![]() |
Zabawmy sie raz jeszcze!
A wiec z dniem 23.09.2007 roku o godzinie 13.41 zaczelismy nowa zabawe!
Wszyskich chetnych zaprawszamy do uczestnictwa. Nodois Tyranyn Sep 23 2007, 13:42:18 CEST Killed at Level 145 by War Macia and by Heiks Maledrus Sep 23 2007, 13:43:39 CEST Killed at Level 160 by Vicka and by War Macia :) |
Hail :)
P.S. Hmm wydaje mi się ,że już ten temat czytałem:) |
Hail
Maledrus zaniedługo dogoni Xe'riena z dedami na wojnie. Ahh jaki peszek spotkał Nodoisa hahah. |
No dziś akcja zajebista ; p
Wkoncu cos sie dzieje ; p Ummm Nodois żaloba?:baby: Jaka szkoda panie lizodupie kobrolski : ( Tak sie konczy sprzedawanie kumpli 8o All przydupasy tak skoncza i o!:p |
Xe'rien
Informuje ze Xe'rien padl przez pomylke...jaka pomylke? tego wiedziec wszyscy nie musza;)
|
Jaka zabawe jak znowu dalisce loga ?
|
Cytuj:
bez odbioru |
mam loota mam loota... ejj no podzielcie sie lootem ... XD
|
Cytuj:
|
dokładniej:
G legs, mms, royal axe i cos tam jeszcze bylo. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zabawy ciag dalszy ! :)
Viribus Unitis & CO. Mengirt Sep 25 2007, 22:06:13 CEST Killed at Level 138 by Friida and by Sqeensy Lapka of Fear Sep 25 2007, 22:51:53 CEST Killed at Level 143 by Sunze and by Pyrokar Aldix Vanum : War Macia Sep 25 2007, 23:26:51 CEST Killed at Level 110 by Archer of Fear and by Macius de'Down a wiec mamy 4:1 ;) |
Cytuj:
|
chetnie bym tez sie pobawil z wami :) ale jeszcze mam 20~ dni bana ;p
|
Vu zabija swoich przydupasów:
Royal Paulo: Killed at Level 113 by Archer of Fear and by Lapka of Fear Wojna ładnie się układa udane sneaki od Vanum :) |
Cytuj:
mniej bootowania mniej botowania plx :PP |
Sunze, co się stanie jak znów będziecie dostawać po dupie?:p Nowa gildia, nowe fragi i tak w kółko?
|
Cytuj:
|
Szaki da'doom Sep 27 2007, 11:10:36 CEST Killed at Level 123 by Silver Chan and by Macius de'Down
Oczywiście po jego śmierci został wydalony z Vanum aby nikt nie policzyl nam fraga. Jedyne co moge powiedzieć? ŻAL HAHAHHA |
Cytuj:
|
ja Vu codziennie wydalam w wc :)
|
13:56 Nodois Tyranyn [146]: zalosne
13:56 Nodois Tyranyn [146]: ty 13:56 Nodois Tyranyn [146]: tylko wiesz 13:56 Nodois Tyranyn [146]: co 13:56 Nodois Tyranyn [146]: ja stracilem tylko mms io g legi 13:57 Nodois Tyranyn [146]: a wy all mysliscie co innego 13:57 Nodois Tyranyn [146]: macie jakies hujowe informacje Stalem sobie w dp i cos takiego przeczytałem. Kilka dni wcześniej słyszalem jak sunze w dp w veno mowil ze mpa sca itp bylo.To w końcu jak było. Ja ejstem neutralny ale wiodze że byłe bzn troche sobie koloruje swoje osiągnięcia. Tylko po co ?? Nie mówie tutaj oczywiście o wszystkich. Jest kilku spoko ludzi u was :) A kilku ze tak pwoiem skurwysynów którzy myślą jacy to oni nie są. Zreszto w Vu też tak samo. Kilku spoko ludzi nie moge nic powiedziec o tych których nie znam i z którymi nigdy nie gadalem. Ale i tak Najbardziej w*****ającym playerem an tym serwerze jest Lis ż tak powiem "Skurwysyn z niego" i tyle :) |
Cytuj:
|
Poprawka Nie Sunze to mówił tylko Rodeo. Pozdro
|
Cytuj:
gdyby nie zalezalo dla Nodoisa to by nie płakał pod depo... |
Obejrzyj sobie filmik. Rede~ nawet deada Nodisa nie otwieral ani Maledrusa. To skad mogl miec te rzeczy. Chyba ze on trzyma all cash i loot gildii.
|
wpierdol :)
|
Cytuj:
Ty najwiecej zrobiles, vu musi Ci byc wdzieczne. Trudno :] |
owned.. ale open.. na poczatku było nawet nawet... 2-0
ale potem.... tragedia jak sluchalem ich na tsie to zal dupe sciskal.. ogarnijcie sie pomysły macie dobre wykonanie hmm..? - do tyłu do tyłu!! - słyszysz kurwa czy nie ? - ale co? |
To sie zabawilismy ;)
|
Cytuj:
2.wszystko co robilem to dla moich kumpli ktorzy sa w VU. 3.dzis pokazliscie klase PS. wielki gz dla Castora ktory sie nie bal wystawic oraz mial dzisiaj najwiekszy udzial w walce,jak i dla Lisa(ktory uciekl) i Beerdrinkera ktorzy dlugo sie trzymali a spodziewalem sie szybkiej ich smierci.Vanum mialo dzis duzy powah ale go nie wykorzystali.Rozbawila mnie pewna sytuacja ,gdy padl lapka wszyscy tak sie cieszyli jakbyscie juz to wygrali,a padlo 3 od Was i juz wszyscy jak najdalej odchodzili.Jak to tana ujął na forum bez wiernych do konca zolnierzy tej wojny wygrac sie nie da. |
[CHAR]Redeo[/CHAR]
Sep 30 2007, 20:58:45 CEST Killed at Level 118 by [CHAR]Finix[/CHAR] and by [CHAR]Chudzierlok[/CHAR] [CHAR]Tert Clawint[/CHAR] Sep 30 2007, 21:11:39 CEST Killed at Level 114 by [CHAR]Hinogoos[/CHAR] and by [CHAR]Darif Narin[/CHAR] [CHAR]Cybe Anth[/CHAR] Sep 30 2007, 21:11:19 CEST Killed at Level 107 by [CHAR]Heiks[/CHAR] and by [CHAR]Avalan Asmon[/CHAR] [CHAR]Xaemus Serigimox[/CHAR] Sep 30 2007, 21:10:58 CEST Killed at Level 161 by [CHAR]Celandia[/CHAR] and by [CHAR]Mengirt[/CHAR] [CHAR]Heiks[/CHAR] Banished: until Oct 07 2007, 21:12:44 CEST because of excessive unjustified player killing [CHAR]Lady Ancela[/CHAR] Sep 30 2007, 21:11:08 CEST Killed at Level 89 by [CHAR]Maledrus[/CHAR] and by [CHAR]Castor Greey[/CHAR] [CHAR]Rider Eddi[/CHAR] Sep 30 2007, 21:10:11 CEST Killed at Level 104 by [CHAR]Asanil[/CHAR] [CHAR]Xendosa[/CHAR] Sep 30 2007, 20:58:58 CEST Killed at Level 109 by [CHAR]Arthas of nebula[/CHAR] [CHAR]Kaytek Ziom[/CHAR] Sep 30 2007, 21:09:43 CEST Killed at Level 101 by [CHAR]Castor Greey[/CHAR] and by [CHAR]Kepso[/CHAR] [CHAR]Xakan Dazor[/CHAR] Sep 30 2007, 21:16:04 CEST Killed at Level 117 by [CHAR]Hinogoos[/CHAR] and by [CHAR]Wina Romex[/CHAR] [CHAR]Beerdrinker Slotare[/CHAR] Sep 30 2007, 21:25:21 CEST Killed at Level 120 by [CHAR]Arthas of nebula[/CHAR] and by [CHAR]Hinogoos[/CHAR] [CHAR]He'nryk[/CHAR] Sep 30 2007, 21:02:45 CEST Killed at Level 104 by [CHAR]Chudzierlok[/CHAR] and by [CHAR]Kepso[/CHAR] [CHAR]Narlen[/CHAR] Sep 30 2007, 21:14:53 CEST Killed at Level 100 by [CHAR]Stonecutter Knight[/CHAR] and by [CHAR]Asanil[/CHAR] [CHAR]Shakyel[/CHAR] Sep 30 2007, 21:15:56 CEST Killed at Level 101 by [CHAR]Jerphyn Tarkst[/CHAR] and by [CHAR]Numath[/CHAR] [CHAR]Tran Nius[/CHAR] Sep 30 2007, 21:07:43 CEST Killed at Level 106 by [CHAR]Chudzierlok[/CHAR] and by [CHAR]Nodois Tyranyn[/CHAR] [CHAR]Dram Asch[/CHAR] Sep 30 2007, 21:12:08 CEST Killed at Level 93 by [CHAR]Celandia[/CHAR] and by [CHAR]Avalan Asmon[/CHAR] [CHAR]Friida[/CHAR] Banished: until Oct 07 2007, 21:10:58 CEST because of excessive unjustified player killing [CHAR]Shargas[/CHAR] Sep 30 2007, 21:20:09 CEST Killed at Level 116 by [CHAR]Missy Nebula[/CHAR] and by [CHAR]Darif Narin[/CHAR] [CHAR]Estana[/CHAR] Sep 30 2007, 20:59:12 CEST Killed at Level 120 by [CHAR]Finix[/CHAR] and by [CHAR]Asanil[/CHAR] [CHAR]Castor Greey[/CHAR] Sep 30 2007, 19:56:15 CEST Killed at Level 152 by [CHAR]Tana Max[/CHAR] and by [CHAR]Sunze[/CHAR] [CHAR]Lapka of Fear[/CHAR] Sep 30 2007, 20:15:59 CEST Killed at Level 143 by [CHAR]Sunze[/CHAR] and by [CHAR]Cybe Anth[/CHAR] Ktos jeszcze? Bo jak na razie jest 17:2 i 2 zbanowanych. Ojj Vanum, nie mozecie robic takich bledow... Powodzenia i nie poddawajcie sie! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
po 1 sprzedalem postac z powodow osobistych po 2 nikim waznym w tej wojnie nie bylem wiec czy doloze swoje sd czy nie jest malo wazne bo jak sam widzisz VU sobie radzi po 3 hidek Ty tam najwiekszego hu*a zrobiles wiec miales czas na festyn z rodzinka mama przyniosla kanapki z dzemikiem a tatus nawet kupil ,,kole"
PS.oprocz pisków, jęków po dedzie lapki (ominmy festyn) dales rade nie zmieniac outfitow z podniety? |
Cytuj:
musze przyznac ze to wywolalo usmiech na twarzy XD |
Cytuj:
Nie chce mi sie z toba dluzej konwersowac bo to do niczego nie prowadzi, oprocz pokazania twojego dennego poziomu oraz koloryzowania twojego jezyka na "miedziany brąz", ADORATORZE OLECKICH ODBYTÓW! |
I co xaemus ? ponoc huncisz na wiesniakach a jakos wczoraj to oni zahuntowali na tobie xDxDxD a po 2 uwazam ze masz manie wyzszosci uwazasz sie za lepszego od innych bo jestes z miasta :/ boli cie to ze wlasnie wiesniacy maja kontrole nad serwem boli cie to ze wiesniak ma najwyzszy level na nebuli? mozezs pisac co chcesz wyzywac mi mame tate rodzine ja do twojego poziomu (-1) nie bede sie znizal.;)
|
To jest żałosne to co tutaj przedstawiacie. Hidek mowisz ze walczysz na maxa ale jakos tego nie widac ,cale Vanum jak przychodzi co do czego to maja mass kicki albo RUN GDZIE POPADNIE !!!!!!111!!!!!! . Nie zebym byl za VU w tej wojnie, wiec uwazam ze na nebuli nigdy nie bedzie ... fajnie 8o
@off Szodak Jakub ze sprzedales postac mialem jeszcze zdobyc twoje "mejdżik" skrzydelka motyla :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:23. |