![]() |
Jak zdobyc Golden Helmet.
Oto film ukazujący w jakiej cenie są one na antice, wiec ile trzeba zbierać aby go mieć :p
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=7816 Bardzo bym prosił o niedawanie tego filmu na tibicams. |
Cytuj:
Rehostnij ktoś ;X |
na youtube wzuccie to
|
Myślałem, że pójdzie za więcej o0
|
Chyba "ile trzeba wybulic za Golden helmet na Antice" a nie "Jak zdobyc~" ;DD
Troche sianka dal :)) ale co to dla niego :) |
Cytuj:
|
No no... nice:cygaro:
|
malo troche jak na taki item
|
Tylko za tyle? Nie no myślałem, że więcej na nim zarobisz... Ja bym go sobie zostawił.
Ps. Pzdr rz***ek... ;p |
ja bym chcial z 40kk ;d
|
Cytuj:
|
O to w tym chodzilo ze jest tanie :)
|
|
Od kogoś chyba od sikory slyszalem ze go za 2kk kupiles... ale nie jestem pewien co do tego...
|
ja mam informacje ze kupil za 35kk dorobek calego zycia
|
Slaby interes, wogole dlaczego go sprzedales ? :/
|
Kupilem go za 2.3kk jakies 7 miechow temu. Wiec zarobilem na tym 1.2kk. Sprzedalem go poniewaz uwazam ze znajde tanszego a jak nie to kupie great shielda ktory jest nieco drozszy jakies 3.8-4.3kk
|
@up
No chyba ze, ale ja i tak bym nie sprzedawal, zatrzymal bym i zbieral oddzielnie na gs'a lub drugi hots xDD |
@up
Gadasz tak, że czytam te posty ze zdziwieniem :|, na tej antice, mowicie tak na rary, jak u nas na normalne, przeciętne itemy... Btw. Gratz :P |
Cytuj:
@film Myslalem ze drozej bedzie :P |
21:16 Chatiras [162]: ty
21:16 Sashra [222]: ty Wymiana wyglądała jakby w grę wchodziły np. c-helmet i 2k :) Pozdro:D! |
Cytuj:
|
Bardzo malutko jak za taki item.
|
myślałem, że za taką imprezę to trzeba płacić cenę wahające się od 30 do 50kk a tutaj za 30kk to można kupić praktycznie cały 'rare set'
Czy ktoś się orientuje czy je sie liczy w dziesiątkach czy setkach?(g hełmy) |
@up
zdecydowanie w dziesiątkach ;) @topic no rzeczywiście mało ,ale jakby taki g helmet byl jedyny na seriwe to cena byla by duzo wieksza |
Jak bym mial hots to bym kompem rzucal ze szczescia.hah napewno bym tego nie sprzedawal ale widze ze miales zysk;] zarobiles bodajze 1.2kk na + to kup teraz za 2,5kk hots i zbieraj na greatke i bedziesz oraarowany jak sashra lub jak ktos woli to embermane bo to to samo<3
|
durzo dauł tenrze typorz
|
Widac ze OTS... swiadczy o tym twoj lvl
Cytuj:
Cytuj:
|
Você está tentando baixar o arquivo sellhots.rec (142.67 KB)
666 Downloads Evul liczba sciagniec xD zuo ^^ co do filmu...ile sashra ma rarow w domku...teraz bedzie 2x golden helmet...najs najs |
10:12 Chicanx [8]: Siemka
10:12 Chicanx [8]: jestem z torgu hahahhahahaha |
Ten typ co to kupił to nieźle bogaty :D
|
Nie chciało za bardzo mi się robić filmiku więc zrobiłem go tylko z powodu tych,którzy nie mogą ściągać z br upload.
Rozdzielczośc taka,a nie inna jest tylko dlatego,żeby była leszpa jakość. You tube(zalecane):http://pl.youtube.com/watch?v=FM07-prEcaU Google Video(niezalecane):http://video.google.pl/videoplay?doc...94592590&hl=pl sorry za muze ale się spieszylem |
3.5kk...malo ;S strasznie malo :S A skad miałes ten garnek? :>
|
Cytuj:
|
Tanio tez musze kupic :baby:
|
up
watpie ze kupisz jak widac ze miales hacka ;/ co do twojego helmetu to troche tanio :/ gz twojego chara w rok~ taki lvl to bardzo ladnie :) |
3,5kk za gh to troche mało, ale to niby antica ;p
|
Cytuj:
2 chary 200lvl+ @topic Tylko na antice mozna go spotkac...ja bym chcial wiecej niz 5kk 8o |
|
o kurde, niezle....
idzie na anticy kupic great shield , yelow rose albo d legi ?? jesli tak to za ile ?? plx odpowiedz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:36. |