę dał B)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Pamiętacie orcha ??
Właśnie każdy boss to samo: Gz Gz niezły lot myślałem ,że będzie silniejszy fajnie żeby więcej takich bossów (wypowiedzi 20lvli) ;( ciekawe co następnego wymyślą cipki itp. No ale nowe odkrycia budują historie. |
super
gratz super xd
|
I tak trzymać GRATZ LUDZIE :)
Przyznaje wam :cup: xD !!!;) |
u nas był i nawet go niedotklismy-,-
wina Pogromczyni światła która wpadła z góry na utani gran hur i utamce poszła po niego kiedy głownego blokera lały inne potworki efekty: Scorpion Andree Oct 14 2007, 13:57:35 CEST Died at Level 101 by a demon Czarodziejka Doris Oct 14 2007, 16:42:24 CEST Died at Level 180 by a deathslicer Ser Jack Oct 14 2007, 16:42:20 CEST Died at Level 165 by Ghazbaran Bake Samo Oct 14 2007, 15:55:57 CEST Died at Level 138 by a deathslicer Norrin Oct 14 2007, 15:55:48 CEST Died at Level 152 by a deathslicer Dan Jagiello Oct 14 2007, 16:42:29 CEST Died at Level 200 by Ghazbaran zła organizacja to spowodowała :< |
roo coś ci sie poknociło, zreszta as always...
Hail Legendo Harmonii ! 8o:D:D:D:D:D |
BOSSKI LOOT
loot z tego to istna kpina... wiekszego gówna z cieżkiego bosa nie bylo... ja bym wolal juz soft z bosa miec albo nawet arbaltesa ale to... plakac sie chce taki poziom a takie gówno.... WWW.ZAL-CIPÓW.pl |
Cytuj:
n/c |
Ciekawe ile kosztuje teraz to Demonbone? Swoją drogą gratz dla ekipy. :)
|
naprawdę? to super ! 8o
a z tą listą to też niezłe . luzik |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:06. |